Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Módní fotograf Sean Brantley se nepohodne se svou obchodní partnerkou a zároveň milenkou Dian Hunterovou, se kterou spoluvlastní prosperující časopis. Dian chce prodat svůj majoritní podíl, což pro Seana znamená konec kariéry i rozmařilého života. Po jejich hádce Dian odletí dojednávat prodej časopisu do Londýna – jenže tam na letišti záhadně zmizí. Poručík Columbo podle různých stop usoudí, že místo Dian nastoupila v Los Angeles do letadla její dvojnice, zatímco skutečnou Dian někdo zavraždil. Podezření padá na Seana. Columbovy závěry jsou opět logické, jenže jak se tentokrát ukáže, poněkud nepřesné a hlavně předčasné… (Česká televize)

(více)

Recenze (67)

5150 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díly přelomu 80. a 90. let se mi příliš nelíbí a tento patří mezi ně. Zápletka je dost nevěrohodná - Columbo zde řeší jakési zmizení (nebo snad vraždu), ale všechno je jinak. A když už tedy k něčemu dojde, udělá to záporák přes dostatek času hodně nepromyšleně a amatérsky. Takže pointa je jen slabou náplastí na rány, které Columbo v tomto díle utržil. ()

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tento diel sa mi osobne velmi pacil. Prvotne nachytali aj mna, akoby aj nie. Nahrane to bolo skvele. Ak to niekto cakal, klobuk dole. No Porucik sa malokedy myli, takze aj v tomto pripade nakoniec zvitazi. On asi vidi buducnost. Ako v Minority Report. Podla mna jedna z najorigonalnejsich casti. A to som neni az taky fanusik novych pokracovani. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poručík los angeleskej polície Columbo nie je naivný, pomotaný, blabotajúci detektív, tak ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať. Sú to jeho mimikry za ktorými sa ukrýva inteligentný, všímavý, systematický a neúnavný vyšetrovateľ, čo dokáže zo zdanlivo nesúvisiacich úlomkov poskladať mozaiku zločinu a ňou usvedčí páchateľa. Tento krát úspešne vyriešil mimoriadne zapeklitý, komplikovaný prípad, ktorý by sa dal charakterizovať ako ostrá vražda na druhý pokus. *** ()

donkocicak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Můj nejoblíbenější díl, dávám tedy plný počet. Musím se přiznat, že mám slabost právě pro novější díly z columbovské série. Příběh o zmizení slečny Diany byl pro mě velmi napínavý a vzrušující, když jsem ho zhlédl poprvé. A výborná hudba, zvlášť úvodní písnička She Drives Me Crazy. No a ten závěr - A mám tě :) ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Čím lepší doutník, tím lepší myšlení.“ Tenhle díl byl vyložená zrada, a to jak vůči Columbovi, tak i vůči divákovi. Sledovat tři čtvrtě stopáže něco, co je potom zcela zbytečné, vyznívá jako ztráta času. Když se konečně začne ke konci něco pořádného dít, je veškeré vyšetřování provedeno v několika minutách. Celé to prostředí jak z Playboye na mě působilo hrozně nepřirozeně, hlavně v každém záběru banda vychechtaných slepic co se neustále kroutí, jak když je někdo fotí. Rozhodně je toto jeden z nejhorších Columbových dílů. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu nepřímo účinkuje postava superintendanta William Durka ze Scottland Yardu, se kterým už Columbo (Peter Falk) spolupracoval ve filmu Columbo: S dýkou v mysli (1972). (Pepinec)

Reklama

Reklama