Reklama

Reklama

Když se Shelley ocitne bez přístřeší, najde domov u dívčího spolku Zeta Alpha Zeta, jehož členky se rozhodně nezajímají o to, o co ona. A s tím je třeba něco udělat, i když je to nakonec právě Shelley, kdo pochopí, že individualita je důležitější než krásná tvář.  Když hrdinka romantické komedie Shelley (Anna Faris) skončí na dlažbě a nemá se kam vrtnout, náhodou potká partu dívek z místní vysoké školy, které si říkají Zeta Alpha Zeta a jsou jejím naprostým opakem. Poskytnou jí sice vytoužený domov, ale vůbec se nestarají o kosmetické novinky ani módní výstřelky a inteligence je zajímá víc než půvabná tvářička. A tak si Shelley řekne, že s tím něco musí udělat. Jenže když své nové kamarádky zasvěcuje do světa šminek, zjistí jednu důležitou věc - že být pěkná opravdu není v životě to nejdůležitější. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (268)

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Film, který dle mého spadá do kategorie trapných komedií. A to z toho důvodu, že rádoby komendiální scény jsou buď moc hloupé na to, aby byly vtipné, nebo právě moc trapné na to, aby byly vtipné. Nebylo nic, co by mě přesvědčilo o tom, dát filmu aspoň ty dvě hvězdičky. Téma miliónkrát ohrané - kolikrát už jsme viděli proměnu looserů a ošklivek v krásné a oblíbené holky? Nejsem přímo proti ohraným tématům, ale pokud mě o kvalitě filmu nepřesvědčí ani nic jiného, pak je ohrané téma jen jedním z důvodů mého nízkého hodnocení. Krom špatného komediálního prvku neoslnily ani herecké výkony. Annu Faris moc nemusím, protože jsem ji ještě neviděla v jediném filmu, kde by nehrála hloupou kozu (všechny Scary Movie, Žába k zulíbání, atd... Dokonce i ve Ztraceno v překladu hrála krávu) - a takový typ rolí vždycky hraje se svým typickým přehráváním, tudíž nejsem schopná poznat, jestli skutečně dovede hrát, nebo umí jen přehrávat. Jediné, co mě na celém filmu aspoň trochu zaujalo, byla herečka Emma Stone, což ale filmu stejně vůbec nepomohlo. Nemůžu si pomoct, ale označila bych House Bunny za zbytečnou komedii. ~(1,2)~ ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Run, Forest, Run!:) Celkem originální námět zpracován úplně špatně. Chtělo by to lepšího scénáristu. Takhle jsem se asi jednou pousmála, zkrátka označení komedie je trochu vedle. K smíchu možná byla ta jednoduchá hloupá husička v hlavní roli (Anna Friel), ale i to se zdálo spíše k pláči. Milá "parodie"na Forresta Gumpa, jinak asi nic, co by mi na delší dobu utkvělo v hlavě. Anna Friel je strašně špatná herečka a celé to zachraňovala jen výborná Emma Stone, která i žumpu umí pozvednout na lepší úroveň. Pokud máte krapet "jednodušší"humor, určitě si na tom něco najdete, protože jediné, co je na tomhle snímku "chytré" je ponaučení o tom, že vzhled rozhodně není všechno. Někde v jiné dimenzi, kdybych měla ráda komerční popové cajdáky, růžovou a přála si být jako stádo ovcí (aneb zahoďme piercingy, když chci aby mě lidi měli rádi), tak bych asi byla nadšená... ()

Reklama

lykan9 

všechny recenze uživatele

Domácí mazlíček mě velice překvapil. Čekal jsem vyloženě trapárnu zaměřenou na infantilní humor, ale ve výsledku se jedná o střídmou a místy velice vtipnou komedii (asi ve dvou případech jsem vybuchl smíchy). Anna Faris je přirozená a komediální styl jí velmi sedí a ostatní dívčí osazenstvo, i když pár výjimek se tu najde, také není špatné. Prostě příjemná a neurážející komedie. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Kočka Anna Faris a poté i dalších pár holek,které do té doby na sobě nenosily jiné oblečení než barvy šedivé či černé... Hugh Hefner ve své miniroli splnil přesně to, co měl a jeho blonďatí zajíčci pobíhali sem a tam a byli "hloupě krásní" Hloupost z daného filmu přímo stříkala, ale co nadělat...někdo to tak prostě má a Anna Faris si s tím pohrála na maximum...Bavila jsem se a čekala, co dalšího holky ještě vyvedou... Ale stačilo to nadmíru a i když to bylo hloupé, bavila jsem se a "barevnost", která na začátku filmu nebyla, na mě stříkala poté ze všech stran :D ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tak takovouhle parádu jsem nečekal ani v mých nejbujnějších snech. Při pohledu na plakát, název a obsah filmu, to vypadalo, že si jdu vysloužit odpad. Vlastně jsem se v tomhle mrazivým počasí chtěl jen zahřát pohledem na hezký holky, víc jsem od filmu opravdu nečekal, ale ouha. Dostal jsem nejen kvalitní kozí záběry, ale i vtipnou a příjemnou pohádku o kamarádství. Navíc mě byl film sympatický ještě jedním faktorem. Konečně jsem objevil film, kde se kluci nesnaží o holky, ale holky o kluky. To jsem zažil bohužel jen jednou, když jsem šel opilej ve dvě ráno po Václaváku a začala o mě mít zájem jedna holka, no holka, spíš dcera jóžina z bážin. Nejdříve mě nabídla slevu, prej: „moje původní taxa je 1.500, ale že si to ty, tak 500, - Kč,“ Při pohledu na ní však bylo jasný, že taxu bych měl mít spíš já. Bohužel její zájem o mě byl tak velký, že si v minisukni sedla na lavičku a roztáhla nohy. Zřejmě si neuvědomila, že její místo je v pavilonu hrůzy a ne mezi svůdnicema a já jsem díku jejímu aktu svádění provětral obsah svýho žaludku a znečistil tak Václavské náměstí. Když o tom přemýšlím, radši se budu příště snažit zase jenom já, alespoň budu mít možnost výběru a ne, že se na mě přilepí kdejakej omyl přírody. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • V domově důchodců, kam Shelley (Anna Faris ) zajde navštívit Olivera (Colin Hanks), vysílají v televizi snímek Stalo se jedné noci (1934). (Pompaj)
  • Ve filmu se objeví kromě Hugha Hefnera i jeho tři nádherné blonďaté přítelkyně Holly Madison, Bridget Marquardt a Kendra Wilkinson, které můžeme znát ze série "The Girls Next Door". (masw)
  • Některé scény byly natáčeny přímo v sídle Playboye v Los Angeles. (ImNotThere)

Reklama

Reklama