Reklama

Reklama

Mission Zero

Krátkometrážní / Sci-Fi / Akční / Thriller
Itálie, 2007, 8 min

Vše začíná jednoho krásného rána, kdy Uma Thurman nasedá do auta a vydává se na cestu. Jenže to ještě netuší, jak nebezpečná cesta to ve skutečnosti bude. Na každém rohu jí někdo usiluje o život. Vše to vypadá jako jedno velké spiknutí a Uma musí vynaložit veškeré své síly, aby vyvázla bez zranění, což se jí ne vždy povede. Zakončení a vlastně i vysvětlení celého příběhu se nachází na konci, kde jinde než v prodejně pneumatik společnosti Pirelli, pod jejíž záštitou celý film vznikl. (Marcus.das)

(více)

Recenze (40)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Takže si to shrňme: Pneumatiky Pirelli umí skvěle brzdit. Jenže proč režisérka s opravdu velkýma koulema Kathryn Bigelow neumí přijít s opravdu dobrým vlastním nápadem a bez jakékoliv vlastní invence kopíruje to, co už před ní ukázali Dominic Sena (60 sekund) či Joe Carnahan (Hire: Ticker)? Je to pouze bolestných devět minut filmařského plagiátu, který navíc prohrává i na poli marketingovém. Víc než pneumatik si užijete žlutého Diabla a Umy Thurman. Být šéfem reklamního oddělení u Pirelli, žádám od filmařů vrácení nákladů a dobrovolně podávám rezignaci. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Opět neskutečně efektivní pitomost snažící se o reklamu na Pirelli si tenkrát sehnali Umu Thurman, což není vůbec na škodu. Velká honička s koli Pirelli je rozhodně dobrá, ale nebudu takhle přeci jezdit furt. Kola Pirelli by na mojí jízdu nebyly stavěné. Kola Pirelli potřebují zápřach, takový jaký umí jen Uma Thurman a proto Uma Thurman doporučuje kola Pirelli. Možná o trochu lepší než předcházející díl z minulého roku, ale děsně hektická kamera to příšerně sráží dolů. --- 50 % --- ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Holky, no tak, přeci toho z vašeho společného úsilí mohlo vzniknout víc. Uma se do auta celkem hodí, ale nějak to celé postrádá smysl a působí až překvapivě uměle. Tohle působí jako univerzální reklama na přípravek na vlasy, auto, brzdy a pneumatiky. Stačí jen vyměnit jeden dva záběry... ()

tron 

všechny recenze uživatele

Nuž, krátkometrážny počin MISSION ZERO sa môže chváliť menami Uma Thurmanová (KILL BILL) a Kathryn Bigelowová (K-19: STROJ NA SMRŤ), ale v skutočnosti nie je ničím iným, len nudnejšou variáciou na automobilovú krátkometrážnu sériu HIRE, s tým rozdielom, že je to reklama na pneumatiky (...). Čaká vás lákavý vizuálny obal, atraktívna herečka a tony bullet-time akcie. Ak čakáte viac, čakajte ďalej. Kedysi by som z toho mal mokrý sen. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Žlutá Umě vždycky slušela, ale když už Pirelli kopírují reklamní filmy BMW, měli si sehnat lepšího režiséra. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Až budu mít peníze koupím si Lamborghini, ale nekoupím si pneumatiky Pirelli a víte proč? Protože když tolik peněz vrazí do blbé reklamy musí se to zákonitě odrazit i v penězích vynaložených na výrobu gum. = Víc pěněz pro reklamu míň pro výrobu. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Prvý Pirelli film, ktorý som mal možnosť zhliadnúť, bol horrorovo ladený "The Call". Zdalo sa mi to nápadité, nablískané, profesionálne spracované. Tak isto, ak nie i o trocha lepšie, je na tom aj druhý snímok, čo som videl "Mission Zero". Tento krát sa to nieslo v bombastickom akčnom duchu s nečakaným sci-fi rozuzlením. Oceňujem aj to, že ústrednou hrdinkou je moja obľúbená herečka Uma Thurman. Na to, že sa vlastne jedná len o reklamu na pneumatiky, je to teda naozaj na vysokej úrovni. *** ()

petero 

všechny recenze uživatele

http://www.youtube.com/watch?v=kXhjScS-QfA Pirelli Film: Uma Thurman riadi žlté Lamborghini mestom. Všetci na okolo sú zabijáci. V štýle sloganu POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL nastáva test pneumatík. Kathryn Bigelow by sa nemala hrať na Michaela Baya. V jej podaní takáto akcia vyznieva hlúpo a divne. Samozrejme ako reklama to bohato stačí. Ďalší (oveľa lepší) Pirelli film je The Call (2006) - r. Antoine Fuqua, h. John Malkovich, Naomi Campbell ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

YouTube/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 8/10 Efekty 7/10/// +zvukový a hudební doprovod, napětí akce -je to jen reklama/// Tak to pozor, tohle bylo hodně dobrý. Zajímavý hned od začátku. S pořádným akčním spádem, zakrvácenou Umou a dobrým sci-fi překvapením na konci. Tuhle žlutou jísdu se dám ještě jednou./// Celkem 72%/// ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Podobně pitomé jako Fuqova The Call, ale tady alespoň nějaká akce je, nehledě na to že Lamborgini Diablo by vypadalo skvěle i v reklamě na ovesné vločky. 5/10 ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Kathryn Bigelow mám veľmi rád, Thurmanku tiež, ale toto je skrátka fail. Jedna dlhá naháňačka, s trápnou reklamou na záver (aj keď vďaka nej to aspoň dáva zmysel). Pripájam sa k (bodo...) užívateľovi menom TheMaker: Naozaj je to skoro jak od Baya! Skoro rovnaký shit ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

heh :). maximalne tupucka zalezitost, ktora moze z casti zaujať len dve skupiny publika. 1. - fanatikov a znalcov do aut (uzivatel duotone28, pozdravujem inak :)), a 2. - premotivovanych onanistov nad pohyblivymi obrazkami zvodnej thurmanovej. zial za prve poriadne nerozoznam daewoo tico od ferrari a na to druhe pouzivam www.amateri. .. dalej poznate :). kathryn by sa mala radsej vratit do ponorky k fordovi, tam jej to islo o dost lepsie. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Sexy Uma,sexy Lambo....lehce zajímavá pointa,jenže Bigelow je prostě GUMA! :-D a vopravdu větší a tvrdší než Pirelli :-) Blbě sestříhané,hnusná kamera,zadupaný nápad netalentovaností téhle blbky. 10%. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Prvních 10 vteřin OK, ale pak už jen marnost nad marnost. Největší úlet je asi ten střih. Jedna hvězdička za Umu, jinak 8 minut o ničem. ()

Fabrinka 

všechny recenze uživatele

Výber snov - Lamborghini, v žltej farbe ktorá je ako stvorená pre Umu Thurman,a režisérka Kathryn Bigelow.Čo z toho, keď sa Pirelli snaží len kopírovať.. tento krát reklama na pneumatiky.. toto by neočarilo ani chlapca s vodnou pištoľou. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Pořád lepší reklama na pirellky než reklama na jogurty nebo dámské hygienické potřeby. Tahle měla alespoň nějaký nápad. ()

Helo 

všechny recenze uživatele

Existují i lepší reklamy... ale i tak je tato velmi povedená. Jenom se divím, že se k ní upsala zrovna Uma Thurman. Možná jí pak za odměnu ten auťák dali :) ()

Reklama

Reklama