Reklama

Reklama

Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník

  • USA High School Musical 3: Senior Year (více)
Trailer 1

„Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník“ nám ukazuje studentské „mazáky“ Troye a Gabriellu v okamžiku, kdy se vyrovnávají s faktem, že se jejich cesty rozejdou, protože každý z nich směřuje na jinou univerzitu. S ostatními spolužáky se rozhodnou, že nastudují propracovaný muzikál, ve kterém se pokusí zobrazit všechny své dosavadní zkušenosti, své touhy a zároveň obavy ze změn, jež budoucnost přináší. Se skvělou muzikou a úžasnými tanečními čísly, která maximálně využijí potenciál velkého formátu filmového plátna, bude tento film pro mladé publikum skvělou zábavou s elektrizující energií.

Třetí film navazují na mimořádně populární dílo příznivě přijaté nejen diváky, ale i kritiky. Film má na svém kontě mimo jiné dvě ceny Emmy, DGA Award (Directors Guild of America), cenu prestižního hudebního časopisu Billboard a byl nominován na Americké hudební ceny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (238)

Deimos 

všechny recenze uživatele

KINO/// Obsazení 8/10 Děj 6/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +potřetí se setkáváme se stejnými herci, ze kterých se stali hvězdy, moderní hudba, slušná choreografie, pěkné písničky -po dějové stránce jsem čekal přeci jen trošku víc, není tady žádná vypalovačka, která by smetla všechny ostatní/// Kde začít? Už mi není náct a přesto jsem se na tento film tešil jako na žádný jiný, který bude v nejbližší době v kině. Zašel jsem si na to s přáteli, kterým náct je a užil si to s nimi jako by mi bylo o 10 míň. A film rozhodně stojí za to. Alespoň mladším se bude líbit. Když bych měl být přísný a srovnával to s letos viděným muzikálem Mamma Mia, tak jediné v čem je tento film lepší je jeho choreografie. Ta je zdařilá, má náboj a neomezuje se na pár postav. V ostatním (herci, výprava) a potom převážně v samotných písničkách nemůže Muzikál 3 písničkám od ABBY konkurovat. Přesto si i tato hudba svoje příznivce najde (třeba mě se poslouchá dobře) a možná za pár let pro součastnou mladou generaci zkultovní. Na závěr, řeknu, že to bylo trošičku uječenější a hodně hlasité. Navíc dvojka přinesla zhruba 3 songy, které si pamatuji dodneška. To ovšem nic nemění na tom, že MZS3 je parádní hudební a filmový zážitek./// Celkem 71%/// ()

MISSha 

všechny recenze uživatele

Když prominu zajeté příběhové klišé a celkovou disneyho naivní vizi o středoškolácích, vychází trojka jako vítěz ze všech HSM. Už jenom kvůli promakané choreografii (Sharpayno snění), která se v pár číslech klidně může měřit s muzikálovými giganty jako je Moulin Rouge nebo Chicago. Herci jakž-takž byli snesitelní, překvapila mě přesvědčivá Ashley Tisdale kterou jsem poprvé viděla nepřehrávat a skvělí Lucas Grabeel zahrál malou ale nejsympatičtější postavu ve filmu. Naopak Vanessa Hudgens a Monique Coleman stále neumějí hrát. Je celkem jasný, že 13-letý tenhle typ filmu zbožňují, já jim to nezazlívám, ale obdivuju lidi z Disnyho že je pořád baví točit z už dávno provařené vody. ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Potřetí do Sharpayiných intrik, Troyova kukuče a Gabriellina líbezného hlásku. Jenže tentokrát opravdu dobře. A nejhorší na tom je, že si to nenamlouvám, že nechci jít proti proudu, ale že jsem si tohle kino opravdu užil. I přestože je příběh vydlabaný až na kost, zvraty se dějí velmi podivně (ples/neples nebo rozchod/nerozchod) a všichni se usmívají, podporují a usmiřují. Co na tom, když se jede od začátku naplno a na konci mi dojde, že se mi po pár tvářích bude k vlastnímu provinilému překvapení snad i stýskat. Místní odpadová vlna je podle očekávání jenom ubohou pseudopózou. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Díl od dílu je horší a horší, přesně tahle trilogie je důkazem toho, že se pokračování většinou vůbec nevyplatí. Žádná píseň ve filmu mě neoslovila, příběh je nuda a nic už mojí pozornost neupoutalo. Na konci jsem si říkala: Konečně odmaturovali a bude konec. Jen ať neudělají Muzikál z vysoké, to už bych se asi zastřelila. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Kvůli starší sestře, která na téhle odpadní sérii od Disney Channelu kdysi opravdu ujížděla, jsem měl chtě nechtě tu čest s celou trilogií, otřesnými výkony tehdejších teenagerských minihvězd a otravnými songy, na kterých měla tahle slátanina stát. Kdysi jsem nemohl vystát ani toho Zaca a dneska je pro mě jedním z nejlepších v herecké omladině Hollywoodu. Alespoň on se dokázal vzchopit a HSM pro něj byl jen velmi chabým odrazovým můstkem. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (13)

  • Oba předchozí filmy už na celém světě vidělo více než 250 milionů diváků a byly přeloženy do 24 jazyků. (adams89)
  • Velký úspěch Muzikálu ze střední proměnil skutečnou East Hight v jeden z nejoblíbenějších turistických cílů v Salt Lake City. (adams89)
  • Film stál 11 milionů dolarů. (blackrain)

Související novinky

Pokračování, kam se podíváš – 2. část

Pokračování, kam se podíváš – 2. část

02.12.2008

V sequelu včerejší novinky o pokračováních se dočtete o další Planetě opic, další Policejní akademii, dalším Hairsprayi a dalších Aktech X. Zpočátku to znělo jako totální kachna – internetem… (více)

Reklama

Reklama