Reklama

Reklama

Sarah (Shauna Macdonald), se jako jediná přeživší dostala z labyrintu podzemních chodeb a leží v nedaleké nemocnici s dočasnou ztrátou paměti. Jelikož pátrací akce po zbytku dámské výpravy neprobíhá zrovna nejlépe, přidá se Sarah na rozkaz šerifa k záchrannému týmu v naději, že si vzpomene, co se vlastně stalo. Netrvá to dlouho a ocitá se zpět v podzemním bludišti, kde si začíná na všechno vzpomínat... Není už ale pozdě? Dokáže i tentokrát překonat všechny nástrahy, které jí ''opuštěné'' doly připraví? Krvavý boj o přežití začíná..... ZNOVU! (Krouťák)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (390)

predators 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl porovnávat s horory, které jsem v poslední době viděl, ať jde o remaky nebo pokračování, tak D2 se řadí mezi ty lepší. A to celkem s přehledem. Koncept stísněných temných prostorů je zachován a ti šmejdi jsou nyní trochu víc vidět, takže zkažených ksychtů je více než dostatek. Jo, závěr(asi 2 minuty) jsem si představoval trochu jinak, ale zbylých 92 minut za to stálo. 78% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

POKUD JSOU VAŠI PŘÁTELÉ NAŽIVU, POTŘEBUJEME ABY JSTE NÁM POMOHLA ..... /// Hory Appalachian, pár dní po ......SUPER! – začínáme tam, kde jsme skončili! Sarah ještě v nemocnici nestačila pořádně naplnit prvního ,,bažanta“ a už zase stojí ve výtahu a sjíždí do jeskynního komplexu, kterej sousedí (zřejmě) s peklem. NEMĚLI BYCHOM TU BÝT! (ale měli !) Prostě klasika. Záchranářů ubývá, ale je třeba myslet pozitivně – (moje slova!). Na rozdíl od jedničky, Sarah už to zná a chybí takovej ten pocit novýho překvapení. Ale je tu i pár solidních nových nápadů a konec je debilní jen trochu. A že je zaděláno na ,,part 3“? To už by ovšem mohl bejt průser! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Vzrušujou mě uslintaný příšery. 2.) Uslintaný příšery mám ,,na praku“, vzrušujou mě holky od krve! 3.) Po vejletě na ,, ,,SANCTUM“ si potřebuju spravit hororovou chuť. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ *** ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

První půlhoďka není úplně optimální, ale pak se to rozjede a už nezastaví. Jsme zpátky ve starém známém jeskynním komplexu, kam teď vyráží pátrací četa včetně z jedničky přeživší a stále ještě ne úplně vzpamatovalé Sarah. A to znamená, že jeskynní zrůdy budou opět hodovat./ Je to akčnější, krvavější, nechybí super scény jako únik ze zapadaných prostor, drama nad propastí, udělejte šerifovi pápá, krysa, nebo jeskynní hajzlík. Napětí samozřejmě zůstává, hodně se mi líbil konec. Osobně mi to sedlo víc než první díl (kupodivu včetně samotných predátorů) a divím se, když hororový fanda zhodnotí pod 3*... "This is a missing person's case, what the hell do you think you'll find down there?" ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Inu, zklamání na všech frontách. Nejvíc mě ale překvapilo/pobavilo, že ačkoliv jsou oba dva filmy skoro stejně dlouhé (jednička technicky vzato o pět minut delší), tak dvojka oproti prvnímu filmu působí, jako by se v ní "vůbec nic nestalo". Hlavní hrdinka má sice chvíli ztrátu paměti, ale filmaři poněkud zapomněli, že diváci ji nemají a že možná očekávají něco podobně vymazleného jako jednička, než jen obyč béčkovou vyvražďovačku. Vždycky říkám, že když je pokračování dostatečně sebevědomé a zábavné samo o sobě, tak není fér mu vyčítat, jak moc (dobře/přesně) navazuje nebo nenavazuje na svého předchůdce, ale tady nemám jediný problém stěžovat si, jak tvůrci nepřesně interpretují a pošpiňují "odkaz" prvního filmu. Za prvé se mi nelíbilo, jak změnili osud dvou hlavních postav (protože odmítám uznávat ten americký konec jedničky), ale co hlavně, jak tvůrci udělali z jeskyní mnohem méně potentního nepřítele. U jedničky spousta sledujících neváhá prohlásit, že by jim jeskyně samotné stačily jako jediný antagonista v příběhu, a prostředí opravdu vzbuzuje dojem, že by se tam dalo beznadějně bloudit do nekonečna, zatímco tady člověk během briskní čtvrthodinové procházky obejde všechny lokace, kde se staly všechny důležité události jedničky, a není problém bez vybavení překonat jakoukoliv překážku. Z rozsáhlého a v hlubinách skrytého cizího světa se stalo něco, co působí, jako že by to měl průměrný houbař omylem najít každou sobotu. Možná se to stalo omylem, možná to tvůrci udělali naschvál s myšlenkou na další možné pokračování ságy, ale co se týče vyvolání diváckého zájmu to byl určitě krok špatným směrem. ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Nejčernější na téhle černé komedii je asi to, že to černá komedie být neměla... Už v okamžiku, kdy se hrdinní zachránci prolámou do desetiletí nenarušené jeskyně s tím, že zachráněná asi prošla tudy a zřejmě prošla zdí, víme přesně, na čem jsme. A já už vím, že se to do konce nezlepšilo... Nekorunovaným králem je pak lopaťák na konci. Holt, filmy Descent jsou pro mě ukázkou všeho, jak se dá zkazit film. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (4)

  • V čase 40:19 vlevo pod balvanem zřetelně vidíme 2 lidské lebky, ale v dalším záběru tam již nejsou, místo nich je o několik centimetrů vedle podlouhlá kost. (Petsuchos)
  • Film dejovo bezprostredne nadväzuje na prvú časť, ktorá sa odohráva v roku 2005. Keď Rios (Krysten Cummings) zaznamenáva videosprávu pre svoju dcéru, používa mobil značky Nokia N81, ktorá však bola na trhu až v roku 2007. (misterz)

Reklama

Reklama