foto

Steve Shill

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2010 Ben Hur (TV film)
2009 Posedlá
2008 Knight Rider - legenda se vrací (TV film)
1995 Bed (TV film)

TV seriály

2017 Midnight, Texas (TV seriál)
Sexy Beast (E04)
Time After Time (TV seriál)
Out of Time (E03)
Training Day (TV seriál)
Blurred Lines (E08)
2016 Feed the Beast (TV seriál)
Fire (E10)
Be My Baby (E09)
In the Name of the Father (E02)
další epizody (4)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Star City 2046 (S01E06)
Supergirl (TV seriál)
Blood Bonds (S01E09)
2015 Městečko Pines (TV seriál)
Betrayal (S01E07)
Mrtvý bod (TV seriál)
Tři věže (S01E07)
Pohřešovaná (S01E03)
Chicago P.D. (TV seriál)
A Little Devil Complex (S02E13)
The Flash (TV seriál)
The Darkness and the Light (S02E05)
The Trap (S01E20)
Chicago Fire (TV seriál)
Let Him Die (S03E11)
2014 Constantine (TV seriál)
The Darkness Beneath (E02)
Crossbones (TV seriál)
Forever (TV seriál)
New York Kids (E07)
Stoupenci zla (TV seriál)
Ticho (S02E14)
Chicago Fire (TV seriál)
Apologies Are Dangerous (S03E04)
2013 Drákula (TV seriál)
Chicago Fire (TV seriál)
Joyriding (S02E06)
A Nuisance Call (S02E04)
Shameless (TV seriál)
May I Trim Your Hedges? (S03E03)
Dexter (TV seriál)
Pamatuješ si ty zrůdy? (S08E12)
Sbohem, Miami (S08E10)
2012 Chicago Fire (TV seriál)
Merry Christmas, Etc. (S01E10)
Pohřešovaný (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Nový začátek konce (S07E12)
Hlava nehlava (S07E09)
Na slunci s točenou zmrzlinou (S07E02)
2010 Dexter (TV seriál)
Velká ryba (S05E12)
Utlumení vztahů (S05E06)
Pardon (S05E01)
2009 Dexter (TV seriál)
Už je po všem (S04E12)
2008 Dexter (TV seriál)
Jasné jako facka (S03E07)
2007 Tudorovci (TV seriál)
His Majesty, the King (S01E04)
Wolsey, Wolsey, Wolsey! (S01E03)
In Cold Blood (S01E01)
Vražedný souboj (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Britská invaze (S02E12)
Tajemství domu Morganů (S02E10)
Řím (TV seriál)
Žádný bůh nezastaví hladového člověka (S02E09)
2006 Bratrství (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Okruh přátel (S01E07)
Velká láska (TV seriál)
Velikonoce (S01E08)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Moe a Joe (S06E10)
2005 Invaze (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Night Stalker (TV seriál)
The Source (E06)
První prezidentka (TV seriál)
Řím (TV seriál)
Caesarion (S01E08)
Deadwood (TV seriál)
Něco velmi drahého (S02E06)
Nové investice (S02E03)
Carnivale (TV seriál)
Stará višňová alej (S02E04)
2004 Deadwood (TV seriál)
Pevná chůze (S01E11)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Když dovolíš (S03E02)
2003 Dragnet (TV seriál)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Všechno je jen prolog (S02E06)
Spodní proud (S02E05)
2002 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Hon (S01E11)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
100 Centre Street (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1994 Jsme jenom lidi
1988 Poslední pokušení Krista

TV seriály

1990 Kinsey (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2005 Deadwood (TV seriál)
Něco velmi drahého (S02E06)

Producentská filmografie

TV seriály

2016 Feed the Beast (TV seriál)
Fire (E10)
Be My Baby (E09)
In Lies the Truth (E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace