foto

David Burke

  • nar. 18.6.1967 (52 let)
    New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Don't Tell Kim
2012 Tisíc slov
2005 Vzestup Arnolda Schwarzeneggera (TV film)
2004 Straight-Jacket
2002 Leo
1996 Vibrations

TV seriály

2020 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Sound Off (S17E13)
2018 Reverie (TV seriál)
Despedida (E08)
2016 Notorious (TV seriál)
Kept and Broken (E06)
Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Going Viral (S02E12)
Drsný šerif (TV seriál)
Jidášský vlk (S05E04)
2014 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Stalo se minulé noci (S01E05)
Vražedná práva (TV seriál)
2012 Bunheads (TV seriál)
Franklin a Bash (TV seriál)
Jango and Rossi (S02E03)
Castle na zabití (TV seriál)
To je vražda, napsal (S05E04)
Private Practice (TV seriál)
And Then There Was One (S05E19)
2011 The Exes (TV seriál)
2010 Chuck (TV seriál)
Chuck a Kruh II (S03E19)
Vražedná čísla (TV seriál)
Příčina a následek (S06E16)
2009 Trust Me (TV seriál)
V těle boubelky (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a jáma lvová (S02E20)
2008 Eli Stone (TV seriál)
I Want Your Sex (S01E09)
Mentalista (TV seriál)
Valentine (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Grissomova Božská komedie (S08E12)
2007 Big Shots (TV seriál)
Chuck (TV seriál)
Chuck a pouštní červ (S01E06)
Chirurgové (TV seriál)
Milostná romance, chemická reakce (S04E07)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Kněz na hřbitově (S02E17)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Světlo světel (S01E10)
Chyby se stávají, část 2. (S01E09)
Chyby se stávají, část 1. (S01E08)
další epizody (8)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Zapálená lýtka (S02E26)
2005 Closer (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Zákon mafie (S01E15)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Až se znovu potkáme (S01E14)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
Dead Wives' Club (S02E19)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Where You Are (S02E15)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Malcolm Holds His Tongue (S04E07)
Frasier (TV seriál)
Vůně růží a střelného prachu (S11E09)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Vzkvétající město (TV seriál)
The Squeeze (S01E03)
2001 The Tick (TV seriál)
2000 Neviditelný (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Ten, kdo mě hlídá (S05E21)
1998 Holding the Baby (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Pacienti (S01E20)
1997 Secret Service Guy (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Pan a paní Smithovi (TV seriál)
Testament: The Bible in Animation (TV seriál)
1995 The Crew (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
The Trouble with Charlie (S01E20)
In Loco Parentis (S01E17)
Aftershocks (S01E16)
další epizody (4)
1994 Cosbyho případy (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Games People Play (S01E12)
Private Lives (S01E11)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
Out of Control (S02E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky