Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jesse se rozhodne něco změnit. Walt a Skyler se musí vypořádat s jednou nečekanou žádostí. (Netflix)

Recenze (16)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Walter opět na pána, neskutečný. Při scéně s jeho nahrávkou jsem nevěřil vlastním očím, prostě, Walter White is BIG MOTHERFUCKER! WOW. Díl má opět jako u předchozích epizod, nervy drásající finále, že jsem až rozčílen tím, že to takhle nechávají otevřený. Sakra to je show! I LOVE IT ! ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Pokud sledujete tuto nahrávku, pravděpodobně jsem už mrtvý. Zavražděný mým švagrem Hankem Schraderem. Hank budoval více než rok pervitinové impérium a využíval mě jako chemika…“ No, tady se jde vážně přes mrtvoly. I když ty už máme dávno za sebou. Závěrečná série má skutečně nejkonzistentnější scénář, propracovanost postav a samotné budování napětí a konfliktů šlapou na jedničku. Jesse na Hankovu nabídku neslyší. Prozatím. Protože mu to přece nemůže furt procházet. A protože zase určitě přijde moment, kdy ho Walt naštve nebo mu docvakne něco z nedávné minulosti. Jde do tuhého… ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wlt to so Skyler premyslia dokonale. Ale už pri spoločnej "poslednej večeri" v nejakej mexickej reštike by sa medzi oboma pármi dalo napätie poriadne krájať. Nakoniec je ale hrdinom celej epizódy Jesse, pretože aj on vie ukázať, že si nenechá skákať po hlave a že dokáže vyjadriť svoj názor. Len jeho metódy sú pomerne neortodoxné a určite sympatickejšie, ako zbabelé vraždenie, že... ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Lehce se nám přiostřuje a vše nasvědčuje tomu, že se závěr seriálu ponese na opravdu depresivní vlně. Waltovi se začíná srát půda pod nohama. Nejenže má píču ženu a na rybách chytil raka, ale fetka Jesse konečně pochopil, co za kurvu bylo celou dobu v jeho blízkosti. Především konečně odhalil Waltovu skrytou zálibu v ubližování malým dětem, což Jesseho lehce rozlítilo a začíná tropit neplechu. Docela mě baví náckové. Škoda, že se s nimi seriál vytasil až v samém závěru. Slabší 4 kousky. Poměrně nezajímavý rozjezd, ale velice slibně to celé skončilo. ()

Vajonek

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím, že jsem snad v historii seriálové (možná ani filmové) tvorby, k níž jsem zatím měla možnost přičichnout, neviděla tak prudce inteligentního, vychytralého, přesvědčivého manipulátora a intrikána, jakým je Walter White. A ještě tak skvěle zahraného - např. to video s doznáním - nemám moc ráda anglikanismy a anglické zkratky cpané do všeho, ale OMG! Navíc je to neuvěřitelně komplexní postava, která dokáže vzbuzovat opravdu rozporuplné pocity od sympatií až po totální nenávist. A ty pocity se mohou měnit opravdu velmi rychle, třeba i několikrát za jeden jediný díl. Už jsme se mohli vícekrát přesvědčit, že i někdo jako Walt dělá chyby, zatím se mu (někdy i s velkou dávkou štěstí nebo skoro až zázrakem) vždycky podařilo vyklouznout. Aktuálně mi sice není úplně jasné, jak přesně si to Jessee s konvalinkami a ricinem zatím sám pro sebe poskládal a tipuji, že Walt z toho zase bude chtít za každou cenu nějak vybruslit. Už nám tu ale jde hodně do tuhého a na každého asi jednou dojde, i na Walta. Jsem zvědavá, jak se to celé semele. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keď som pri Waltovom priznaní počul meno Schrader a videl Hankovu šokovanú tvár musel som vypsknúť smiechom. Záver mi trochu uchádza, keďže Jesse vie, že to boli konvalinky a nie ricín, takže hneď púšťam ďalšiu epizódu. ()

swenyx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Waltova nahrávka pobavila :D Hank reálně asi fakt nic moc jako důkaz nemá. Jessemu totálně jebne když se dozví o otravě Brocka a chce Waltovi zapálit barák. Tpč, to je extrém. ()

Reklama

Reklama