Reklama

Reklama

Miley Stewartová není obyčejná středoškolačka s normálními starostmi. Má totiž tajnou identitu, je slavná zpěvačka Hannah Montana, ze které se ale postupem času stala rozmařilá celebrita. Když se v luxusním obchůdku popere s modelkou o jediný pár vysněných bot, začíná mít její otec plné zuby hvězdných manýrů své dcery a chce dívku vrátit zpátky na zem. Aby jí ukázal, co je v životě opravdu důležité, pošle dceru z Los Angeles zpět do její venkovské domoviny. Miley musí během jediného okamžiku vyměnit úžasné šaty a záři reflektorů za staré, ošoupané džíny na rodinné farmě kdesi uprostřed Tennessee a čelit otázce, zda může žít zároveň jako Miley i jako popová hvězda Hannah Montana. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (371)

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Viděno celé (Ani nevím jak jsem to dokázal) nehorázná sračka nicméně s porovnáním třeba s takovým Herkulesem 3 D se jedná o skvost za to náleží 5 procent (na 1 hvězdu to není). Nicméně pokud milujete infantibilní humor příklad chlápek jde spadne a praští se o dřevo (a příjde vám to vtipné) tak můžu vřele doporučit. P.s. k hudbě se radši nevyjadřuji jediný song který za něco stojí je song The Climb na konci zbytek je příšerný třeba kovbojský hip hop nebo co to bylo no fuj. ()

Boogeyman odpad!

všechny recenze uživatele

Mám dceru, budou jí tři roky a hrozně se jí líbí filmy od Pixarů, v čemž ji plně podporuji, má tedy čepici a šálu s Wall-E, židličku s Autama a ručník s Příšerkama sro. Já všechny pixarovky miluju také, považuji je za kvalitní a "zdravé", takže proč se s dcerkou občas nepodívat. Ale jak já se bojím doby, kdy dospěje do předpubertálního věku a naším domem se rozezní filmy a cédéčka s Hanah Montanou, stěny zaplní plakáty z Brava, tajné deníčky se polepí zasrdíčkovanými obrázky Taylora Lautnera a já budu neustále citovým vydíráním nucen ke koupi nejnovějších alb, které se od předchozích liší jen obalem, dalších a dalších triček, penálů, puzzlů, dvdček a jiného merchandisingu. Já vím, že za těch 7-8 let, kdy tato doba přijde už po Haně Montaně neštěkne ani pes, Miley Cyrus bude tak akorát propíraná bulvárem, když někde na mejdanu pod parou ukáže kozy (to samé platí i o Lautnerovi), ale místo ní přijde jiná umělohmotná disneyovská rychlokvaška a pravděpodobně ještě horší, vlezlejší a marketingově agresivnější. A já budu nucen za ní vyhazovat prachy i když budu vědět, že i mlíko na výsluní vydrží déle. Kéž by dcera zůstala u těch Pixarů resp. u alespoň minimálně kvalitních a umělecky hodnotných projektů, jak rád bych jí podporoval. A proto, Hano Montano, ty zasraná chamtivá píčo jejíž nasledovníci mě hodlají zruinovat i duševně zdeptat, ti dávám odpad a budu se smát, jak rychle budeš upadat v zapomnění a skládky po celém světě zaplní tvé rázem zbytečné a zastaralé produkty. A ten film? Ten je sice naivně debilní, ale jinak vcelku neškodný, řemeslně zvládnutý a pro cílové publikum asi dokonalý, stejně jako Montaniny písničky. Ale kvalitativně sestupná tendence pořadů pro mládež je evidentní, stejně jako hollywoodská nadvláda nad tradičními českými, bojím se toho, že generace mojí dcery bude do kina chodit na výběry z MTV. Ale já to tak nenechám!!!:-) ()

Reklama

maseer2 

všechny recenze uživatele

především bych chtěl zmínit, že seriál jsem nikdy neviděl a na tento skvost jsem se koukl jenom díky chřipce, při které si moje bolavá hlava říkala o nějakou naprostou oddychovku.. a nakonec jsem v rámci možností příjemně překvapen - na Miley Cyrus se moc pěkně kouká a při pár písničkách dokonce popová část mojeho srdce zaplesala :) příběh je samozřejmě neskutečně naivní, ale je v tom skryta i jistá dávka roztomilosti.. při závěrečném vystoupení mě dokonce párkrát zamrazilo v zádech, ale nejsem schopen určit, zda to bylo dojetím, anebo zimnicí.. tak či onak jsem měl ke konci místy dokonce tříhvězdičkové myšlenky, ale to bych pak musel chodit kanálama :)) .. a stejně to na ně objektivně nebylo ;) já jsem každopádně očekával odpadovou záležitost, a tudíž jsem i při hodnocení 2* relativně spokojen :) ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Miley Cyrus alias Hannah Montana alias Miley Stewart alias Trixie Husička alias Babe- galantní hvězdička, je holka do nepohody. Na koni neumí, paruka jí na hlavě nedrží a v obuvnictví se dokonce popere s Tyrou Banks. Holky jí ale zbožňují, pro kluky je to třída Super A+ (míněno v generaci od plínek- po první vypadnuvší mléčný zub). Miley Cyrus alias Hannah Montana alias Miley Stewart alias Trixie Husička alias Babe- galantní hvězdička, se ovšem nedobrovolně dostane mezi dobytčí trhy a farmářské týpky, kteří zaručeně nikdy neslyšeli o Zetoru 5211, a ani na sobě nikdy neměli montérky. Teď přichází její životní dilema: mám být slavná a nebo se usadit? Hrůůza!__ I přes všechny zmíněné trapnosti Hannah Montany, je pro mě její film docela překvapení. Ano, je to blbost ráže 9mm, ale jelkož pokaždé, když vidím nebo slyším ten výplod "Cyrusů", musím se smát, za což jsem Miley vděčný, jelikož 5 minut smíchu je prý 30 minut spánku, takže... Přemýšlel jsem o 2* ( The Climb s houslema je docela fajn), ale jelikož ze závěru by se pozvracela i Steelová, raději přitvrdím. Sakra, kde mám Sigur Rós? ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno ani krapet netuším, proč vlastně dávám jednu hvězdičku. Ony by totiž daleko více seděly tři křížky. Krásná ukázka toho, co všechno je možné v Americe. Jako by film režíroval sám Chuck Norris, zároveň ho i točil, stříhal, nahrál si hudbu a ztvárnil všechny postavy včetně zvířat. Až tak dokonale pablboidní to bylo. Sladké holčičce leží Vesmír u nohou a ona neví, co se životem. Úžasný návod pro mladé děti, jak se shlédnout ve své vlastní zkáze. Naprosto absurdní byla scéna na závěrečném koncertě pro rodnou vesnici, kdy lidé začali Miley přesvědčovat, aby se i dál vydávala za Hannu Montanu a nechtěla být sama sebou, vždyť jen tak přece dojde životnímu naplnění. Nepochopitelné - to si vážně mají mladí odnášet z filmů takováto ponaučení? Jejdamane, to ať už raději koukají na ubohosti podobné VéKáVéčkům nebo zrůžovělým ordinacím, kde je největším problémem člověka to, s kým kde jak a proč. Má cenu zmiňovat se o hudbě? První skladba jako druhá, třetí skladba jako čtvrtá, pátá skladba jako první, šestá skladba k usmrcení... A tak jedinými světlými body na tomto teenagerovském armagedonu shledávám country-hip-hopovou skladbu ve stodole, a skutečnost, že si ve filmu zahráli skutečný otec s dcerou, a sice Billy Ray a Miley Cyrusovi. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (12)

  • Snímok je tak neškodný, že od americkej MPAA získal rating G (prístupné všetkým vekovým skupinám), ktorý sa dáva výhradne animovaným filmom. (Don Jebal)
  • Ve scéně s vodopády měla Miley problém skočit do ledové vody. (Kyushu)
  • Taylor Swift má ve filmu krátké cameo. Zazpívá jednu píseň během candrbálu. (Claude Speed)

Související novinky

Marťan hledá lásku

Marťan hledá lásku

02.08.2015

Už na podzim nás čeká sci-fi Marťan Ridleyho Scotta (Vetřelec), jejímž hlavním hrdinou bude astronaut, který uvízne na Marsu. Po Johnu Carterovi půjde o další velkolepou výpravu na rudou planetu. No… (více)

Reklama

Reklama