foto

Lisa Darr

  • nar. 21.4.1963 (55 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Čtyřicítka na krku
2009 Anatomy of Hope (TV film)
Hannah Montana
Twenty, The
2007 Bag Boy
Krok správným směrem
2005 Pomegranate
2002 Zlatá doba (TV film)
1999 Elevator Seeking
1998 Bohové a monstra
Země svobodných
1997 Morella
Oběti
Plan B
Zločiny z vášně: Náměsíčný vrah (TV film)
1995 Vražedný úmysl (TV film)
1994 Ztráta důvěry (TV film)
1993 Nic než strach (TV film)
1991 Bezbranná
K-9 (TV film)
1989 K-9, můj přítel se studeným čumákem

TV seriály

2017 Love (TV seriál)
Liberty Down (S02E10)
Sweet/Vicious (TV seriál)
Heartbreaker (E07)
2016 Love (TV seriál)
The Date (S01E05)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Selfie 2.0 (S01E08)
2014 Constantine (TV seriál)
Non Est Asylum (E01)
2013 Knocking on Doors (TV seriál)
2012 Myšlenky zločince (TV seriál)
Divining Rod (S07E21)
2010 Famílie (TV seriál)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Bílý na tahu (E02)
V těle boubelky (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Život jako ve snu (S04E01)
2008 Mentalista (TV seriál)
Tráva (TV seriál)
The Whole Blah Damn Thing (S04E03)
Kriminálka New York (TV seriál)
Schránka (S05E09)
2007 Kancl (TV seriál)
Reklamace (S03E20)
Tráva (TV seriál)
Cankles (S03E11)
Roy Till Called (S03E10)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Ida Funkhouser Roadside Memorial (S06E03)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Rozptýlení (S02E12)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Dámy v nesnázích (S01E16)
Západní křídlo (TV seriál)
The Al Smith Dinner (S07E06)
2004 Life As We Know It (TV seriál)
2003 Like Family (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
The Lyon's Den (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Swimming (S03E10)
2002 Čarodějky (TV seriál)
Paige z minulosti (S04E10)
Akta X (TV seriál)
Pod povrchem (S09E12)
2001 Philly (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Jemně, jemně (S01E19)
2000 Cursed (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Ladies Man (TV seriál)
Popular (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sabrina's Pen Pal (S03E20)
1998 Mercy Point (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Jilmová ulice (TV seriál)
Men Behaving Badly (TV seriál)
Profit (TV seriál)
Předčasné vydání (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Poslední zastávka (S03E04)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
Office, The (TV seriál)
Platypus Man (TV seriál)
Skoro dokonalá (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
Stíny nad Waikiki (TV seriál)
1993 Crime & Punishment (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
1991 Flesh 'n' Blood (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Flash (TV seriál)
Křídla (TV seriál)
Zapadákov (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace