Na katolické střední škole se populární a velmi krásná dívka (Mischa Burton) spojí se školním reportérem, aby vyšetřili případ ukradených závěrečných testů. Ale když už mají své podezřelé, na povrch vyjde obrovké spiknutí. (Sydonai)

Videa (1)

Trailer

Radiq

všechny recenze uživatele

Podařené a né že né. A né kvuli Willisovi. Ten tam sice měl důležitou roli a zvládl ju dokonale, ale co mě fakt dostalo, byla nenásilná povaha to divákovi nějak násilně vnutit. Potělilo mě několik nechutnejch nebo vulgárních vtipů, který ale byly fakt vtipný a né jak jak třeba v nějakejch pubertálních kravinách, kde se mele jenom o chlastu a šukání. Děj kolem novinařiny byl zajímavej a příběh se linul souvisle a nekřivil mi páteř. Herci celkem sympatičtí, včetně hlavního ojebákovanýho představitele Reece Thompsona. Potěšilo mě to... ()

Jonash87

všechny recenze uživatele

NÁHODOU! Solidně natočená parodie na všechny kriminální filmy a seriály - z prostředí střední školy! Autoři si s tím vším dost vyhráli, těch krimi klišé a stereotypů vystihli dost a dost. Rozhodně jsem se nenudil, neznámý sympatický mladík Reece Thompson se hlavní role totiž zhostil na výbornou; Bruce Willis pak v roli vedlejší jen potěšil. Fajné. ()

Dexter1

všechny recenze uživatele

Nech to znie akokoľvek hlúpo, tak táto teencrimedy je fakt dobrá. Skutočná kiminálka s parodickými prvkami uťahujúcimi si z film-noir (samotársky nie príliš kóšer detektív, femme fatale, obrovské spiknutie). Skvelé kamera, vtipné hlášky, drsný Willis a bohužiaľ predvídateľný koniec. To je zrejme jediná chybička krásy, ktorá kazí tento film. Keby som však mal o takých 4-5 rokov menej, neváhal by som ani chvíľku a napálil tam 5*. ()

sona123

všechny recenze uživatele

Kristepane, do čeho ten Willis zase vlezl? Atentát na střední je parodie na všechny ty detektivky a kriminálky, kde někdo pátrá po pachateli zločinu...taky je to parodie na teenage komedie. Parodie na vsechny role Willise. A kdoví, na co ještě. Ale parodie má být vtipná a to rozhodně Atentát na střední není. Je to ubohé a nudné a kdo vypnul na začátku, udělal nejlíp. ()

Hellboy

všechny recenze uživatele

Film staví na podobném principu jako Observe & Report, ale není tak nepříjemně vulgární a navíc je velmi šikovně natočený. První půlhodinka, ve které se Funke představí a pod vlivem novinářů z Watergate napíše svůj článek, je docela svižná. Ale zápletka, která se rozehrává potom, je ještě lepší. Je to trhlé a stylizované, jenže zároveň uvěřitelé - super kombinace. Příběh asi není tak úplně dokonalý, ale je to naprosto bravurně natočené, scény mají atmosféru a fakt jsem byl skoro v každé překvapen, jak moc je našláplá. Je to natočený s takovym přehlede, že jsem to nechápal. Zároveň kriminálka a zároveň parodie na film noir. Perfektně vybalancovaný. Za příjemné překvapení 80%, nečekal jsem tak zábavný film, když jsem viděl zdejší hodnocení. PS: Je to zajímavěj protipól Charlie Bartlettovi:) ()

• Ačkoliv lokace filmu není nikdy přesně uvedena, je možné všimnout si vlajky New Jersey v kanceláři Kirkpatricka (Bruce Willis). Willis dokonce vyrost v Jersey, konkrétně v Penns Grove. (KucC)