Reklama

Reklama

Tato jedinečná komedie je režisérským debutem scénáristů filmu BULŠIT Adama Jaye Epsteina a Andrewa Jacobsona. Film obsazený vycházejícími hvězdami některých velmi oblíbených amerických komediálních programů jako SATURDAY NIGHT LIVE se dotýká všech našich raných zážitků s randěním a sexem – od schůzky naslepo až po rozpačitý polibek na dobrou noc... a všeho mezi tím. EXTREME MOVIE je ohromně zábavná a konvencemi nespoutaná připomínka mnoha strázní, které nás potkávají na cestě dospíváním. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

soukyd33 

všechny recenze uživatele

1. Vypněte mozek! 2. Dobře se bavte. Posunout se na další úroveň. 🤣🤣🤣 Skvělý hlášky, a super scény. Super trapasy. 👍😀 Grandiózní nápady. Herecké výkony obdivuju. 😀 Herci si to asi užili. Soundtrack 👍. Příběh to nemá, nebo jsem na něj nepřišel. 🤔 Poznámka: Film je zaměřený na všechno kolem sexu, a vůbec se nedrží zpátky. 👀 Kam na tyhle nápady chodí? 😀 Poznámka: Český dabing je TOP! 👍 Hvězdiček 4 ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Extreme movie je parodie skládající se z nenavazujících sketchů a scének a všechny jsou se sexuální, perverzní a úchylnou tématikou. Občas se humor povede, častěji ale spíše ne, a tím se film řadí ke klasicky stupidním parodiím, které místy sice zabaví, ale bohužel v rámci žánru patří mezi ty slabší kousky. Asi tři scény byly vyloženě top, zbytek je na tom už hůře... ()

Reklama

F.man 

všechny recenze uživatele

Tak za prvé, Extreme Movie se nemůže považovat za film. Příběh, nebo alespoň něco vzdáleně podobného by jste zde hledali marně. Jedná se jen o sestřih prasáckých gagů, které napadli některého z deseti mentálně vyšinutých scénáristů. Za druhé, Extreme Movie je úchylný. Hodně úchylný. Záchodový humor, vtípky pro uhrovaté amíky, nahé puberťačky a sex sex sex. Za třetí, pokud to všechno přežijete dočkáte se nakonec několika povedených nápadů u kterých se možná i zasmějete. I když bych teda hodné rád, za to co jsem si vytrpěl film odsoudil, nálepku odpad! si nezaslouží. Světlých momentů je sice proklatě málo, ale alespoň některé stojí za to. ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Hodně špatnej vtip. Dlouho jsem přemýšlel jestli dát rovnou odpad, ale nakonec jsem se rozhodnul pro tu jednu jedinou hvězdu, protože ikdyž je film plný nechutností, oplzlostí a fekálního humoru, tak jsem se pousmál u jednoho krátkého příběhu o skryté kameře ( kdo viděl chápe), jinak je to obrovská bída, která je koukatelná jen díky velmi krátké délce a pěkným slečnám, které ukazují své přednosti. ()

demented 

všechny recenze uživatele

V porovnaní s ostatnými "Movie" filmami mi Extreme aspoň miestami prišiel vtipný. Znôžka gagov s tématikou sexu určená pre pubertiakov popretkávaná reklamami na zaujímavé produkty (STD e-pohladnice, picagra :) ) či rádoby vtipnými radami Mathew Lillarda a navrch jedno muzikálové číslo...toť vsjo. Berte alebo nechajte tak (radšej nechajte tak ;) ). Miestami človek vážne žasne, čo všetko sa dokáže urodiť v hlave pánov scenáristov (fetišistická scénka o chlapcovi, ktorý počas sexu partnerke navlečie na hlavu klobúk, bradavicu a bradu, na čo ho ona obviní, že si z nej chce spraviť Abrahama Lincolna, naštve sa a odíde. Frustrovaný chlapec si preto zostrojí stroj času a nakoniec si zašuká si Abrahamom Linolnom osobne). Alebo ako bizardne dokáže dopadnúť klasický, sto krát odohraný a notoricky známy príbeh, keď sa trochu zmenia rekvizity (chlapec a umelá vagína ;). Ak je niečo, kvôli čomu sa oplatí pretrpieť tých 70 minút, tak je to scénka so skrytou kamerou a Jamie Kennedy, ktorý je jednoducho geniálny (musí sa vidieť). Kto prišiel aspoň z jedným filmov z tejto "série" do styku a napriek tomu Extremu vyčíta záchodový, fekálny a čo ja viem ešte aký humor, je, povedzme si na rovinu, debil. Tieto filmy nielenže na ňom stoja, ale sú na ne aj patrične hrdé. Očakávať zmenu je nanajvýš naivné. Tak si to už všetci konečne uvedomte :) ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama