Reklama

Reklama

Sandra Bullock a Bradley Cooper se představují v hlavních rolích této potrhlé komedie o jedné schůzce naslepo s nečekaně zábavnými důsledky. Když se výstřední, ale rozkošná Mary seznamuje se Stevem, kameramanem zpravodajské televize, okamžitě se do něj zamiluje. On do ní ale ne. A tak Mary pronásleduje Steva putujícího po celé zemi za zpravodajskými senzacemi, až se sama jednou takovou stává. A právě v tu chvíli, uprostřed mediálního šílenství, dostává Mary příležitost najít si své místo v životě…a muže svých snů! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (269)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Kim Barker .. Sandra mne letos chytla za koule. I tímto filmem, který sice není nijak nadprůměrně kvalitní, ale letos se prostě vrátila na výsluní a do vyšší ligy. Vyzrálejší a ostřejší vzhled (neviděl jsem s ní film od Crash, což je celých 5 let) ji dodává osobitý šmrnc a hyperaktivní, ukecanou postavu křížovkářky s rudými kozačkami a deštníkem zvládla zábavně. Z letošní trojice jejich filmů (+ Blind Side, Proposal) je přesto tenhle bohužel ten nejslabší, pod producentskou taktovkou jedou začínající tvůrci, která se vyžívá v jednoduchém příběhu a pitomoučkých komediálních situacích. K zatracení to však není, nudné odpoledne zamázne příjemně. ()

majxik 

všechny recenze uživatele

Není to vyloženě špatná komedie, jen na můj vkus místy příliš trapná a to mi často kazí celkový dojem. Takže pro lidi kteří nemají rádi sladké komedie, tak rozhodně tento film nemůžu doporučit, ale pokuď naopak máte rádi filmy které jsou sladké a zároveň jsou i docela zábavné, tak vás asi tento film neurazí. ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele

Hodně velká tragédie.. Pravděpodobně to měla být parodie (na co?) asi na romantický filmy a na celou zprávařskou branži, ale nějak nevyzněla.. Absolutně nechápu, co v tomhle "komediálním" braku dělá Sandra Bullock a Bradley Cooper.. Jsou herecky i zkušenostmi někde úplně jinde a hlavně on je tak o 10 let mladší než Bulldočka, takže jako "pár" působí dost křečovitě.. Poslední část filmu celkem nabere tempo, ale pak to naprosto zazdí bezpointový konec.. Tragédie :-( ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Sandra Bullock se nějak poslední dobou vrhla na komedie, což jí u Návrhu vyšlo výborně, protože jí tam ta role opravdu sedla, ale tady to je fakt takový nemastný, neslaný, bez pořádný zápletky a vtipu, navíc Sandra, i když vypadá fakt úžasně, tak přece jenom na to, aby se chovala jako bláznivá puberťačka, to už v jejích 45 úplně neni. Ale v rámci možností to zabaví, jen to neni nic extra a je to trošku přiblbý, obzvlášť závěr s dolem. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Jak Sandra Bullock, tak i Bradley Cooper, si vybrali velice slabou chvíli a tyto dvě komerčně nejúspěšnější hvězdy minulého roku se musejí sklonit před Thomas Haden Churchem, který si celý film ukradl pro sebe. Film není ani komedií, ani romantickým a už vůbec není romantickou komedií. Na to je zde příliš málo vtipu a žádná romantika. Postava Mary mě neuvěřitelně iritovala a z filmu jsem neměl vůbec dobrý pocit. Zbytečné mrhání časem. Více na etparadise. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (8)

  • Keď sa Mary (Sandra Bullock) kúpe vo vani, v pozadí hrá pieseň, ktorú spieva Helga Bullock - Sandrina matka. (misterz)
  • Sandra Bullock získala za roli Zlatou malinu v kategorii Nejhorší herečka a společně s Bradley Cooperem další Zlatou malinu za Nejhorší pár roku. (Chrustyn)
  • Na filmovom plagáte drží Mary (Sandra Bullock) v ruke červeno-biely dáždnik. Vo filme je však modro-biely. (misterz)

Reklama

Reklama