Reklama

Reklama

Vědec Rick Marshall se proslavil televizní debatou s ostříleným moderátorem Mattem Lauerem, ve které byl totálně zesměšněn před celým vědeckým i nevědeckým světem. Jeho bývalá studentka a obdivovatelka Holly mu říká, že pro ni byl vždy vzorem a že jeho kontroverzní teorie kombinující časoprostor a paleontologii ji inspirovala k tomu, že studuje paleontologii. Ukáže mu i zkamenělinu, na které dr. Marshall pozná svůj zapalovač, který byl zašlápnutý dinosauří tlapou. Má také náhrdelník s křišťálovým jehlanem, který vylučuje silnou energii trachyonu. Holly doktora přesvědčí, aby dokončil svůj trachyonový zesilovač a aby spolu zašli do jeskyně, kde fosilie našla. Když tam přijdou, trachyonový zesilovač se aktivuje a způsobí, že se oba i s jeskynním průvodcem dostanou do vodního víru a poté se ocitnou v úplně jiném časoprostoru. Seznámí se tam s opičím mužem, který jim v novém světě pomáhá přežít. Podaří se trojici najít stroj času, který je dokáže vrátit do současnosti? (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (340)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Nebetyčná bizarní rádoby sci-fi hovadina s hercem, který není z mých oblíbených. Musím však přiznat, že jsem se docela bavil a mockrát nasmál. Ano, je to slátanina, ale zábavná a snesitelná. Na nic si nehraje a dělá si legraci ze sebe sama. Když překousnete pár ultra trapných scén, je to vlastně fajn oddychová záležitost. Jen ta představa světa - dimenze - ve které je možné naprosto vše. Pro mne rozhodně milé překvapení, ačkoliv nemyslím, že by to byl film, který si pustíte každou neděli. 75% ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Taková vcelku originální a svým způsobem roztomilá ptákovinka ... vlastně spíš pterodaktylovinka (s ohledem na prostředí, v němž se podstatná část děje odehrává). Její potenciál je zcela zjevně - a zcela zbytečně - z větší části promrhaný díky ledabylému, poloamatérsky vyhlížejícímu zpracování. Leč nemohu neocenit aktivní přístup a nezištnou spolupráci všech zúčastněných (včetně impozantního Tyrannosaura Rexe, pochopitelně) - kromě toho celková kompozice příběhu i konečný výsledek tak nějak odpovídá naturelu hlavního hrdiny, takže nakonec ... pohodové 3* ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

Neni to taková kokotina, jak se může na první pohled zdát, ale když to neuvidíte, taky se nic nestane. Ono totiž všechny Ferrellovky jsou stejný, jsou totiž trapný a tak trochu tenhle ujetej humor moc nemusím. všechno zachraňuje bombovní Danny R. Mcbride, kterej by nemusel mluvit, a by byl směšnej, vtipnej, říkejte tomu jak chcete. Anna "jeee, tu vodněkud znám, aha, jo, z Bathory" Friel je sympatická. Nevyužitý potenciál, omezený na opici, která je fakt na granát. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Doporučuji u tohoto veledíla, konzumovati velké množství alkoholu a pak si to užijete.;-))) Jacobim Mugatu z božského Zoolandera, Tennessee (ne ten stát, haha) z Covenanta a podělaná Bětka Bathoryovic z té Jakubiskovy pseudohistorické ultramegasračky, tvoří dohromady tým, za který by se nemusel styděti ani velký Ed Wood jr. Já pořád tvrdím, že ještě žije a čas od času se převtělí do nějakého toho rádoby rejži. Naposledy to bylo u hororu pro celou rodinu (včetně kojenců) Annabelle 3. A pokud ten velikán i po 2.nezklame, tak podobný majstrštyk nás čeká u další (v pořadí již 3. a tudíž zcela zbytečné) adaptace, Prokletí Salemu. Fuck...Yeah!!! ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Brad Silberling je břídil a spolehlivě to prokázal i tady. Will Ferrell si také vybral slabší chvilku a Danny McBride toho více předvede až někdy v budoucnu. Sečteno podtrženo: pro milovníky totálních konin, bez větší porce humoru, samozřejmě nepůjde o šlápnutí vedle. Pro všechny ostatní bych doporučil raději komedošky Adama McKaye. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (6)

  • Film získal v roce 2010 ocenění Zlatá malina v kategoriích nejhorší prequel, remake, rip-off a pokračování. (Pepinec)
  • Hvězdy původního seriálu ze sedmdesátých let, Kathy Coleman a Wesley Eure, si ve filmu zahrály camea, která se ale nedostala do finální verze filmu. (CrypzzXD)

Související novinky

Neeson s bílou parukou a plnovousem

Neeson s bílou parukou a plnovousem

05.12.2010

Znamená to, že si zahraje Santa Clause? Ne, Slobodana Miloševiče. Přesněji řečeno fiktivní postavu, která bude osudy bývalého srbského prezidenta inspirovaná. V temném dramatu An Ordinary Man Liam… (více)

Reklama

Reklama