Reklama

Reklama

Na naši modrou kulatou planetu už zase zaútočili mimozemšťané. Ještěže máme obrovskou zásobárnu hrdinů, kteří se jim mohou postavit! V animovaném filmu společnosti DreamWorks Animation Monstra vs. vetřelci se vydávají na misi zachránit planetu Zemi ti nejneobvyklejší hrdinové. Enormika, Dr. Šváb, Chybějící článek, Hmyzosaurus a B.O.B. spojují své síly, aby se ubránili útokům vetřelců. Úchvatná animace a zábavný příběh dělají z tohoto velkolepého dobrodružství monstrózní zábavu pro všechny! (Magic Box)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (585)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Slušný leč ne tolik povedený animák, který v obrovské konkurenci dost zaostává. Rozhodně se jedná o dobrý nápad, který však nebyl ani zdaleka tak vytěžen jak mohl být v rukou zkušenějšího týmu. Díky krátké délce a několika opravdu povedeným scénám film nenudí ale bohužel se ani na chvíli nerozjede natolik jak by si divák zasloužil. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

V záplavě popkulturních narážek na nejrůznější americké sci-fi filmy převážně z 50. let má očividně mnohý divák tendenci zapomínat na příběh, který je zde opravdu slabý - jen na aluzích film nepostavíš. Sice jsem se také bavil u "odhalování" nejrůznějších odkazů a rádoby chytrého pomrkávání na "zasvěceného" diváka, ale zároveň jsem se nedokázal odpoutat od chatrné základní dějové linie, v níž se Susan snaží vyrovnat se sebestředností svého manžela... a kromě toho mi mnohé vtípky přišly až příliš laciné, za všechny například scéna vypnutí počítače s Dance Dance Revolution, nebo i zbytečně doslovné klávesy z Blízkých setkání. Zapomenutelný průměr. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Planéta Zem je v ohrození. Napadli ju agresívni votrelci. Ľudstvo nemá šancu sa im ubrániť. Preto sú do boja vyslané zmutované monštrá. Začína bizarný súboj medzi pozemskými monštrami a mimozemskými votrelcami. Monštrá verzus votrelci. "Monsters vs. Aliens". Tento americký, rodinný, animovaný sci-fi film z roku 2009 je taká bežná oddychovka. Dalo sa na to pozreť, ale nijak zvlášť ma to neuchvátilo, ani nepobavilo. Tieto celovečerné pestrofarebné animáky ma už akosi neberú. ** ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Velmi primitivní děj, tak jako to animák vyžaduje. Film je koukatelný prakticky pro všechny generace. Děti se zasmějí, starší zavzpomínají. Já osobně se bavil. Akce střídá akci. Méně vtipná scénka tu více vtipnou. Animace, leč jsem měl možnost vidět pouze 2D, tak oku lahodící. Charaktery postav dostatečně kvalitní. Na plný počet to není. Nicméně příjemně strávených 90 minut. ()

Zíza odpad!

všechny recenze uživatele

Já si fakt nemůžu pomoct... vyvolávalo to ve mě pocit pomalu na zvracení. Nechápu jak to, nikdy se mi to nestalo, ale tohle mě tak znechutilo, že i když hrozně nerada dávám odpad, tak tohle si ode mě nic jiného nezaslouží. Fakt sorry, ale nuda a odpor, co jsi ve mně vzbudil filme, se jen tak odpustit nedají. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (21)

  • Ve scéně v závěrečných titulcích se prezident zeptá, kdo chce zmrazit jeho hlavu. Stephen Colbert, který poskytl svůj hlas prezidentovi, ve své knize „I Am America and So Can You“ detailně popisuje, jak chce ve vzdálené budoucnosti nechat rozmrazit svou hlavu. (HellFire)
  • Obrovské letadlo, transportující naše hrdiny, je inspirováno skutečným letadlem, poprvé postaveným roku 1962 pro NASA, sloužícím k transportu součástí vesmírných lodí. (HellFire)

Reklama

Reklama