Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Členové jednotky G-Force Darwin, Blaster a Juarez pracují jako agenti FBI na speciálním, tajném oddělení. Při riskantní operaci proniknou do domu bývalého obchodníka se zbraněmi a v jeho počítači objeví plán na zničení celého světa. Nepodaří se jim však získat potřebné důkazy a jejich oddělení je oficiálně rozpuštěno. Všichni tři se však rozhodnou, že ve své misi budou pokračovat a pokusí se zabránit zkáze lidstva. Úkol o to obtížnější, protože agenti jsou morčata. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (310)

kingik 

všechny recenze uživatele

Jednotka G-FORCE zasahuje aneb superinteligentní morčata a jeden krtek v akci. Lehce zábavné, třeskuté, svižné a místy nápadité, ale až neuvěřitelně infantilní. Obstojná zábava z produkční dílny Jerryho Bruckheimera. Ani jednou jsem se nezasmál, ale to neznamená, že by mě to nebavilo. Debutující Hoyt H.Yeatman Jr. si režijně vede docela dobře a zvládá v pohodě přechod z dialogových pasáží do akčních naprosto v pohodě, a to scénář zrovna dvakrát nenabízí hutnou akci (dialogů je nečekaně poměrně dost) a narážky nebo citace na slavné akční bijáky malé děti nepochopí, pro dospělého nejsou dostatečně úderně podané. Hudba Trevora Rabina není vůbec špatná a nenásilně se snaží o náznaky parodie, ale přesto je písničkový soundtrack daleko lepší (namátkou Lady Gaga, Black Eyed Peas nebo Flo-rida feat. Nelly Furtado). Po technické stránce se téhle taškařici nedá nic vytknout. Dospělého diváka to zaujme jen v určitých intencích a daleko lépe si snímek užijí menší děti. Ostatně, pro ně je snímek určen. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Pustím si film, vím co od něj přibližně očekávat, takže mi náladu určitě nezkazí. Tento mě dokonce příjemně překvapil svou nadřazeností nad obyčejnými pohádkami. Je plný propracovaných akčních scén pro malé, stačí si jen místo morčat představit Schwarzenegera:). Mrzí mě jen, že jsem neslyšel hlasy slavných z Holywoodu, ale těch našich neslavných, kteří to možná nadabovali mnohokrát lépe, jak už to u animovaných filmů bývá zvykem, díky za to. Žádný zázrak, ale při nízkých nárocích pobaví na 60%. ()

Reklama

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Zábavný mix z všemožných i nemožných akčních filmů z produkce Jerryho Brucheimera určený především pro nejmladší diváky. Prvotní nápad vzešel od režisérova syna, který propůjčil svůj hlas hloupým myškám. Úžasná animace, rychlá akce a mnohé hlášky z nichž ta nejlepší je v českém dabingu úplně potlačená, ale za to v originále je morčetem pronesená věta "Yippeeki yay coffemaker" naprosto bezchybná. Čirá zábava v té nejlepší tradici pana Disneyho po které nechci víc a při které jsem si to se synem moc pěkně užil. ()

predators 

všechny recenze uživatele

No, nic zázračného pod sluncem, ale jednou se na to podívat dalo. Morčata a jejich animace je slušná, nějaká ta akce se taky najde, ale co této "reklamě na grafické karty" chybí, je humor a zase jenom humor. Nemá to být náhodou vtipné, když se jedná o film pro piškoty? Ti si užijí pouze těch pár honiček... Zajímavosti: Proč G-Force? Rozhodovalo se mezi G-Force a AMD ATI. A prvně jmenovaný poskytl morčatům grafické karty zdarma... :-) 45% ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Spousta neotřelých nápadů (discokoule ze švábů byla super) a musím říct, že jsem se opravdu bavila. Nápad slibný, docela se ho podařilo i dobře zpracovat, ale mohlo to být ještě lepší, například Zach Galifianakis mohl alespoň trochu hrát. Vůbec veškeré neanimované postavy tu předvedly otřesné výkony, za které by se měly stydět. Kdyby nebylo toho, možná by film dosáhl i na 4*. Protože nápad že celý svět ovládne jeden malý krtek je opravdu nevídaný. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (10)

  • Pro záznam skutečného světa ze zvířecí perspektivy byla použita takzvaná „cvrlikací kamera“, pojmenovaná podle zvuku, který vydává. Tato kamera je schopná natáčet své okolí v úhlu tři sta šedesát stupňů. (Olík)
  • Pro producenta Jerryho Bruckheimer jde o první 3D film. (HellFire)

Související novinky

Cage ryje na zahradě

Cage ryje na zahradě

25.11.2007

A proč ne? Plížení podzemními chodbami má přece natrénováno z Lovců pokladů a určitě se mu nevyhne ani v blížícím se pokračování. Jenomže ve akční komedii G-Force, která Nica opět dá dohromady s jeho… (více)

Reklama

Reklama