foto

Steve Shill

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2010 Ben Hur (TV film)
2009 Posedlá
2008 Knight Rider - legenda se vrací (TV film)
1995 Bed (TV film)

TV seriály

2018 Krypton (TV seriál)
The Rankless Initiative (S01E03)
Seal Team 6 (TV seriál)
Seesaw (S02E04)
Špinaví poldové (TV seriál)
The Reckoning (S03E06)
The Blue Wall (S03E05)
2017 Midnight, Texas (TV seriál)
Sexy Beast (S01E04)
Time After Time (TV seriál)
Out of Time (E03)
Training Day (TV seriál)
Padouch nebo policajt (E08)
2016 Feed the Beast (TV seriál)
Fire (E10)
Be My Baby (E09)
In the Name of the Father (E02)
další epizody (4)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Star City 2046 (S01E06)
Supergirl (TV seriál)
Blood Bonds (S01E09)
2015 Mrtvý bod (TV seriál)
Tři věže (S01E07)
Pohřešovaná (S01E03)
Městečko Pines (TV seriál)
Betrayal (S01E07)
Chicago P.D. (TV seriál)
A Little Devil Complex (S02E13)
The Flash (TV seriál)
The Darkness and the Light (S02E05)
The Trap (S01E20)
Chicago Fire (TV seriál)
Let Him Die (S03E11)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Matka v utajení (S16E15)
2014 Constantine (TV seriál)
The Darkness Beneath (E02)
Crossbones (TV seriál)
The Man Who Killed Blackbeard (E03)
Forever (TV seriál)
New York Kids (E07)
Stoupenci zla (TV seriál)
Ticho (S02E14)
Chicago Fire (TV seriál)
Apologies Are Dangerous (S03E04)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zlo hledej v Chicagu (S16E07)
Zrůdná posedlost (S15E20)
2013 Drákula (TV seriál)
Závan síry (E02)
Krev znamená život (E01)
Chicago Fire (TV seriál)
Joyriding (S02E06)
A Nuisance Call (S02E04)
Shameless (TV seriál)
May I Trim Your Hedges? (S03E03)
Dexter (TV seriál)
Pamatuješ si ty zrůdy? (S08E12)
Sbohem, Miami (S08E10)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Anonymní násilníci (S15E09)
2012 Chicago Fire (TV seriál)
Merry Christmas, Etc. (S01E10)
Pohřešovaný (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Nový začátek konce (S07E12)
Hlava nehlava (S07E09)
Na slunci s točenou zmrzlinou (S07E02)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Lék proti bolesti (S01E12)
Dexter (TV seriál)
Velká ryba (S05E12)
Utlumení vztahů (S05E06)
Pardon (S05E01)
2009 Dexter (TV seriál)
Už je po všem (S04E12)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Salome na Mahattanu (S08E10)
2008 Dexter (TV seriál)
Jasné jako facka (S03E07)
2007 Tudorovci (TV seriál)
Jeho veličenstvo, král (S01E04)
Wolsey, Wolsey, Wolsey! (S01E03)
Chladnokrevně (S01E01)
Vražedný souboj (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Britská invaze (S02E12)
Tajemství domu Morganů (S02E10)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Jones (S02E18)
Řím (TV seriál)
Žádný bůh nezastaví hladového člověka (S02E09)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Dva světy (S06E11)
Pohotovost (TV seriál)
Krize svědomí (S13E16)
2006 Bratrství (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Okruh přátel (S01E07)
Velká láska (TV seriál)
Velikonoce (S01E08)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Moe a Joe (S06E10)
Západní křídlo (TV seriál)
Requiem (S07E18)
Pohotovost (TV seriál)
Galantní hrdina a tragický vítěz (S12E21)
2005 Invaze (TV seriál)
Night Stalker (TV seriál)
The Source (E06)
První prezidentka (TV seriál)
Řím (TV seriál)
Caesarion (S01E08)
Deadwood (TV seriál)
Něco velmi drahého (S02E06)
Nové investice (S02E03)
Carnivale (TV seriál)
Stará višňová alej (S02E04)
2004 Deadwood (TV seriál)
Pevná chůze (S01E11)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Když dovolíš (S03E02)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Není láska nádherná? (S03E21)
Zlé sémě (S03E18)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Nedbalost (S05E18)
2003 Dragnet (TV seriál)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Všechno je jen prolog (S02E06)
Spodní proud (S02E05)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vrah mezi námi (S03E07)
Nezlomný charakter (S03E01)
Legie (S02E18)
další epizody (4)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Dominance (S04E20)
Tortured (S04E16)
2002 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Hon (S01E11)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Hanba (S02E09)
Ukradené miliony (S01E22)
Šílenství (S01E12)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Ticho (S03E23)
Zapírání (S03E21)
Sledování (S03E17)
další epizody (4)
Právo a pořádek (TV seriál)
Asterisk (S13E08)
Girl Most Likely (S12E17)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Pohádka o odpuštění (S01E08)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Střecha (S03E04)
Pique (S02E20)
Countdown (S02E15)
1992 Performance (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1994 Jsme jenom lidi
1988 Poslední pokušení Krista

TV seriály

1990 Kinsey (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2005 Deadwood (TV seriál)
Něco velmi drahého (S02E06)

Producentská filmografie

TV seriály

2016 Feed the Beast (TV seriál)
Fire (E10)
Be My Baby (E09)
In Lies the Truth (E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace