Reklama

Reklama

Bezstarostný sex

  • Kanada Young People F***ing (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sex může být pořádná fuška! Rozmarná komedie ukazuje čtyři páry a jednu trojici během bláznivé noci plné divokého sexu. V pěti příbězích sleduje sexuální kontakt od předehry až k doznívání. Všichni zúčastnění jsou vystaveni dlouhé řadě komplikací, než se konečně dostanou k vytoužené metě... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (209)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Nejde o žádný úžasný film ani skvělou komedii, snímek spíše funguje jako průvodce sexuálním aktem pro různé typy vztahů. Vybrat si může široké spektrum diváků, nemyslelo se pouze na homosexuály (až na to dárcovství spermatu) a na různé devianty, takže například děti ani zvířátka se zde nenajdou. Námět mi připadal dobrý, jen mohl být alespoň o něco málo lépe zpracovaný, ale nenudil jsem se a občas jsem se slušně pobavil, takže proč ne? ()

Gore 

všechny recenze uživatele

Mozaika pětice příběhu v šesti dějstvých, kdy nejlepší přátelé, pár, ex-pár, kolegové na prvním rande a dva spolubydlící s přítelkyní jednoho z nich prožívají, jak už název napovídá, šukání zahrnující I. začátek, II. předehru, III. sex, IV. pauzu, V. orgasmus a VI. doznívání v humorné, odlehčené soft formě. Horší to je s tím humorem. Smál jsem se jen u páru a spolubydlících, kteří byli velmi vydařené a vtipné. U zbylých tří to byla spíš jen tezovitá nuda. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Sice upřímné a bez zbytečných dějových odboček, ale pořád stejně v drtivé většine momentek mimo realitu i s přimhouřeným okem. Pět provařených příběhů, které vás nechytnou za srdce, jen se občas zasmějete - možná. Někdy nechtěně, někdy záměrně. Ve finále mám snad raději ty více filmové záležitosti, protože když vidím nastříhané minipříběhy ala Kill Bill (akorát v noci, čínsky a pozpátku), tak ty romantické průpovídky kolem jsou v ostatních případech stále docela fajn, sem tam totiž mají i něco do sebe. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Kamaráti, manželia, bývalí, prvé rande a spolubývajúci. Tak týchto 5 rôznych párov sa ocitlo v situácii, kde hlavnú rolu hrá sex. Film zobrazuje všetko - od úplného začiatku až po úplný koniec. Nieje to čisto len sexuálna záležitosť, ale je tu pekne zobrazené aj myslenie a správanie postáv v určitých momentoch a fázach celého aktu - a pri každom z týchto milostných párov sa to celé vyvíja celkom odlišne. Celkom zaujímavý pohľad - hlavne čo sa psychiky postav týka, ale napriek tomu že to bolo svojim spôsobom výnimočné a svojské, zároveň to bolo aj trochu ťažkopádne a v niektorých momentoch aj trochu trápne. Inak, svojou myšlienkou to v mnohom pripomínalo film After Sex - celkom porovnateľné, aj keď tento bol pre mňa o niečo menej zaujímavý. Ale je to tak na hrane 2/3*. ()

Crackonosc 

všechny recenze uživatele

Milá povídková romanticko-erotická konverzačka. Povídka "první rande" je průměrná, ale zbytek určitě stojí za vidění. "pár" a "spolubydlící" jsou sice trošku přitažený za vlasy, přesto furt vtipný a "ex-pár" s "kamarády" jsou povedený se vším všudy! Autor, jako by si to sám uvědomoval, ukončuje jako první onen průměrný příběh a celý film uzavírá povedenou dvojicí ex-pár/kamarádi, čímž zanechává snímek o mnoho příjemnější chuťový ocas. Navíc člověka hned na začátku titulků songem vyzve, aby na nic nečekal a zhasl světla :D (přesto si počkejte, po titulcích je dojezd...) ---------------------- Přidána jedna hvězda navíc, protože v záplavě veskrze tuctových romantických komedií si tato nezaslouží zapadnout! ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Film se udržel v kanadských kinech více než 15 týdnů. (D3VIL)
  • Film byl natáčen v 5ti ložnicích. (Baffer)
  • Film byl vybraný na Mezinárodní Filmový Festival v Torontu 6.7.2007, což byly 30. narozeniny režiséra Martina Gera. (Baffer)

Reklama

Reklama