Reklama

Reklama

VOD (1)

Zrovna ve chvíli, kdy dva nerozluční kamarádi - rozvedený Charlie (John Travolta) a starý mládenec Dan (Robin Williams) - obdrží skvělou obchodní nabídku, jim osud převrátí život naruby. Dostávají totiž nečekaně na starost sedmiletá dvojčata. Snaha dvou bezradných mužů postarat se dva týdny o děti s nimiž si nevědí rady vede nejen od katastrofy ke katastrofě a od průšvihu k průšvihu, ale i ke zcela novému poznání toho, co je v životě nejpodstatnější. V milé komedii k popukání se v neméně komických vedlejších rolích objeví Seth Green, Kelly Prestonová a Matt Dillon. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (247)

baruss 

všechny recenze uživatele

Opäť raz nepochopiteľný ťah slovenských distribútorov. Rodinná komédia obsadená hviezdami - na čo evidentne distribútor vsadil. Že mená prilákajú ľudí do kín. Bohužiaľ, hoci je táto komédia pozeratelná a sympatická do kín nikto nepríde. Dôvod? Cieľová skupina. Možno som veľmi zlý odhadca, ale cieľovou skupinou sú zrejme deti 9 - 12 rokov, ale ani dospelí čo prípadne pôjdu do kina s nimi sa nudiť nebudú. Hoci má tento film potenciál distribútorom sa to aj tak podarilo zmrviť. Film je v kinách uvedený v pôvodnom znení s titulkami, čo iste deti do kina nepriláka a starší do kina dôvod ísť veľmi nemajú, takých komédií je totiž plný TV program. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

V hlavních rolí se ujali hollywoodské komediální hvězdy Robin Williams a John Travolta. Pravá americká rodinná komedie tedy slibuje mnoho. Zhruba stejně tolik je v ní ale i nevyužitých a nedotažených příležitostí. Zkušení herci sice zvládají ustát unylé situace se ctí, opravdu povedených fórků jako ten s prohozenými léky a jejich nežádoucími účinky je žalostně málo. Výsledek jde proto jedním okem tam a druhým snad i ven. ()

Reklama

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Skvělá komedie! Občas jsem se opravdu hodně nesmála. Pět hvězdiček ale přece jenom nedám, kvůli některým scénám, které mi tam neseděly ... A ty údajně dojemné scény byly prostě nudné ... Každopádně jinak naprosto úžasná komedie, na kterou se znovu strašně moc ráda podívám ... A ještě bych ráda dodala, že Seth má u mě opravdu velký obdiv, protože ta scéna s gorilou je prostě dokonalá! Já osobně bych si do gorilí náruče nevlezla ... ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Zoufale nevtipná slátanina, která si půjčuje kde může, vše co ale vytváří, je konstantní trapno. Williams je svým pouhým stínem (už léta) a na přehrávajícího Travoltu je opravdu smutný pohled, ať už se ale na scéně (třeba epizodně) objeví kdokoliv, v této rodinné komedii nefunguje zhola nic. No kroutil jsem hlavou, div že jsem si ji neukroutil, přitom předchozí Beckerův film - DIVOČÁCI (také s Travoltou) - nebyl sice nic oslňujícího, zasmát se tam ale dalo. Tady skutečně jako když utne. Žádná vtipná scéna. Nic... Pochybnost kroků při výběru projektů studia Disney se v poslední době stává patologicky předvídatelnou. 30% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco na způsob Divočáků, protože režisér a Travolta přece zůstali pohromadě. K nim se přidal Robin Williams a to byl nespíše ten problém, podobně jako skutečnost že tohle šlo z produkce Walta Disneye. Tyhle dětsky rodinné podívané mě nikterak neberou. Seth Green hroznej (nikdy jsem ho nezažil dobrýho, spíše jsem ho tak nějak trpíval). Takže co ve filmu vlastně funguje? Neustálé utahování si z věku hlavních hrdinů, oni by opravdu měli být spíše dědečky. Druhý potěšující fakt jsou camea Justina Longa, Luise Guzmán (nejškaredší herec v Hollywoodu) a Matta Dillona. PS: Celý film jsem čekal na gorilu, která se usadila na posteru. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • Poslední film pro Bernieho Maca. (HellFire)
  • Film se natáčel v Stamfordu, v Redingu, v Norwalku a v Bridgeportu v Connecticatu, na Manhattanu a Queensu v New Yorku a v Hobokenu v New Jersey. (rafix)

Související novinky

Zemřel Bernie Mac

Zemřel Bernie Mac

11.08.2008

Letošní rok si dost možná udrží ošklivé privilegium v tom, že během něj zemřelo nejvíce filmových hvězd. To, že se na konci ledna Heath Ledger omylem předávkoval léky a nemůže si tak bohužel užívat… (více)

Reklama

Reklama