Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladý pár (Patrick Wilson a Kerry Washington) se právě nastěhoval do svého kalifornského domu snů. Záhy se však stává terčem souseda, který těžko snáší, že má každý z manželů jinou barvu pleti. Přísný osamělý otec (Samuel L. Jackson) pracuje jako losangeleský policista a zároveň si umínil, že se stane samozvaným strážcem pořádku v okolí. Jeho noční kontrolní procházky a až příliš zvědavé oči někomu přinášejí pocit bezpečí, ale mladé novomanžele stále více obtěžují. Proti trvalému narušování soukromí se dvojice nakonec začne bránit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (257)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Další thriller o zlu, které se zda být nedotknutelné, tentokrát ve formě idealistického a vlsatně po všech směrech vyšinutého policisty. Vše začíná terorem psychickým a končí terorem fyzickým. Typický půrměrný thriller na jedno podívání, kde L. Jackson docela potěší ale naskriptovaný scénář vypointovaný do přepísklého finále už méně. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Když jsem se včera díval na film s Kerry Washington a obdivoval její krásy, zaujal mě další její film se Samuelem Jacksonem v roli zlýho souseda. Nebejt tam on, asi bych se na to nepodíval... nicméně film je dobrý svojí myšlenkou posilovat integritu mezirasových párů, koneckonců to tam zazní moc hezky - když černej mrdá bělošku, tak je hustej. Ale když běloch šuká černošku, tak ona čelí otázkám "what's wrong with you sister" atd.. To bylo celkem trefný. I přes tenhle vznešený cíl tvůrců filmu si ale nemůžu pomoct, podle mě tam toho bělocha vykreslili jako úplnýho debila. Jasně, hlavní záporák je Jackson, ale ten běloch se celou dobu chová retardovaně a kde by mohl udělat něco rozumnýho, tak ještě tu rozepři podporuje blbýma kecama. Do toho ignoruje svojí ženu (Washington), dissuje jí a její rodinu atd., mno prostě se chová jako píčus, takže ve finále to víc odrazuje než obhajuje. ()

Reklama

bartias 

všechny recenze uživatele

Slibný začátek takřka psychologického dramatu zkombinovaného s poctivým thrillerem se brzy rozplizne v dlouhou přehlídku vzájemných sousedských naschválů. Samuel L. Jackson je zlej hajzl, kterému na mladém přistěhovaném páru vadí úplně všechno. Když to ti dva konečně pochopí, snaží se mu poctivě oplácet. Napětí se brzy rozplyne, zvědavost jak to asi dopadne ale visí ve vzduchu až do konce. ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Prebytok klišé a hlúpy scenár film potápajú. Naopak, herci - teda hlavne Samuel (aj keď sa musím priznať, že som celý čas čakal na hlášku "I have had it with these motherfucking neighbours in this motherfucking neighbourhood.":)) film pred pádom na dno zachraňujú. Inak záver je strašne blbý, Abelov motív pre jeho správanie smiešny - film je však napriek tomu na pozeranie celkom zábavný a nenudil som sa. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Slušný thriller o tom, že ak nesadnete susedovi, hoci je policajt a nič mu vlastne nerobíte, môžete mať veľké starosti. Klasický thriler s opäť výborným Samuelom L. Jacksonom, ktorý nijako nevybočuje z priemerných amerických trilerov súčastnosti. Filmu chýba niečo naviac, šťava ktorá by okorenila trošku nudný a nezaujímavý dej. Film postupne buduje napätie, koniec málinko prehnaný, ale za to uvidíme skvelé herecké výkony. Samuel L..Jackson to zahral výborne a Kerry Washington bola pekelne sexy. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (10)

  • Tetování KPW na levém rameni Patricka Wilsona (Chris) znamená Kalin Patrick Wilson, jméno jeho prvorozeného syna. (Dr Lizal)
  • Dej filmu je voľne inšpirovaný skutočným prípadom afroamerického policajta menom Irsie Henry z kalifornskej Altadeny, ktorý bol suspendovaný kvôli rasovo motivovaným činom voči svojim susedom. (bergCA)

Reklama

Reklama