Reklama

Reklama

VOD (1)

Zrovna ve chvíli, kdy dva nerozluční kamarádi - rozvedený Charlie (John Travolta) a starý mládenec Dan (Robin Williams) - obdrží skvělou obchodní nabídku, jim osud převrátí život naruby. Dostávají totiž nečekaně na starost sedmiletá dvojčata. Snaha dvou bezradných mužů postarat se dva týdny o děti s nimiž si nevědí rady vede nejen od katastrofy ke katastrofě a od průšvihu k průšvihu, ale i ke zcela novému poznání toho, co je v životě nejpodstatnější. V milé komedii k popukání se v neméně komických vedlejších rolích objeví Seth Green, Kelly Prestonová a Matt Dillon. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (247)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Těšila jsem se na spojení Johna Travolty a Robna Williamse, ale tyhle dvě komediální legendy by si zasloužili daleko lepší příběh než je tento. Spoustra trapných vtipů, které vás vůbec nerozesmějí. Příběh navíc není vůbec originální, vždyť kolikrát jsme už viděli filmy o mužích, kteří se starají o male děti a zažívají tak same naschvály. Z měobrovské zklamání a velká lítost nad Johnem Travoltou, který asi neměl úplně šťastnou ruku při vybírání rolí. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Ten film má trochu hořkou pachuť, když jej lze označit jako "Travolta projekt", vzhledem k rodinným tragédiím, které slavného herce v posledních letech postihli. Jinak jde o nenáročnou, místy zábavnou i vtipnou komedii, kde to Travoltovi s Williamsem funguje celkem dobře. Ve vedlejších rolích potěší a rozesmějí další známí herci jako Matt Dillon nebo Justin Long. ()

Reklama

Noviik 

všechny recenze uživatele

Ano, své to splnilo, opravdu to pobavilo (golf, většina vtipných Williamsových scén a občas i Travolta), celkově jde ale o obyčejný, až trapný, příběh amerického stylu - zbrkle nabudeš, zbrkle ztratíš, zbrkle pochopíš chybu, zbrkle se vrátíš. Nůůůďo! Ale za scény, kdy jsem brečel smíchy, to stálo :) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to kravina, je to přeslazené a na konci celkem hloupé ale stejně si nemůžu pomoct, bavilo mě to. Můžou za to oba herci v hlavních rolích, protože je prostě mám rád a rád se na ně koukám. Zpříjemní mi celý film a já jsem ochotný pominout nějaké ty chybičky, i ty pořádné chyby, které to má. Film má bavit a mě zrovna tenhle bavil. ()

Say 

všechny recenze uživatele

[+]: Rodinná komedie o dvou přátelích, řešící otcovské záležitosti, obchodní vztahy s Japonci a i vztah mezi sebou. [+]: Pár scén opravdu povedených. Smál jsem se. [:]: Hvězdná dvojice John Travolta & Robin Williams, nijak zvlášť se ale neukázali. Nebyla ani příležitost. [-]: Počáteční fotomonážní fotky jsou ostudně zpracované. [●]: První role Elly Bleu Travolta, dcery Johna Travolty. [♫]: *** Výběr, např. Vangelis. [=]: Pro děti výborná podívaná. Pokud se dospělý obrní nadsázkou, určitě se zasměje. [#]: ,,Pravda je, že jsem nejspíš vypadal jako Joker z Batmana." ()

Galerie (38)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Stamfordu, v Redingu, v Norwalku a v Bridgeportu v Connecticatu, na Manhattanu a Queensu v New Yorku a v Hobokenu v New Jersey. (rafix)
  • Poslední film pro Bernieho Maca. (HellFire)

Související novinky

Zemřel Bernie Mac

Zemřel Bernie Mac

11.08.2008

Letošní rok si dost možná udrží ošklivé privilegium v tom, že během něj zemřelo nejvíce filmových hvězd. To, že se na konci ledna Heath Ledger omylem předávkoval léky a nemůže si tak bohužel užívat… (více)

Reklama

Reklama