Reklama

Reklama

Když se Shelley ocitne bez přístřeší, najde domov u dívčího spolku Zeta Alpha Zeta, jehož členky se rozhodně nezajímají o to, o co ona. A s tím je třeba něco udělat, i když je to nakonec právě Shelley, kdo pochopí, že individualita je důležitější než krásná tvář.  Když hrdinka romantické komedie Shelley (Anna Faris) skončí na dlažbě a nemá se kam vrtnout, náhodou potká partu dívek z místní vysoké školy, které si říkají Zeta Alpha Zeta a jsou jejím naprostým opakem. Poskytnou jí sice vytoužený domov, ale vůbec se nestarají o kosmetické novinky ani módní výstřelky a inteligence je zajímá víc než půvabná tvářička. A tak si Shelley řekne, že s tím něco musí udělat. Jenže když své nové kamarádky zasvěcuje do světa šminek, zjistí jednu důležitou věc - že být pěkná opravdu není v životě to nejdůležitější. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (268)

dex2man 

všechny recenze uživatele

Anna konečně naplno předvedla své fyzické přednosti a věřte, že je na co koukat, ale myslím, že z pozice naivních, prosťounkých slečínek od Matella, s jejichž výrazem se kdysi proslavila ve Scary Movie se už nevyhrabe. Zkrátka ani nedostane tu příležitost (ne že bych jí to přál) a bude si muset i nadále trénovat svůj překvapený, vyděšený, ale roztomilý kukuč v jednoduchých, holčičích komediích jako Hot Chick nebo právě House Bunny. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Shit happens, ale tenhle je místy tak mimo, až se z něj stává obstojný zdroj zábavy, obzvlášť, když se začnou vynořovat popkulturní odkazy ("utíkej, Forreste" vládne) a Emma Stone nasadí svůj sexy kukuč. Mít po ruce basu piv, šel bych patrně o hvězdičku výš. A ano, Anna Faris je asi přecejen dementní. ()

Reklama

Goldenhair 

všechny recenze uživatele

Plakát k filmu vypadá hrozně debilně a vyvolává všechno, jen ne představu o dobrém filmu. Takže bych si nikdy nemyslela, že tohle řeknu, ale chvílemi jsem se u tohohle vážně bavila. Jasně, v podstatě jde o další komedii s “pravou blondýnkou“, tentokrát v růžovém oblečku playboyového zajíčka, která ke štěstí, rozumu a lásce přišla. Prostoduché, neoriginální a plné otřepaných frází. Ale aspoň ne trapné a vulgární. Navíc je fajn, že se tahle komedie nebere moc vážně a dává od začátku jasně najevo, že chce hlavně pobavit. A nemůžu zapomenout na neodolatelně roztomilou Annu Faris, jejíž odzbrojující komediální talent a smysl pro načasování dělají tenhle film koukatelným i v těch slabších momentech. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Nečekejte bláznivou komedii, ani fekální výjevy, čekejte film s několika inteligentně vtipnýma scénama a poměrně nečekaně slušnou Annu Faris v roli zajíčka:), který je vržen do normálního světa s nápisem na čele...I´m so hot:))!! Neni téměř co dodávat, k ději určitě, protože je tak prostinký, že kdybych něco kváknul, nezůstane vám už vůbec nic!! A ještě překvapí Colin Hanks tím, že se zde vůbec vyskytuje!! Pokud teda hledáte neoriginální příjemnou komedii, neváhejte!! Jednou větou: Být sexy je super, ale i v hlavě neco musí být, jinak tě budou bít!! ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Film, který dle mého spadá do kategorie trapných komedií. A to z toho důvodu, že rádoby komendiální scény jsou buď moc hloupé na to, aby byly vtipné, nebo právě moc trapné na to, aby byly vtipné. Nebylo nic, co by mě přesvědčilo o tom, dát filmu aspoň ty dvě hvězdičky. Téma miliónkrát ohrané - kolikrát už jsme viděli proměnu looserů a ošklivek v krásné a oblíbené holky? Nejsem přímo proti ohraným tématům, ale pokud mě o kvalitě filmu nepřesvědčí ani nic jiného, pak je ohrané téma jen jedním z důvodů mého nízkého hodnocení. Krom špatného komediálního prvku neoslnily ani herecké výkony. Annu Faris moc nemusím, protože jsem ji ještě neviděla v jediném filmu, kde by nehrála hloupou kozu (všechny Scary Movie, Žába k zulíbání, atd... Dokonce i ve Ztraceno v překladu hrála krávu) - a takový typ rolí vždycky hraje se svým typickým přehráváním, tudíž nejsem schopná poznat, jestli skutečně dovede hrát, nebo umí jen přehrávat. Jediné, co mě na celém filmu aspoň trochu zaujalo, byla herečka Emma Stone, což ale filmu stejně vůbec nepomohlo. Nemůžu si pomoct, ale označila bych House Bunny za zbytečnou komedii. ~(1,2)~ ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Shelley (Anna Faris) vystrieda za film viac ako 70 kostýmov. (dwdb)
  • Některé scény byly natáčeny přímo v sídle Playboye v Los Angeles. (ImNotThere)

Reklama

Reklama