Reklama

Reklama

Výřečný Jack McCall řekne cokoli, jen aby dosáhl svého. Když se ovšem pokusí podvést jednoho duchovního guru, zjistí, že jeho život závisí na kouzelném stromě o tisíci listech… jeden za každé slovo, které mu zbývá. Jack teď musí přestat mluvit a přijít na nějaký nekonvenční způsob komunikace, nebo to má spočítané. (Magic Box)

Videa (17)

Trailer

Recenze (225)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Nedá se říct, že by byl Tisíc slov uplně špatnej snímek, ale působí hrozně nevyváženě a nedotaženě. Námět se stromem, jako jistou symbolikou, se mi líbil a když se snažil Murphy o vážnější, byť nepříliš zdařile napsaný, scény, jeho hereckej projev byl slušnej. To mě přivedlo k myšlence, že kdyby se scénář výrazně přepsal, vyškrtaly by se nevtipný "komediální" scény a děj se vydal směrem k dramatu, moh vzniknout zajímavej vážnější snímek s Murphym v hlavní roli. Škoda, že slušnej nápad vzali tvůrci z uplně jinýho (špatnýho) konce. ()

HaceR 

všechny recenze uživatele

Po dlhej dobe som si opäť pozrel film s Eddiem Murphym a čakal som, že bude minimálne vtipný, ak nič iné. Opak bol však pravdou. Jednu trápnosť striedala ďalšia.Keď však prišlo na vážne veci, začalo to mať úroveň. Škoda len, že to bolo posledných 20 minút. To utrpenie však stálo za to, pretože aj keď film bol slabý, posolstvo bolo minimálne na zamyslenie. ()

Reklama

Torgal 

všechny recenze uživatele

Prerezané ústa Eddieho Murphyho už dávno nie sú zárukou dobrej zábavy, ale tentokrát sa aspoň neprezlieka za tlsté ženské a tak sa film dá prežiť bez ujmy na zdraví. Zábavy si človek ale neužije, ku koncu sa ale aspoň trochu darí dolovať emócie. Je to jeho najlepší film za dlhú dobu, stále je to ale jednooký medzi slepými. Aj tak ale nechápem, prečo človeka čo si postavil kariéru na guľometných dialógoch núti scenár skoro celý film držať ústa zavreté. 4/10 ()

Reverger 

všechny recenze uživatele

Dalo by se to říci i pár slovy. Nač se dlouze rozepisovat. Eddie Murphy je vynikající herec, vážně je, ale bohužel po těch nevděčných rolích, už na to lidi zkrátka zapomínají a neuvědomují si to. Je to tak, ale jak to taky dokázat, když si bereme jednu větší sračku za druhou? Klišé, rádoby komedie, která se i snaží zahrát na city. Bohužel, nic nefunguje tak jak má. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

S eddiem to už nejakú dobu ide do sračiek, takže možno tie 3 za katastrofálne očakávania, ale inak musím povedať, že to bol celkom príjemný podmaz, ktorý si nevyžadoval veľa pozornosti. Inak klasická šablóna filmov toho typu, čo tu môžu svietiť nanajvýš namodro, ale bez ktorých by bol svet oveľa smutnejším miestom k životu. PS: Nenápadný nerd Clark Duke sa mi pomaly začína javiť ako celkom zábavný komik! ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Bel Air v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Přestože natáčení skončilo už v roce 2008, v kinech byl snímek uveden až o 4 roky později. (KucC)

Reklama

Reklama