Reklama

Reklama

Epizody(8)

Skupina válečných veteránů, vracejících se z Iráku řeší nedostatek financí přepadením banky. Vše probíhá dle plánu, dokud jeden ze zákazníků neprokáže pohotovost a o situaci pomocí textové zprávy uvědomí policii. Začíná souboj mezi nejlepším policejním vyjednavačem ve městě, týmem SWAT a válečnými veterány, kteří jsou odhodláni banku opustit buď s penězi, nebo v pytlech na mrtvoly. (Hal_Moore)

(více)

Recenze (48)

emma53 

všechny recenze uživatele

Seriál, kde bych možná jindy přitvrdila v hodnocení, jsem si vybrala jako odreagovačku a tudíž jsem se vůbec nezabývala všemožnými vadami na kráse a nechala se jen bavit. Mělo to jiskru, spád, švih, co víc si přát. Donnie mně padnul do oka už ve Výkupném a tady jen potvrdil, že umí a Johna Leguizama jsem asi trochu podcenila, protože tady si spolu skvěle sekundovali. Tak si myslím, že kdo zvládne palbu jako takovou, tak by mu nemusela vadit ani ta klišovito-patosová palba taky, pokud chce jen někdy vypnout a nebýt ve sžíravém stresu, jak to asi dopadne jako například u True Decective, ale to je opravdu už jiný šálek kávy. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Stačí pár okamžiků a seržant Mendes alias Wolf a jeho četa 10-13 na jedné straně a specialista na vyjednávání, kapitán Horst Kelly a jeho tým na druhé straně si vás zcela získají. The Kill Point má skvělou vlastnost, totiž, že vás okamžitě vtáhne do děje a příběhu a už nepustí. Interakce mezi členy jednotlivých skupin(četa 10-13, rukojmí, policisté) a mezi skupinami samotnými je nesmírně poutavá a uvěřitelná. Hlavní představitelé John Leguizamo a Donnie Wahlberg pak předvádějí přímo herecký koncert a ač se během 8 epizod nesetkají tváří v tvář příliš často, chemie mezi nimi funguje naprosto dokonale. Obsazení vedlejších postav je pak také velice kvalitní. ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

-            (POZOR, MŮŽE TO BÝT SPOILEROTINA)             -             Tedy, řeknu vám, celou dobu dobrý. Dobrý akční seriálový kraťas s prvky psychologického drama, ale ke konci, kdy si padouch získá všechny vaše sympatie a to nejen proto, že v tom má prsty ten kolumbijský drsoň Leguizamo, se to jaksi mění v takovou málo povedenou filmařskou naháněčku o dobrý záběr a o to, jak dát našemu hrdinovi co nejvíc na prdel. Řečeno jinak, skvělá filmová podívaná začne nabírat manýry Kobry 11, ale abych zas nebyl za plašmušku, to finále to zas tak nezabíjí. Je to dobré. Normálně je to skvělý akční miniseriál o jedné bance, která byla ve špatnou chvíli na špatným místě... nebo tak nějak podobně. Kupodivu tu i ten předák chlapecké kapely NKOTB Donnie Wahlberg docela solidně (v hlavní roli) sekunduje zkušenějším hercům. ()

sharky 

všechny recenze uživatele

Na muj vkus bohuzel trosku natahovane, cimz se dostaly do scenare veci, ktere mely skoncit na podlaze strizny. Pak jsem mel taky problem s televiznim vizualem, zaverecne prestrelka vypada jak amaterske home video. ovsem jinak se jedna o napinavy pribeh se skvelymi herci, u ktereho se vubec neda vytusit, jak to s hlavnimi hrdiny dopadne, jsou to sice bankovni lupici, ale taky valecni hrdinove, americani sice miluji happyendy, ale zase jsou posedli trestanim zlocincu, do posledni chvile, jsem si nebyl jsity... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších krimiseriálů, jaké jsem měl kdy možnost vidět. Sand nikdy se mi nestalo, abych si s fiktivními postavami vybudoval tak blízký vztah a stejně tak jsem nikdy nebyl tak rozpolecený, nevěda komu přát. Jak na policejní, tak gangsterské straně byly typy, kterým člověk přál kulku a stejně tak tu byli ti, s nimiž jsem hluboce sympatizoval. Wahlberg podle mě přesvědčil, že je lepší herec, než jeho starší a slavnější bratr a Leguizama jsem v lepší roli snad ještě neviděl. Nejvíc mě ovšem bavila postava Franka Grilla. Tohoto chlapíka jsem za poslední dobu viděl v několika různých rolích a pomalu ale jistě stává mým oblíbencem. Přes určitou šablonovitost a drobné dějové nesmysly musím říct perfektní práce. 90% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Herci J.D. Williams (Cat) a Michael K. Williams (Q) se už dříve setkali při natáčení seriálu The Wire (2002). (CliffLee)
  • Vojáci, kteří přepadnou banku, používají zvířecí přezdívky, a to Mr. Wolf - vlk, Mr. Pig - prase, Mr. Rabbit - králík, Mr. Cat - kočka a Mr. Hawk - jestřáb. (CliffLee)

Reklama

Reklama