Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jon Baker (Dax Shepard) a Frank "Ponch" Poncherello (Michael Peňa) zrovna vstoupili do řad kalifornské dálniční policie. Každý ovšem z jiného důvodu. Baker je životem protřelý motorkář, snažící se dát do pořádku své zkrachovalé manželství. Nabubřelý Poncherello je zase agentem FBI v utajení, vyšetřující mnohamilionovou loupež, ve které může mít prsty samotná kalifornská policie. Nezkušený nováček a ostřílený policista společně tvoří značně nesourodý tým. Není proto divu, že na sebe problémy nenechají dlouho čekat. Naštěstí však kombinace Bakerova řidičského talentu a Ponchovy pouliční znalosti může přinést kýžené ovoce. Pokud však jeden druhého dříve nedožene k šílenství. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (91)

dakarin 

všechny recenze uživatele

Vidím zde několik stylů - 1/ bláznivá potrhlá komedie plná nápadů ... ovšem za 2/ nečekaně sofistikovaná satira různých aktuálních jevů a tentencí ... ale za 3/ vcelku nyní se často objevující hrubost za čarou a ta hranice se ještě posouvá --- to za 3/ mi neladí a nefandím tomu -> proto 40%, jinak dost dobrá kamera a spád, škoda... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Aj tupá komédia môže pobaviť a táto kľudne pripomenie starého dobrého Jima Carreyho alebo moderný Jump Street. Vtipy nejdú zbytočne za hranicu fekálnosti a úbohého presexualizovania, väčšinu času som sa dobre bavil aj zasmial. Obaja herci veľmi dobre vybratí a kritika, že prehrávajú je nezmyslom. Veď to je práve zmysel toho filmu aby prehrávali. Nebyť slabšieho konca, pokojne aj 4 hviezdy. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Začiatok veľmi nádejný, uprostred spíš plochý a na záver trošku viac adrenalínu. Jedná sa o „akčnú“ komédiu, ktorá nemá žiadne ambície, len trošku zabaviť ľudí. Dvojica M. Peňa a D. Shepard celkom sympatická. Po prvom videní slabšie tri hviezdičky. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Michael Peňa a Dax Shepard tady brutálně přehrávají. Hrají si tu na klasickou buddy akční komedii, která tady obecně hrozně dlouho nebyla. Jenže problém je, že technicky akční scény zvládli na jedničku, ale vzájemný vztah těch dvou pitomců se tady vůbec nepovedl. Michael hraje magora, Dax hraje magora. Michael je alespoň trošku vtipnej, ale když jsou spolu, tak je to prostě o ničem. ()

bigmatko 

všechny recenze uživatele

po dlhom case americká komédia, kde sa humor netocí okolo alkoholu a drog a kde sa zápletka neodvíja od vztahových problémov. Mňa osobne to bavilo. Príbeh je jednoduchý ale je to komédia čiže nič iné ani netreba čakať. Nie sú tam žiadne prehnane trápne ani silené situácie ako to býva zvykom vo viacerých komédiach a musím to zopakovať že konečne sa vtip nespolieha na alkoholové a drogové excesy. Humor, akcia a dokonca aj mierna erotika. Podarená komédia pri ktorej sa nudit nebudete. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (13)

  • V predchádzajúcom seriáli mali filmári plnú podporu CHP (California Highway Patrol) a taktiež aj licenciu na používanie ich log a odznakov. Tu to tak nebolo. (Real Tom Hardy)
  • V záverečných titulkoch hrá legendárna skladba "California Love" od Tupaca Shakura, ktorá je považovaná za hymnu Západného pobrežia. (Real Tom Hardy)
  • Na pohovoru, kdy Jon (Dax Shepard) popisuje svá zranění, říká, že má paži z titanu a ukazuje na pravou paži. V závěrečné přestřelce se však náboje odráží od titanu v paži levé. (fifas2)

Související novinky

38. Zlaté maliny - výsledky

38. Zlaté maliny - výsledky

04.03.2018

Jako každý rok, i letos byly den před vyhlášením prestižních Oscarů rozdané jejich opaky - Zlaté maliny. Ceny za nejhorší filmy roku se předávaly v Los Angeles. Nejvíce cen, celkem čtyři, posbíral… (více)

Reklama

Reklama