Reklama

Reklama

Street Fighter: Legenda z Hong Kongu

  • Česko Street Fighter: Legenda o Chun-Li (více)
Trailer 1

Chun‐Li ( Kristin Kreuk – Eurotrip) je ještě malé děvčátko, když obávaný místní gangster Bison (Neal McDonough – Minority Report) unese jejího otce. Když zemře i její matka, rozhodne se, že je čas pro pomstu. Mistr bojových umění ji zasvětí do tajů svého oboru a Chun‐Li se pokusí zachránit otce ze spárů místní mafie. Klasický snímek tohoto žánru sleduje tradiční linii příběhu, doplňuje ji o skvělé akční scény a efektní souboje. Film je adaptací proslávené videohry Street Fighter. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (119)

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Číňanku Chun-li hraje Kanaďanka, Španěla Vegu nějaký Eskymák či co a diktátora Bisona bělovlasý Američan. Může to být horší? Může. Robin Shou s příšernou parukou, hodně špatné souboje a televizní vizuál. Bere se to až nechutně vážně a se SF to nemá nic společného. Tohle bych pouštěl ve stylu Mechanického pomeranče všem odpůrcům Van Dammovy verze, aby alespoň trochu ocenili její okatou nadsázku. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Stejně jako dragon ball evolution je i toto hrůzou tohoto roku, jak už hereckým obsazením tak bojovými scénami, trochu mě zaráží jak se Kristin Kreuk mohla k něčemu takovému upsat ... no každopádně dávat do asijského prostředí néně asijatů než zbytku herců je směšné a pro díly street fighter je toto jako skvrna od vína na bílé košily ... ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Špatný vtip. Kristin Kreuk by byla mnohem lepší v lehce erotickém filmu..., ale Andrzej Bartkowiak raději předvedl akční videohru do nepochopitelně umělého světa rádoby krásných myšlenek, v které chce zachránit všechny dobré lidi a zbavit se všeho zla. Trapnost vedle trapnosti lemována neskutečným scénářem a tragickým castingem... Všichni by jsme rádi viděli Moon Bloodgood a K. Kreuk v bitce ve spodním prádle/plavkách v bahně/nahé, ale nedostaneme skoro nic (aspoň, že ta Moon ví co ukázat). Ztracených 96 minut života... ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

klasika od Bartkowiaka,jeho filmy se můžou pyšnit neskutečnou hloupostí,dírama ve scénaři jako by ho prostřílel dmx z brokovnice,toporní herci,kteři vlastně sami nechápou,proč mají teď zrovna říkat tohle a utíkat támhle.jeho filmy byly vžycky takové,jenže měl neskutečnou kliku na herce,takže mu pubertální publikum,které bažilo po stevenovi,dmxovi nebo the rockovi vždy nějakej ten peníz vidělalo,bohužel tentokrát šahnul hodně vedle.bez známějších tvářích,šáhnul po zrovna né oblíbené hře,napsal si svojí vlastní šílenou verzi,která nemá hlavu ani patu a promrdal 50 miliónů dolarů a myslim si že tak zpečetil svůj konec s natáčením v americe.má ovšem kliku,že já tohle docela můžu a všechny ty pitominy,co ve filmu rozehrává,jsou desetkrát vtipější a lepší než v tekkenovi.howgh. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Scenárista nového pokusu převést popularitu Street Fightera z herní obrazovky na filmové plátno evidentně viděl všechny staré filmy s van Dammem – kromě předchozího Street Fightera. Příběh rozumně rezignuje na snahu dostat do arény co nejvíce populárních postav ze hry tak jako to s větším (Mortal Combat) či menším (DOA: Na život a na smrt) zkoušeli ostatní. Místo toho se soustředí na Chun-Li, vypráví “legendu” o jejím vzestupu, přičemž se kolem míhají známá jména jako Bison, Balrog, Vega nebo Nash. Zápletka I její zpeacování jsou beznadějně béčkové a akční scény neodpustitelně slabé. Sice dojde na přehlídku Chun-Liných výkopů, většinou ale působí legračně, skoro parodicky. Okoatá Kristin Kreuk je aspoňroztomilá a bezvadně tančí. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Kristin Kreuk se kvůli roli ve filmu vzdala svého působení v seriálu Smallville (od r. 2001). (Conspi)
  • Auto, ktoré používa Masch, je BMW 730Li. (Johnny.ARN)
  • V úvodní scéně lze vidět letadlo přistávající na letišti Kai Tak a poté i výškovou budovu IFC Two tower. Ta byla však dokončena až v roce 2006 a letiště bylo uzavřeno ještě o 8 let dříve. (Conspi)

Související novinky

Povolání – drtič videoher

Povolání – drtič videoher

29.12.2007

Producent Jerry Bruckheimer tvrdí, že zná recept na úspěšný film podle počítačové hry. Žádná videoherní adaptace se nestala opravdovým trhákem, protože ani jediná z nich neměla opravdu prvotřídního… (více)

Reklama

Reklama