Reklama

Reklama

Ledové ostří 3: Splněný sen

(TV film)
  • USA The Cutting Edge 3: Chasing the Dream (více)

Po zranění partnerky si mladý nadějný krasobruslař Zack najde novou, kterou musí před mistrovstvím řádně připravit. Vzhledem k tomu, že nikdy profesionálně nezávodila, jsou všichni z týmu, včetně trenéra, proti... (TV Prima)

Recenze (69)

hyper01 

všechny recenze uživatele

Ohrané téma, ohraný scénář. Od začátku bylo jasné, že se hlavní hrdinové do sebe "zabouchnou" a že si vyznají lásku před poslední jízdou a všem vytřou zrak. Jakmile zaznělo spojení dvou slov Dorsey a trenér, okamžitě jsem věděl, že dojde i na Pamchenkovu otočku. Prostě průhledné od začátku až do konce, ale na druhou stranu vcelku pohodový film se sympatickým obsazením. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Klišé jako blázen neozvláštněné ničím novým. Co je, probohy, tak zajímavé na milostném příběhu krasobruslařské dvojice, kde jeden z páru byl donedávna hokejistou - což je úplný nesmysl - že to točí pořád dokola? Co kdyby scénáristi zkusili zkombinovat taky jiné druhy sportů, třeba synchornní plavání a atletiku, nebo párovou cyklistiku a jízdu na koni, nebo - velmi odvážně šachy a karate? /4. 12. 2010/ ()

Reklama

PRobin odpad!

všechny recenze uživatele

Sice je to vedené jako romantické sportovní drama, ale může mi někdo vysvětlit, kde v téhle zbytečnosti bylo to "sportovní" a "drama"? Ve sportovním filmu by toho mělo být k vidění víc než jen trojí objetí kluziště a pár sedlehů. Stejně jako za drama nepovažuji filmové rozepře s bývalou přítelkyní. Jen další z řady neúspěšných nastavovaných pokračování. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 8/10 Prostředí 8/10/// +dobře zvolený hudební doprovod, příjemná hlavní dvojice a dobře fungující chemie mezi nimi, příběh, závěr -tak trochu naivní a jednoduché, pro mě spíš neznámí herci/// Pohádka. Ale příjemně se na ni dívá. Je zábavná, romantická, trošku napínavá. Hlavní představitelka Francia Raisa mě upoutala, přesto že to je první film kde jsem si jí všiml. Docela se těším na pokračování a rád bych si zopakoval i předešlé film, které už jsem viděl docela dávno./// Celkem 74%/// PS: Nova Spoileruje!!! Je to děs když vám po skončení filmů ukáže ukázku na nové pokračování ve kterém hlavní postava už není s tou do které se tak šťastně zamiloval(a) ale je s někým jiným. Navíc to Novácké useknutí titulků je taky hnus. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Dvojka byla okleštěná jednička, trojka je okleštěná dvojka, zajímalo by mě, co mě čeká ve čtvrtém díle. Splněný sen je přesně na to stejný brdo, jako předchozí díly, jen tady se role obrátily a za tu tvrdou je hokejistka, která je tak o 500% méně krásná než Christy Romano (za vyzrazení jejího smutného osudu bych vraždil, ve dvojce jsem jim to přál celkem). Méně bruslení, méně snesitelné romantiky, více prkenných nesympatických herců. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama