Reklama

Reklama

Margaret Tateová nemá žádný osobní život a je oddána svému náročnému zaměstnání. Pracuje jako výkonná šéfredaktorka knižního vydavatelství, která se s oblibou vozí po svých podřízených včetně svého asistenta Andrewa. Když se dozví, že jí nebylo obnoveno vízum a hrozí jí deportace z USA, prohlásí se před imigračním úředníkem za Andrewovou snoubenku. Zaskočený asistent svou šéfovou z duše nesnáší, nakonec s návrhem souhlasí jen pod podmínkou, že ho po svatbě udělá redaktorem a pojede s ním na rodinnou oslavu na Aljašku. Imigračnímu úředníkovi jsou od začátku podezřelí. Informuje je proto, že budou vystaveni sérii otázek o sobě navzájem a pokud se jejich odpovědi nebudou shodovat, Margaret bude deportována a Andrew půjde do vězení. Svatba se blíží, málokdo jí věří, ale pro dříve silně ponižovaného asistenta je to jedinečná možnost, jak své nadřízené oplatit všechno dosavadní příkoří. (TV Nova)

(více)

Recenze (851)

Deywid 

všechny recenze uživatele

Príjemné prekvapenie...istá šablonovitosť tam síce patrná je, ale aj tak som sa pomerne dosť nasmial....a keďže oboch hlavných predstaviteľov "žeriem", tak výsledných 80 %.....P. S.: Betty White ako babička rulezz :)).....P. S. 2: Scéna so Sandrou, psom a orlom je proste úžasná :) ()

zdenur 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, která si zakládá na skvělých hercích, zajímavé zápletce, skvělém humoru.. a všechno to dohromady dokonale funguje. ()

panmroz 

všechny recenze uživatele

Další střípek (po Útěku do divočiny a Wendy a Lucy) do mozaiky "Tak tadlenc nějak vypadá Aljaška a takovýdlenc lidi tam žijó" ()

Dzarule 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říci že tu máme tuctovej film. Jenže to je pravda tak na půl. Můj názor by zněl asi takle - je to fajn film na večer ve kterém jsou scény u kterých jsem byl fakt dojaté a jsou tu aji takové u kterých jsem se fakt zasmál...vím že se tohle dá čekat u všech romantických komedií, ale tady se mi to libilo tak nejak hodně :)... a nesmím ani vynechat dobré herecké obsazení s hodně pěknou Sandrou Bullockovou a neuvěřitelně sympatickou Mary Steenburgenovou... ()

Pavelos 

všechny recenze uživatele

Chvílemi jsem myslel, že se z té trapnosti snad pose...., ale nedopadlo to tak a dokonce jsem zjistil, že to nebylo vůbec na romantickou komedii špatný.. V průběhu filmu se ve mě asi něco zlomilo a už to bylo jen lepší a lepší:-) Ne že by to zase byl nějaký extra zázrak, je tam spousta zavedených témat v čele se Sandrou a Ryanem.. Oba se předvedli v takovém svém standartu, ani špatný ani excelentní.. Takže dobrý:-)) Jako oddechový snímek na příjemný večer ve dvou je to ideální volba.. ()

Kratoc 

všechny recenze uživatele

Klobouk dolů před Sandrou. Na to kolik jí je, tak ve filmu má energii zralé třicátnice. Jinak samotná komedie není nic co by člověka překvapilo, byť to mezi ústřední dvojicí jiskří, tak každému musí být jasné, jak to celé skončí. Ale o tomhle tyto filmy nejsou. ()

waits 

všechny recenze uživatele

Co tahle limonada slibovala, to taky splnila což je i u romantických komedií deviza. Slušné tři, a t i přes to, že některá klišé už byla trochu přes čaru (vydání románu, např.). ALe na druhou stranu, kromě happyendu lze ve filmu zahlédnout Sandru B. téměř nahou a ta aljašská příroda... ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Hmm...tento v obou hlavních rolích špatně odehraný nesmysl vydělal čtvrt milonu doláčů. Bravo! Imigrační úředník by byl s tímto pomateným párečkem hotov už v první minutě debaty...ale on se nakonec vysmrká, utře slzičky dojetí nad náhlým nástupem lásky, nechá je běžet a jde na pivo...skvělý scénář! ()

lady01 

všechny recenze uživatele

Další film, po kterém sáhnu, když se budu chtít bavit a nebudu mít náladu na akčňáky, sci-fi, apod. Bavila jsem se a ve filmu nebylo nic, co by mi vadilo... A Ryan je vážně kus, že? :-)))) ()

Jabro 

všechny recenze uživatele

Námět neoplývá zrovna originalitou, ale když jdu do kina na takovýto typ romantické komedie, tak to upřímně ani nečekám. Takže jsem se docela dobře bavil a zasmál jsem se.. Prostě pohodová komedie, která rozhodně neurazí! Dávám 3 a 1/2 hvězdičky:) ()

missbee 

všechny recenze uživatele

Sandra Bullock patří k mým oblíbenkyním. Návrh mě ale ničím nepřekvapil ani nijak neurazil, je to zkrátka romantická komedie, při které si máte odpočinout, což se mně osobně povedlo a víc jsem si od snímku neslibovala. Už jen zbývá dodat, že babča byla příjemné zpestření. ()

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Klidně bych to tu mohl strhat jaké to bylo klišé a bla bla,ale vůbec se mi nechce.Byla to oddechová pohodka.Ryan Reynolds by mohl charisma rozhazovat lopatou. ()

Pavlinenka 

všechny recenze uživatele

Dobře, není to v žádném případě originální, od začátku divák ví, jak se bude vyvíjet a jak skončí. Ale jako milá a vtipná oddychovka, která nikoho neurazí to fakt není špatné. ()

Související novinky

Zemřela herečka Betty White

Zemřela herečka Betty White

01.01.2022

Zbožňovaná herečka a komediální ikona Betty White zemřela ve věku 99 let pár hodin před koncem roku 2021. Do stých narozenin jí přitom zbývalo už jen pár týdnů. Herečka byla poslední přeživší členkou… (více)

Tatum a Bullock hvězdami romantické komedie

Tatum a Bullock hvězdami romantické komedie

30.12.2020

Mělo se jednat o opětovné setkání hvězd filmu Návrh Sandry Bullock a Ryana Reynoldse, nakonec se ale v nové romantické komedii The Lost City of D od studia Paramount objeví po boku známé herečky… (více)

Šíleně bohatí Asiati mají bohaté problémy

Šíleně bohatí Asiati mají bohaté problémy

06.09.2019

Člověk by řekl, že když studiu nějaký film, obzvlášť chválená komedie, ještě navíc s asijskými hrdiny v popředí, vydělá nečekaně velký balík peněz, budou zástupci studia ochotní tvůrcům na… (více)

Sandra a Ryan tentokrát v akci

Sandra a Ryan tentokrát v akci

09.06.2010

Jejich loňská spolupráce Návrh vydělala při 40-milionovém rozpočtu jen v kinech krásných 317 milionů. Člověk logicky čeká dvojku, ale namísto toho dostaneme nový příběh a nové postavy. To, co se… (více)

Reklama

Reklama