Comeback - Série 1 (2008) (série)
Jiří Diarmaid NovákScénář:
Tomáš Baldýnský, Helena Fišerová, Tomáš Holeček, Ladislav Karpianus, Richard Malatinský (více)Kamera:
Viktor SmutnýHrají:
Tomáš Matonoha, Kristýna Leichtová, Martin Dejdar, Dana Batulková, Matouš Ruml, Marie Doležalová, Simona Babčáková, Jakub Žáček, Marie PochobradskáObsahy(2)
Iva chytí chřipku, leží doma a nudí se. Hypochondr Tomáš se jí vyhýbá, aby se nenakazil a nepřišel o kulturní událost sezóny, nový muzikál Michala Davida. Iva zažije šok - zjistí, že Lexa píše básně. Bohužel o ní, a to musí přestat. Ovšem díky Lexovým básničkám se o ni konečně začne zajímat třídní idol Beneš, a dokonce ji chce přijít v nemoci navštívit. Tomáš si ale básničky přečetl taky, nabyl dojmu, že Iva chodí s Lexou, a hlídá ji jako ostříž. Navíc se třídní kickboxerka Machová rozhodla, že s Benešem chodí ona, a zbije každou spolužačku, která se na něj jenom podívá. (TV Nova)
(více)Recenze (13)
Pro mě je tenhle díly TOP z celého seriálu. Velmi se mi zde líbila Marie Pochobradská, její role je suprová. ()
"Klaus bude mít taky svůj muzikál ??" - "Na podzim !! Bude ho hrát Lucka Bílá.." ;) ()
slabší ()
Výborné narážky na Protektorát, takhle už jsem se ve spojení s českou historií dlouho nepobavil. ()
10/10 ()
Skvělý protektorátní muzikál - jako z České sody blahé paměti ("To se popraví, to se popraví...To bude asi ta scéna s K.H.Frankem" až hraniční Když se tam ted vrátím, možná budou jesště stát Ležáky) plus příiběh s nemocnou Ivou. Top epizoda! ()
"Kozy Ivy Pacovský, ty jsou vážně obrovský!" - "Bavíme se hypotechnicky..." ()
Skvělá Machová to má za 5*. ()
Takhle epizoda a básničky se nedají zapomenout.... Chjo proč už se něco stejně dobrého dnes netočí... ()
Vynikající díl, krásně vypointovaný humor, prostě paráda. Jedna z perel tohoto vynikajícího seriálu. ()
Výborný díl a satyra na populární hudbu. :) Scény mladistvých taky super! :) Lexa se dočkal. :) ()
Mami, mami, mami, proč jsme doma sami? Je nám zima, máme hlad, přijď se o nás postarat! ()