Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Cestou v letadle je Sheldon poněkud vyděšený z toho, že Penny stále navštěvuje toaletu. Obává se, že trpí nakažlivou nemocí. A tak musí Penny a Leonard s pravdou ven... (TV Prima)

Recenze (55)

Jan.Cada1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tímto bych se chtěl rozloučit s jedním se svým nejoblíbenějších seriálů. Těch hodin, co jsem se upřímně nasmál... Poslední epizoda byla prostě fantastická. Už jen intro, které nás provedlo stěžejními chvíli seriálu, mě připomnělo, jak tento seriál doopravdy miluju. A u proslovu Sheldona i ta slzička ukápla. TBBT, díky, žes tu se mnou byl. Sbohem. ()

SamVimes

všechny recenze uživatele

S Big Bangem jsem to zabalil už před pár sezónami, když se z něj stával čím dál tím víc obyčejný vztahový sitcom a frekvence povedených vtipů povážlivě klesala. Teď jsem ale dal dvojdílné finále a byl jsem příjemně překvapen. Zabývá se dvěma docela zajímavými tématy - jednak určitá konstantnost toho, že nic není konstantní, a jednak to, že se Sheldon k ostatním nechová moc hezky a jak to vlastně můžou vydržet. Mezitím padají hlášky, jež převážně trefují terč (když už ne přímo střed), dojde na pár odkazů na staré running gagy, potěší nečekané cameo a úplný závěr dokáže i dojmout. ()

Reklama

borec999

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z mála seriálov, ktorý sa podarilo dôstojne a veľmi pekne ukončiť. Nehovorím že mi Big Bang Theory nebude chýbať. No pri záverečnej scéne v obývačke som mal úprimne pocit, že koniec je správnym rozhodnutím. Dejové linky sa uzavreli, postavy vyvinuli a tvorcovia nám povedali všetko čo chceli a mali. PS: Prejav Sheldona musel dojať každého fanúšika... 100% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já jsem fakt nenapravitelný. Holt starého psa... Přes veškeré zkušenosti, které jsem se seriálem udělal, jsem si zase dovolil idiotsky doufat, že by mohlo být finále fakt dobré. Já bloud! Tvůrci ani tentokrát neodolali a udělali ze závěru snůšku klišoidů, patosoidů a citového ždímání, při níž bych se roztekl jako čokoládová pralinka na slunci, kdybych nebyl odolný necita. / Poučení: Získané medaili na gramáž nehleď. ()

Flashheart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Silný finiš posledních dvou jinak slabých sezon se bohužel neprojevil v té epizodě úplně poslední, tvůrci dlouho dopředu věděli, že to tady skončí, a hodně moc na ně byl vyvíjen tlak na to rozloučení a stejně to dopadlo asi jako všecky moje dopisy a emaily, prostě nakonec nevíš co napsat, ale nějaký sebevypatlanější rozloučení tam zkrátka chybět nesmí, tak tam nějakou kravinu mrskneš tak jako tak, navíc v tomhle případě bohužel Sheldon-centrickou, což je syndrom, který má snahu zbytečně dělat one-man show z mnohem barvitější a lepší scény; šokuje mě místní hodnocení této epizody, početný zástup fans stejnojmenné řadové telenovely nebo xxx parodie si asi spletl profil zdárného seriálu s nezdárným vyvrcholením a profil nezdárného seriálu nabízející zdárná vyvrcholení jiného druhu; jako shnilou třešničku na dortu jsem si pak ještě dal tu epizodu následující, kde nám pouze 2 herci pustí nějaký sestřih z youtube s pár extrémně všedními poznámkami z natáčení a nasazenými emotivními ksichty, jako kdyby šlo o rozloučení Přátel; ne že bych čekal nějak výjimečně výtečný závěr, závěry stojí za houby, ale tohle bylo slabší, než mohlo být; naštěstí šlo jen o asi 1/300 a v sitcomu to ani neni nijak důležitý, takže seriálu jako celku to za mě prakticky nic neubralo ()

Galerie (7)

Zajímavosti (12)

  • Finále seriálu sledovalo 18 520 000 diváků, což je dvakrát větší sledovanost než měl pilotní díl Pilot. (Geralt z Rivie)

Reklama

Reklama