Zrovna ve chvíli, kdy dva nerozluční kamarádi - rozvedený Charlie (John Travolta) a starý mládenec Dan (Robin Williams) - obdrží skvělou obchodní nabídku, jim osud převrátí život naruby. Dostávají totiž nečekaně na starost sedmiletá dvojčata. Snaha dvou bezradných mužů postarat se dva týdny o děti s nimiž si nevědí rady vede nejen od katastrofy ke katastrofě a od průšvihu k průšvihu, ale i ke zcela novému poznání toho, co je v životě nejpodstatnější. V milé komedii k popukání se v neméně komických vedlejších rolích objeví Seth Green, Kelly Prestonová a Matt Dillon.(oficiální text distributora)
V komedii Old Dogs John Travolta spolu s Robinem Williamsem představují nerozlučné kamarády, kteří jednoho krásného dne stojí před zdánlivě nemožným úkolem - hlídat sedmiletá dvojčata. Komický snímek o dětech, které dělají vše proto, aby dostali své dospělé protějšky do blázince.(Camp_nou)
Zistiť, že ste otcom dvojčiat, je chvíľa, keď muži musia držať spolu! Príbeh o mužovi, ktorý sa učí byť otcom, a deťoch, ktoré túžia mať otca... Rozvedený plejboj Charlie a nesmelý starý mládenec Dan sú celoživotnými priateľmi a obchodnými partnermi. V okamihu, keď musia všetok čas, sily a schopnosti venovať najväčšiemu obchodu svojho života, prichádza nečakaná správa. Ostýchavý Dan je otcom dvojčiat, „vzniknuvších" pred siedmimi rokmi počas divokého výletu na Floridu, z ktorého si Dan veľa nepamätá. S nečakanou nádielkou na krku čakajú dvoch bezradných mužov dva katastrofické týždne, pretože s deťmi si nevedia rady, čo vedie od debaklu k debaklu a od pohromy k pohrome. Súčasne sa však naučia aj niečomu novému – zistia, čo je v živote skutočne najpodstatnejšie...(TV JOJ)
PRIMA FAMILY - Proč jsem si dneska dal Starý páky již po třetí? No protože je to prostě vtipná komedie! Obzvlášť dneska jsem se nasmál snad nejvíc (byl jsem dobře naladěn, v dobrém rozpoložení a ve velmi příjemné společnosti), takže mi dvojice Travolta+Williams krásně sedla. Do budoucna film rozhodně nezatracuji, na zvednutí nálady je ideální. 75% (with J.)(2.1.2013)
Trápne aj na rodinný film pre deti. Čo je moc je moc, čudujem sa Travoltovi, že sa dal nahovoriť na takúto koninu. Naproti tomu Robin Williamsovi sa nečudujem, ten bol v podobných vtákovinách ako ryba vo vode. Pre tých čo budú písať komentár napíšte ho hneď, pretože film začína fučať z hlavy okamžite po poslednej klapke. Ledva dve hviezdy, ale to len kvôli Travoltovi. 30/100(28.10.2018)
priznávam ako prvé, to že tento film je hlúposť. Nieje nijak inteligentný a koncom pripomínajúcim popolušku, alebo príbehom otrepaným v toľkých filmoch že to nieje ani možné, sa ale celkom snažil. Myslím tým humorné scény s pomiešaním tabletiek alebo koncom v ZOO. To som sa nasmial ako už dávno nie. A okrem toho je tu môj obľúbený herec. I keď so zrelým vekom no s nadhľadom to Robin zvládol. 78%(20.2.2010)
Ako nízko musí klesnúť John Travolta a Robin Williams..no asi dosť, keď jeden z nich je prezlečený za princa a tancuje jak truľo...a k tomu im hrajú vynikajucé pesničky, prihrávajú sa im trápne vtípky, ktoré sú vystrihnuté ako z nejakého lacného sitkomu..je to škoda, pretože Old Dogs mali dobré možnosti na vtípky..ale len zapamätaľený je frisbee battle..je to škoda(18.6.2010)
Snaha přiživit se na úspěchu Wild Hogs nevyšel. Cítím se až trapně, že filmu dávám tři hvězdy, neboť je mi jasné, že pro většinu diváků se bude jednat o jasný shit, nicméně nějakým zvráceným způsobem jsem se až na několik přehnaně WTF momentů solidně bavil. Pro mě jsou Starý páky čistým průměrem s fajn herci, kteří to zkusili na stará kolena znovu pořádně rozjet, ale úplně to nevyšlo.(16.8.2010)
Film se natáčel v Stamfordu, v Redingu, v Norwalku a v Bridgeportu v Connecticatu, na Manhattanu a Queensu v New Yorku a v Hobokenu v New Jersey.
(rafix)
Marsik