Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na katolické střední škole se populární a velmi krásná dívka (Mischa Burton) spojí se školním reportérem, aby vyšetřili případ ukradených závěrečných testů. Ale když už mají své podezřelé, na povrch vyjde obrovké spiknutí. (Sydonai)

Videa (1)

Trailer

Recenze (175)

FilmWave 

všechny recenze uživatele

Nápad přesunout detektivní vyprávění á la Raymond Chandler na střední školu není úplně špatný a vnitřní hlas hlavního hrdiny a občasné parodické vtípky celkem ujdou. Ale to vydrží tak na půl hodiny, film je navíc stylizován lehce halucinogenně trochu jako "Hele vole, kde mám káru?" a místy opravdu dost nudí. ()

Mauric 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Namísto další fekální americké komedie je tento vlhký sen každého člena studentských novin vtipnou krimi s dobrým nápadem, příběhem, nadsázkou a dokonce i ucházejícími výkony hlavních protagonistů. Pobavilo mě obzvláště označení "katolická střední škola" při pohledu na krátké sukně, drogy a rozepnuté košile studentek. :) ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

V první řadě bych rád upozornil na zdejší obsah k filmu, který není zdaleka tak přesný. A za druhé bych rád vyzdvihl tento středoškolský konspirační projekt s vkusným hereckým obsazením a humornou nadsázkou (především tou španělskou:-)) Díky různorodému dění na střední škole, jak je high school v americe titulována, jsem se slušně bavil až do konce... Zajímavosti: ...vy jste věděli, že má B. Willis umělou nohu? :-) 75% ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Bruce Willis jako válečný veterán, který se ujal ředitelování školy? Proč ne, když to okoření pár vtípky a zparoduje si sám sebe. I když v AoHSP hraje opravdu jen vedlejší roli, která se několikrát mihne a prohodí nějakou hlášku, ostatní leží na mladších hercích a docela to ve finále funguje. Vyšetřování krádeže přijímacích testů je sice zápletka na úrovni komiksu v mateřídoušce, ale ani to nakonec není tak špatné, když se to začne trochu rozplétat. 6/10 ()

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Niečo ma k tomuto filmu už dlhšiu dobu priťahovalo, ale po konečnom pozretí veru neviem čo. Zo začiatku je to ešte možno ako tak zaujímavé, ale postupne film skĺzne do šedého priemeru. Nezachráni ho ani Mischa Barton. Jediným svetlým bodom je prítomnosť Bruca Willisa, ktorý má ako bývalý vojak plno zaujímavých historiek z boja, ktoré vždy rád vyloží svojim študentom:) ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Ačkoliv lokace filmu není nikdy přesně uvedena, je možné všimnout si vlajky New Jersey v kanceláři Kirkpatricka (Bruce Willis). Willis dokonce vyrost v Jersey, konkrétně v Penns Grove. (KucC)

Reklama

Reklama