Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Surfařský král Steve Addington (Matthew McConaughey) se právě vrátil ze surfování na těch nejúžasnějších plážích světa. Doma v Malibu ale zjištuje, že staré časy jsou ty tam. Jeho společník Jack Mayweather (Woody Harrelson) je v dluzích až po uši, obchodní partneři se náhle vypařili a Steve se tak ocitá zcela bez prostředků. Toho chce využít televizní producent Eddie Zarno (Jeffrey Nordling), který Addingtona přemlouvá k účasti ve své reality show "Free Surfer" a používá k přesvědčování ne zrovna nejčistší metody. Addington však bezprecedentnímu nátlaku dlouho odmítá podlehnout. (dopitak)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Blake Neely a Xavier Rudd: 1. Star-Spangled Banner - Performed by: Matthew McCanaughey and Blake Neely ,2. Mother - Xavier Rudd ,3. Chasing the Dream - Daniel Heath ,4. Thump it - Daniel Heath ,5. Too Far Away - Potent ,6. This is my Life - Psideralica ,7. Este Amor (Carnival Version) - Bermudez Triangle ,8. The High - Deep Sonic ,9. No Pants Requried - Nekal B. ,10. Too Tired to Quit - Nekal B. ,11. Hip Hop Misfits - Dirty Heads ,12. Coastline Journey - Mishka ,13. Virgin Lust - Higore ,14. Run and Play - Potent ,15. Come Let Go - Xavier Rudd ,16. Fuk It - Xavier Rudd ,17. 3rd Eye Vission - Mishka ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

It is all about chillin and smokin, dude..... Tento film je neuvěřitelná blbost, ale také zároveň neuvěřitelně relaxační indie movie, s kterým i přes přicházející Vánoce budete chtít smočit své tělo v solné vodě a užívat si slunce a nevázaného života. Na zlepšení nálady filmem neznám momentálně lepší recept jak se hodit do pohody, než pustit Surfer, Dude. Pro jedince kteří hledají kvalitní film s kvalitními hereckými výkony toto opravdu není. ()

Reklama

adriane9 

všechny recenze uživatele

Bavilo děsně moc a to nesurfuju (jsem vůbec normální? :)) .. pro ten nádherný sport, pro ty vlny a touze po svobodě, které je jak koukám ve vlnách víc než dost. Moc ráda na tuhle komedii koukám v časech, kdy je za okny kopa sněhu. Jo a nakonec, cením si filmu o to víc, že Matthew tady nemusel hrát, protože surf je kus jeho srdce, což bylo hodně vidět.. ()

nightday 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl rozdělit hvězdičky : ** za celkový dojem, zážitek, nadšení z filmu, ** za inteligentnost, uměleckost, duchaplnost, hloubku a vtip, a * za audiovisuální zpracování, efekty, krásu, tak pro film Surfer Dude totálně vypadnou ty dvě prostřední hvězdičky, a jelikož je zima a tento film je naprosto letní záležitostí, tak i část z té první hvězdičky a vyjde to na hezkých 50%. A teď vysvětlení. Film je děsně hloupý a i většina hereců, včetně toho hlavního, se chová naprosto dementně a pseudokomicky, ale jak píše Angie, sluníčko, moře, surfing, pláže, !!nahé!! baby, tráva, reggeačko aj. vás dostane do té správné letní chill nálady a Surfer Dude si nevídaně užijete. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Aneb ne každý nutně touží dostat se do Vily. Tenhle huličský film asi narazí u většiny slušných lidí a líbit se bude jen feťáčkům typu " I Got High". No popravdě, není to zrovna příběh dobře pasující do našeho tuzemského kulturního bezmořského diskurzu a tak osloví jen málokoho (dnes je 16. prosince 2008, jsem druhý hodnotící a tohle je můj tip do budoucna, film jde u nás do kin až v březnu). Alespoň já bych ho tady rád viděl v černých. Ono i prvních zhruba třista hodnotících na imdb (a průběžné tamní skóre 51%) dává tušit, že surfující Matthew McConaughey (který ale na prkně není pořádně ani vidět) zdaleka neoslovil ani Američany. A hlavní důvod? Nepoužívám to jako alibismus, ale tady se opravdu nebylo za celou dobu čemu smát. Scénář je asi tak na úrovni noční šichty obsluhy veřejných záchodků stanice Praha - Hlavní nádraží. Ta jediná hvězdička je za skvělého Woodyho Harrelsona a sexy Sarah Wright (ta ale měla ve filmu bohužel jen "štěky").___Matthew McConaughey je ve scéně, kdy drží hůl a stojí na kraji kozí pastvy, jasnou nabídkou pro zfilmování starých řeckých bájí a pověstí. Teď jen kterou z legend mu vybrat.....?___Jo, abych nebyl za úplného puritána - líbil se mi soundtrack. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (5)

  • Na konci filmu je po titulcích ještě jedna scéna. (Atjov91)
  • Woody Harrelson nazval práci na tomhle snímku "nejlepší (ne)prací, kterou kdy dělal". (žvanimírek)

Reklama

Reklama