Reklama

Reklama

Sandra Bullock a Bradley Cooper se představují v hlavních rolích této potrhlé komedie o jedné schůzce naslepo s nečekaně zábavnými důsledky. Když se výstřední, ale rozkošná Mary seznamuje se Stevem, kameramanem zpravodajské televize, okamžitě se do něj zamiluje. On do ní ale ne. A tak Mary pronásleduje Steva putujícího po celé zemi za zpravodajskými senzacemi, až se sama jednou takovou stává. A právě v tu chvíli, uprostřed mediálního šílenství, dostává Mary příležitost najít si své místo v životě…a muže svých snů! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (269)

T2 

všechny recenze uživatele

IIRozpočet $-miliónovIITržby USA $33,862,903IITržby Celosvetovo $40,127,259II Tržby za predaj DVD v USA $7,493,331 //počet predaných kusov 495,141II Trapošina, ktorá je miestami nečakane celkom milá ale niekedy aj príliš otravná, Sandra Bullock ušla ale takáto úloha jej moc nesedí. /25%/ ()

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Blbina. Ale krásná, vtipná a chvílemi dokonce originální! Nesnáším anticeny, ať už jsou jakékoliv, ale jestli toto měl být nejhorší ženský herecký výkon v roce, pak musím říct, že jsme měli naprosto skvělý rok. Krom toho - příběh nezadané "křížovkářky"... No jestli toto není nápadité, tak už nevim. Sandra si tu pravou malinu měla nechat, třeba by je konečně přestali rozdávat. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Především první dvě třetiny je to neskutečná blbost, Sandra je zcela zmatená, hloupoučka, asociál jako vyšitý. Poslední třetina je jakoby jiný film, dostaneme vážné téma, hlavní hrdinové zmoudří, prozří a divák dostane asi to, co od filmu čekal. Film je zklamání, je to ryze americká nablblá komedie s oblíbenou herečkou. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Sandra Bullock si chtěla zopakovat staré zlaté časy, kdy zářila jako romantická hrdinka a zahrála si v neromantické a nevtipné romantické komedii, která se opravdu nepovedla. Neshazuju film, kvůli tomu, že se mu tak dařilo při na udílení Zlatých malin ale kvůli tomu, že je opravdu špatný a i v rámci žánru zcela podprůměrný a ve výsledku i docela divný. Sandra si opět vysřtihla typickou workoholičku, která nestíhá osobní život do té doby než najde JEHO a stane se z ní potrhlá "stíhačka", která se chová jako 14-ti letá a 90 minut dělá hodně podivné věci, které přebíjí věcmi ještě podivnějšími. Sandra už není nejmaldší a za výslednou podobu nejspíše hodně děkuje maskérům ale nic to nemění na tom, že se pitvoří víc než kdy předtím a pro její zaryté odpůrce je film učiněným peklem. A o Bradley Cooperovi se vyjadřovat nebudu, protože ho prostě, tak nějak, nemám rád. Všechna ocenění, která film získal jsou zcela zasloužená. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Ale jo, možná si to tu třetí hvězdu nezaslouží, přesto jí dám. Určitě se jedná o další z filmů, kdy je rozdíl mezi trapností a vtipností velmi tenký, já se rozhodl vzít to celé s nadhledem a nakonec to docela fungovalo. Když k tomu připočtu "totálně na ránu" Sandru Bullock a sympaťáka Coopera, lehce podpůměrná komedie z toho je určitě. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (8)

  • Sandra Bullock obdržela Oscara za hlavní herecký výkon ve filmu Zrození šampiona (2009), přičemž den předtím převzala Zlatou malinu za snímek Slečna zamilovaná. Poprvé v historii se tak stalo, aby protagonista převzal obě ceny v jednom roce. (Yardak)
  • Sandra Bullock získala za roli Zlatou malinu v kategorii Nejhorší herečka a společně s Bradley Cooperem další Zlatou malinu za Nejhorší pár roku. (Chrustyn)

Reklama

Reklama