Reklama

Reklama

Cesta do středu Země

  • USA Journey to the Center of the Earth (více)
Trailer 1

VOD (1)

Geolog Trevor Anderson přednáší na univerzitě o tektonice zemských desek. Od nepřejícího profesora Kitzense se dozví, že laboratoř, v níž pracoval s bratrem Maxem, bude uzavřena a jako neefektivní zrušena. Doma navíc Trevor zjistí, že zapomněl na třináctiletého synovce Seana, kterého slíbil švagrové Elizabeth na několik dnů pohlídat. Ta současně Trevorovi předá krabici s věcmi po Maxovi, který před deseti lety zmizel během jedné ze svých výprav. Uvnitř Trevor objeví starý výtisk Verneovy Cesty do středu Země, plný bratrových poznámek. Později si v laboratoři všimne seizmického čidla, které Max umístil na Islandu. Pochopí, kam by se měl vydat, aby zjistil, co se s bratrem stalo. (TV Nova)

(více)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Tak jo, příběh pitomoučkej, u některejch scén si člověk prská čaj na monitor,  jestli první zpracování postrádá základy fyziky, tak tady je to spíš ještě horší, vizuál míst nádhernej (ale to je v době 3D animací asi povinnost, žejo...), takže víc jak dvě tomu dát nemůžu. Na druhou stranu - nic takovýho by Troška nedokázal ani zamlada a už nedokáže. :D

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Už kvůli Enšpíglovi se na to budu muset podívat. Dobrá recenze a s většinou tvýho závěru můžu souhlasit. Ale Enšpígle, Troška opravdu točí pro idioty. A to mě fakt nelze podezřívat z intelektuálství :).

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

Je to síce absolútne nelogické hovadina ale ako spestrenie na zabitie voľného času to funguje dokonale..len netreba nad tým rozmýšľať a len si to užiť

a.mala

a.mala (hodnocení, recenze)

AnethkaMas

Moje řeč ! A těch chyb: jednou mají hrdinové batohy, pak nemají, pak zase mají, a co všechno se jim do nich vejde, ač nejsou zas tak velké. Hlavní hrdina jednu oslizlou rukavici hodí po masožravé kytce a za chvíli má na rukou obě, plachta na člun, mokré svítící světlice... Ach jo...

hmyzovrah

hmyzovrah (hodnocení, recenze)

tak stohohle filmu sem nechapal, prej megafilm lol. sem hledel do pulky pak sem to vzdal, vsude kam se dostali oznacovala veta: to byla ale nahoda. 3ti nejhorsi film co sem videl.

pt89

pt89 (hodnocení, recenze)

ako geológ musím poznamenať, že je to ako by mi dakto nagrcal do očí. Proste nezmyselný kopec absudrných "okolností"... maximálne * aj to len zo súcitu

Ludovico

Ludovico (hodnocení, recenze)

Tvůrci sice chyběli na hodinách fyziky, ale jinak je to nenáročná oddychovka...

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Taky jsem si myslel že to bude totální ptákovina, tak jsem se na to nejdříve nechtěl dívat. Ale když jsem se už rozhodl to pustit, tak se mi to nakonec dost líbilo. Myslím že tahle verze "Cesta do středu Země" je rozhodně jedna z lepších.

May_tee

May_tee (hodnocení, recenze)

čekala sem větši blbost ale překvapivě sem to dokoukala a ještě se k tomu párkrát zasmála..ikdyž ty vtipy byly otřepané a předvídatelné:)

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Tak jsem se o něco níže v diskuzi sekl. Ano, byla to hloupoučká dětská konina, ale víte co? Já se bavil. Oddechová pohádka, která, si dovolím tvrdit, měla ve 3D snad větší "3D-zábavně-akční" potenciál než celý "tak-nějak-3D" Avatar ;) Viděl jsem to ve 2D, ale ty "3D efekty" na mě působily ve 2D lépe, než 3D efekty v Avatarovi ve 3D kině. Možná proto, že na Avatara jsem byl natěšený a tohle předem odepisoval.

kluzo

kluzo (hodnocení, recenze)

3* - no, chválí se efekty, mně připadaly dost špatné, možná jsou přizpůsobeny pro 3D a já to viděl jen 2D. Dobré herecké výkony. Slabší zpracování. 90' na výpravnou Verneovku je fakt málo, ale zase při tom celkem špatném zpracování... Možná dobře, že tak.

libur

libur (hodnocení, recenze)

Zhanobení Vernova díla, pošpinění jeho jména. Lidé padají tisíc metrů do hlubin a dopadem se nezabijí (2x), fičí vítr, plachta pohání vor, ale lidem se nehýbají vlasy ani oblečení, ani lísteček se nepohne. Atd atd. ZÁVADNÝ FILM

koprnda

koprnda (hodnocení, recenze)

Na tento flm sem se poměrně těšil ale když sem viděl že v celym filmu hraje asi tak 6 lidí tk sem byl sklamaný.

DDr

DDr (hodnocení, recenze)

kam se poděly ty 4 minuty, tady je 92 min u nás se prodává 88 min verze

Pretenderi

Pretenderi (hodnocení, recenze)

Icidur: ale ved on sa nepochoval sam,pochoval ho Trevor :)mne sa filmy s Brandonom fakt pacia

Icidur

Icidur (hodnocení, recenze)

Můžete mi vysvětlit, jak se Travorův zemřelý bratr dokázal sám pohřbít u moře a ještě na sebe naskládat hromadu kamenů??? :D

maromark

maromark (hodnocení, recenze)

Jsem přesvědčen, že v 3D hodnota tohoto filmu roste. Takhel musím dat 3+. Jako oddychovka to nebylo zase tak špatné a určitě jsem se nenudil.

giziela

giziela (hodnocení, recenze)

Brendan opět nezklamal a objevil se v dobrodružné věcičce, která mě dosti zklamala po stránce herecké, ale co se týče zpracování fantastického světa a barevnosti dávám jedničku.... i když jak tu už bylo napsáno...film pro kina tipu Imax na normálním plátně....ehm to je pro mě jako kafe bez smetany.

ještěžiju

ještěžiju (hodnocení, recenze)

Zajímalo by mě, odkdy film jako takový ( ať už je zpracovaný pro 3D ) nemusí mít děj potažmo reálnou průvodní linii, věřili byste, že hlavní hrdinové po těch všech útrapách - hlavně tedy pádech, dyť tam nic jinýho kromě kratičkého útoku dinosauřího ještěra nebylo neměli tito na sobě jediný škrábanec :-(, 3D kino nebo ne .. trapas bez jakékoliv invence, připomíná mi to tu volovinku, když jste vlezli ve čtyrech do takového toho vozítka v Olympii a měli jste jet pár minut sopkou a tak nějak podobně .. mám takový dojem, že po stávkách za zvýšení platů scénáristů se rozhodli režiséři pro jejich bojkot a točí si ty filmy na koleně, taková slabá káva jako tento film snad nikde není, víte já to teda do konce vydržel, protože jsem stále čekal, že něco přijde .. NE nic nepřijde .. Brendan Fraser si po vcelku pár povedených kouscích jako Mumie 1 a 2 .. a vcelku zábavných romantických komediích může zabalit fidlátka .. Mumie 3 a Cesta do středu NUDY nikdy více :-)

TomasTT

TomasTT (hodnocení, recenze)

Na IBC jsem viděl 3D verzi v D-Cinema, takže můžu hodnotit efekt, který asi tvůrci chtěli a ne prakticky nedívatelnou 2D verzi. Asi takhle - je to jen o tom efektu 3D, o nic jiného nejde. Bez něj odpad ale takhle ****

skocan

skocan (hodnocení, recenze)

Jako ze mam popcorny rad, ale tohle ten reziser fakt nezvlad. Dobry napad, vzit to presne podle knizky, ale ty akcni sceny jsou tak silene nesmyslny ze sem nevedel jestli se mam smat nebo brecet. Myslim ze s lepsim reziserem by to bylo tak na 4, ale takhle sem dal 2.

AGAMENON

AGAMENON (hodnocení, recenze)

Mě se to líbilo, ale v 3D by to byla pecka a trailer co běhá v kinech je dobrý, moc teda nechápu, co je na něm tak strašného

matt6

matt6 (hodnocení, recenze)

Da sa tento film vidiet aj v normalnom kine ci len v 3D ??? Popripade, bude to aj na DVD ???

adams89

adams89 (hodnocení, recenze)

Na film jsem docela zvědavý, ale dopředu tipuju, že tak velký rozdíl od stejnojmenné TV slátaniny z roku 2001 to nebude.

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Tak tomu předpovídám max. 2 *. Navíc takhle "hrůzně" sestříhaný trailer se hned tak nevidí.

D.Moore

D.Moore (hodnocení, recenze)

Trailer nevypadá zle, asi bychom si ale měli sehnat někoho, kdo nám pohlídá mozek, zatímco budeme v kině. Několik záběrů je sice vyloženě vykradených (důlní vozíky či co to je jsou jako vystřižené z Indyho, Brendan Fraser si zase vystřihl dalšího Ricka oOConnela, dinosauři...) nicméně se zdá, že se pobavíme. Tedy doufám, že se pobavíme.

Související novinky

Fruit Ninja míří na velké plátno

Fruit Ninja míří na velké plátno

24.09.2016

Ačkoliv Angry Birds vydělali 346 milionů dolarů a Warcraft 433 milionů dolarů, kvůli rozdílným rozpočtům (73 milionů vs. 160 milionů) se nejspíš dočká pokračování jen první jmenovaný film. Co to… (více)

Jules Verne potřetí a počtvrté

Jules Verne potřetí a počtvrté

18.08.2014

Ačkoliv z letošního Hercula filmová série nejspíš nebude, Dwayne Johnson naříkat nemusí. V minulých letech totiž infiltroval hned tři jiné a žádná z nich zatím není u konce. Rychle a zběsile 7… (více)

The Rock jede na tajuplný ostrov

The Rock jede na tajuplný ostrov

02.09.2010

Fotky a videa z Faster a Fast and Furious 5 ukazují Dwaynea Johnsona zase jednou v akci a je to fajn. Na rodinné filmy se ale nevykašlal – nahradí totiž Brendana Frasera v pokračování Cesty do středu… (více)

Dan Aykroyd je méďa Béďa

Dan Aykroyd je méďa Béďa

08.11.2009

Nahradí tak Dawse Butlera, který poskytl hlas původnímu kreslenému Béďovi (alias Yogimu). Ve filmu studia Warner Bros. Yogi Bear, který kombinuje živou akci a digitálně animované zvířecí hrdiny,… (více)

Reklama

Reklama