Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na katolické střední škole se populární a velmi krásná dívka (Mischa Burton) spojí se školním reportérem, aby vyšetřili případ ukradených závěrečných testů. Ale když už mají své podezřelé, na povrch vyjde obrovké spiknutí. (Sydonai)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Nech to znie akokoľvek hlúpo, tak táto teencrimedy je fakt dobrá. Skutočná kiminálka s parodickými prvkami uťahujúcimi si z film-noir (samotársky nie príliš kóšer detektív, femme fatale, obrovské spiknutie). Skvelé kamera, vtipné hlášky, drsný Willis a bohužiaľ predvídateľný koniec. To je zrejme jediná chybička krásy, ktorá kazí tento film. Keby som však mal o takých 4-5 rokov menej, neváhal by som ani chvíľku a napálil tam 5*. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Už když se podíváte na seznam herců, praští vás do očí jméno B. Willis. Paradoxně tenhle na první pohled "nehodící se herec" na takovou roli je nakonec to nejlepší, co si ze snímku zapamatujete a odnesete. Nekompromisní a přísnej ředitel školy, kterej háže jednu hlášku za druhou (trochu přeneseně americkej Igor Hnízdo). Ale jinak je to kravina ze střední, jakých existujou stovky, výjimečně s mírně netradičním krimi námětem. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na jedné straně klišé o školním otloukánkovi, jenž roste záběr od záběru a na druhé netradiční přístup k studentské tématice v rytmu klasických detektivek. Dohromday to působilo nevyváženě a předvídatelně, ale přesto to dokázalo bavit. Snad proto, že hlavní hrdina tentokráte nebyl vztek budící fracek či díky rozumně nadávkovaným vulgaritám, které filmy z americké střední tradičně provázejí. A na závěr bych zmínil skupinku školních vyvrhelů v čele s Tanyou Fischer, která mi ve své stupidnosti strašně sedla. 50% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý žáner, príbeh a rola Bruca Willisa. Assassination of a High School President je film, ktorý je trochu odlišný od školských komédii, a ktorý je povýšený žánrom krimi. Čo znie fajn, no pri sledovaní filmu ma to moc nebavilo. Bruce Willis to hlavnú rolu tento krát nehrá a takže teenegerské duo (Mischa Barton, Reece Thompson) musí ťahať celý film. A v tom je ten najväčší problém. Film to určite nie je zlý a svoje kvality má, záleží len na divákovi, či ich zaujmú herci. U mňa sa tak nestalo, takže som sa miestami fakt nudil. 55% - 3* ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Hodně překvapený jsem byl, když se mi z tohoto snímku během koukání vyklubala nefalšovaná noir detektivka, které chybělo pouze trochu starší osazenstvo, jiné prostředí a černobílý kabát. Po celou dobu si připadáte, jakoby jste koukali na skvělou detektivku z padesátých let a zároveň na parodii toho samého filmu, velmi nevšední zážitek, jen co je pravda. 3,5 ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Ačkoliv lokace filmu není nikdy přesně uvedena, je možné všimnout si vlajky New Jersey v kanceláři Kirkpatricka (Bruce Willis). Willis dokonce vyrost v Jersey, konkrétně v Penns Grove. (KucC)

Reklama

Reklama