Reklama

Reklama

Dragonball: Evoluce

  • USA Dragonball Evolution (více)
Trailer 1

Legenda znovu ožívá! Na motivy jednoho z nejpopulárnějších japonských seriálů manga vznikla akční dobrodružná fantasy, sledující mladičkého bojovníka při velkolepém dobrodružném putování za odhalením vlastního osudu ... a za záchranou světa před silami temnot. Mírumilovný Goku dostane k osmnáctým narozeninám mystickou kouli Dragonball. Na světě jich existuje pouze sedm a tomu, kdo je vlastní, splní přání. Jenže starý válečník Piccolo unikl z věčného vězení a vydal se na svůj vlastní hon za mystickými koulemi. Goku musí využít pomoci přátel a svých bojových schopností, aby ho porazil dřív, než bude pozdě. Film je nabitý řadou vizuálních efektů a velkolepými akčními scénami, v hlavní roli uvidíme Justina Chatwina. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (201)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $45miliónovTržby USA $9,362,785Tržby Celosvetovo $58,228,460Tržby za predaj DVD v USA $5,190,299 //počet predaných kusov 326,894║ Slušné, vôbec som sa ani chvíľu nenudil, na to že posledné roky vzniká veľa podobných fantasy báchoriek, tu som to všetko akosi bez problémov zbaštil, akcia dobrá, herci fajn, takže pohodová oddychovka. /60%/ ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Extrémní wtf adaptace toho nejšílenějšího anime seriálu. Všichni mají vlasy jak z Tekkenu, rádobydrsně hláškují a přehrávají a podnikají "epickou" cestu za...ničím. Děj vypadá jak po desátém vyprání vytažený z pračky, kdy zjistíte, že naprosto všechna barva pustila a zabarvila vám všechno oblečení. Je to strašně dementní, až je to vlastně vtipné a nesnaží se být ničím víc než jen jednoduchou sci-fi hloupostí. Možná se u toho budete bavit víc než u jiných filmů, ale po skončení zjistíte, že to opravdu rezonovalo s vaším smyslovým vnímaním a můžete si položit otázku, kam až sahají hranice vašeho vkusu. Gumové hlavě hlavního záporáka navzdory. Kame-Hame-Ha. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Před časy, které nikdo nepamatuje, byla naše planeta v ohrožení............. Celkem slušné vyprávění a triky a ikdyž tyhle filmy o létání, skákání a neviditelných útocích moc nemusím, tady jsem se celkem bavil. Není nic extra, ale mezi podobnými snímky, které jsem v poslední době viděl, je tohle nadprůměr. CITÁT - Já už toho mám dost........ ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Predlohu pre tento film nepoznám a teda vlastne neviem prečo sa na Dragonball Evolution všeobecne toľko nadáva. Lebo ja som si ho v pohode užil. V podstate by som tu mohol len zkopírovať svoj komentár ku Forbidden Kingdom a skoro všetko by sedelo. Príbeh je nenudiaci a aj keď trošku infantilný, nevadilo mi to. A aj triky sa mi celkom pozdávali(rozhodne zvyknú dopadnúť horšie aj v omnoho ambicióznejších filmoch). Herci síce trochu prehrávajú, ale vyvažuje to dychvyrážajúca Jamie Chung. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nechapu, co proti tomu vsichni maj, mozna to je tim, ze jsem nikdy nesledoval serial (videl sem asi tak dva dily), ale me tohle proste bavilo. Pribeh je mix mezi Mortal Kombat a Karate Kid doplnenej o jednoduchou legendu o velkym zaporakovy a 7 dragonballech, ktery muzou splnit prani. A to uplne staci, jelikoz si film na nic nehraje a chce pouze bavit. Ze zacatku sice nektery sceny vyznivaj trochu smesne, ale nejsem si jistej, jestli to nebyl zamer tvurcu, nebrat to zas tak vazne. No a jelikoz tu jsou vicemene sympaticky herci, vic akce nez kecu, spousta choreograficky docela zvladnutejch souboju, obstojny triky a Yun-Fat Chow, jako velkej mistr, misty sice zbytecne saskujici, ale velkej sympatak a film ma jen ubohejch 70 minut bez titulku, je to docela solidni jizda a ja se skvele bavil od zacatku do konce. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (14)

  • Přeměna Jamese Marsterse na Piccola trvala maskérům čtyři hodiny. (HellFire)
  • Film se točil převážně v opuštěné továrně v Mexiku. (Karlos80)

Související novinky

Pokračování, kam se podíváš

Pokračování, kam se podíváš

22.02.2009

Dnešní novinka je plná sequelů. Začněme aktuálním hitem. Produkční společnosti Summit Entertainment spadl do klína nečekaný trhák – Stmívání už celosvětově vydělalo desetinásobek svého rozpočtu, a to… (více)

Duch anime vládne Hollywoodu

Duch anime vládne Hollywoodu

18.04.2008

Šéfové velkých studií očividně věří, že Speed Racer sourozenců Wachowských (Larry a Andy) bude hit (a s přihlédnutím k vynikající trailerové kampani tomu začínáme věřit také). Jinak si nejde… (více)

Dračí koule Chowa Yun-Fata

Dračí koule Chowa Yun-Fata

21.12.2007

Uvědomujeme si, že to zní jako laciný fórek, ale pro název kung-fu fantasy Dragonball prozatím nemáme překlad, který by zněl méně dvojsmyslně (jsme docela zvědaví, jak si s tím poradí tuzemský… (více)

Reklama

Reklama