Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marty Bronson kdysi vlastnil malý rodinný hotel. Jeho dcera Wendy i syn Skeeter mu v něm pomáhaly a on jim vždy večer vyprávěl pohádky. Hotelu se moc nevedlo, a tak ho Marty prodal Barrymu Nottinghamovi. Ten mu slíbil, že až bude jeho syn velký, nechá ho hotel řídit. Svůj slib však nesplnil a Skeeter v hotelu dělá jen údržbáře. Jednoho dne ho požádá sestra, zda by mohl několik dní pohlídat její dvě děti. Tak jako to dělal jeho otec, začne dětem vyprávět pohádky na dobrou noc, v nichž hraje hlavní roli. S překvapením zjistí, že se příští den jeho příběhy splní. Přesněji řečeno, splní se ty jejich části, které vyprávěly děti. Zdá se, že by Skeeter přece jen mohl dostat šanci vládnout "svému" hotelu. A možná přitom získá i tu nejspanilejší dívku? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (341)

Falko 

všechny recenze uživatele

Ocakaval som podla traileru omnoho lepsiu komediu a trosku iny dej. Z mojho pohladu sa mi to zdalo byt az moc detske, tym padom pre mna dost nudne. KLIK - ZIVOT NA DIALKOVE OVLADANIE (2006) so Sandlerom sa mi pacil omnoho viac... 06.01.2009 ____ Adam Sandler - (Skeeter Bronson) +++ Keri Russell - (Jill) +++ Guy Pearce - (Kendall) +++ Russell Brand - (Mickey) +++ Richard Griffiths - (Barry Nottingham) +++ Teresa Palmer - (Violet Nottingham) +++ Courteney Cox - (Wendy) +++ Lucy Lawless - (Aspen) +++ Jonathan Price - (Marty Bronson) +++ Carmen Electra +++ Produkcia: Adam Sandler +++ Hudba: Rupert Gregson-Williams +++ (Videl v kine 06.01.2009) +++ ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $80miliónovTržby USA $110,101,975Tržby Celosvetovo $218,357,961Tržby za predaj DVD v USA $49,735,200 //počet predaných kusov 2,925,812║ Adam Shankman po vydarenom Hairspray dosť sklamal, film podaný tuctovo bez šťavy, kostra príbehu by ani nebola zlá len je tam strašne málo tých skutočne zábavných momentiek, rovnako tak herecké obsadenie nie je až tak dobre fungujúce aby viac vtiahlo do deja. /50%/ ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Filmy se Sandlerem nevyhledávám. Nepřipadá mi vtipný a ani jako herec není dle mého názoru nic moc. Už jsem si to párkrát náhodně ověřil a nemám zatím potřebu měnit názor. Po tomto filmu také ne. V podstatě jsem to viděl náhodně, když na to koukala omladina. Námět mne zaujal a tak jsem film sehnal, protože z dokola běžících animáků už lezu po stropě a změnu potřebuji jak já, tak potomstvo. Námět byl celkem fajn tak jsem se těšil na ty pohádky... Ty ale nebyly nic moc a tak jsem pozornost věnoval spíše krásné Kery, které tehdy bylo krásných dvaatřicet (stejně jako mně) a která už bohužel dnes tak trochu odkvetla (stejně jako já). Zajímavá byla i Australanka Teresa Palmer ! Ačkoliv se tvůrci celkem vyblbli a v jedné z pohádek vytvořili dokonce amfiteátr pro závody koňských spřežení, nebyly pohádky nic moc. A když to nebavilo ani omladinu, řekl jsem si, že to opravdu není něco co by stálo za archivaci a opakované puštění... Takže tohle bude jen za dvě vyvalené bulvy morčete. * * ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Příběh, který vám naslibuje modré z nebe - že prý pohádku dokáže proměnit ve skutečnost. Ale nenechte se mýlit - po nadějném úvodu to až tak růžově nevypadá: 1) V zásadě nemusí vadit, pokud je domácí zvířecí mazlíček digitálně upraven a vyhlíží jako mírně odporný umělohmotný idiot. Asi to má být vtipné. 2) V zásadě nemusí vadit, pokud hlavního hrdinu považujete za natvrdlého pitomce. Někteří hlavní hrdinové mívají neúměrně dlouhé vedení, přesto si dokážou bez problémů udržet přízeň vděčné divácké obce. Jenomže jejich tupost nesmí překročit pomyslnou hraniční čáru. Jakmile se stanou NAVÝSOST TRAPNÝMI natvrdlými pitomci, stávají se spíš nevítanou přítěží a veškeré sympatie rychle a nenávratně ztrácí. A to není dobré. Pro příběh - ani pro hrdiny ... 2,5* ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Celé mi to připadá jako Sandlerova verze Noci v Muzeu. Jenže...Není to vůbec vtipné a zábavné. Povětšinu zábavy nedělá Sandler , ale jedno hypermodernímorče. Je vidět jak nad tím bděl Disney. Je to totiž hodně dětské a Sandlerovi fory chvílema infantilní a nudné. Opravdu chudé na Sandlera a opravdu chudé na dobrý námět. Dalo se ztoho vytřískat více a ani Rob Schneider tu nebyl vtipný. A co ten strašně na přes hubu Guy Pearce. Minulý rok byl Sandler skvělý Zohan , ale pak to zazdí takovýmhle nedodělkem pro děti. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (10)

  • Během filmu je na jedné tabuli napsáno i jméno Harry Otto. Jde o poděkování asistentovi uměleckého režiséra filmu. (ČSFD)
  • Buldog vystupujúci vo filme je pes Adama Sandlera a volá sa Meatball. (Flipper)

Související novinky

Sindibád pluje do Číny

Sindibád pluje do Číny

20.12.2008

Už to vypadalo, že proslulý orientální mořeplavec šel nadobro ke dnu. Projekt s názvem The 8th Voyage of Sinbad měl režírovat Rob Cohen, který chtěl do hlavní role Keanu Reevese. Dokonce ukecal k… (více)

Sandlerovy báchorky na dobrou noc

Sandlerovy báchorky na dobrou noc

05.12.2007

Jistý významný filmový kritik jednou prohlásil, že hvězdný status Adama Sandlera je pro něj jednou z největších záhad naší doby. Pro někoho nesnesitelný nýmand, pro jiné kultovní komik však stále… (více)

Reklama

Reklama