Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři malí muší uličníci jsou nerozluční kamarádi. Každý je jiný: Nat je snílek a rozený vůdce, IQ má chytrý mozek a Scooter je neuvěřitelně žravý. Rok 1969: „Kosmická raketa Apollo 11 startuje první misi na Měsíc. Na palubě ponese tři odvážné astronauty - Armstronga, Aldrina a Collinse. Jejich kroky budou prvními kroky lidí po mesíčním povrchu…“ Pro Nata a jeho kamarády je to ta pravá příležitost splnit si svůj sen o obrovském dobrodružství… 3… 2… 1… START! Motory jsou zažehnuty a na palubě Apolla 11, v helmách astronautů, jsou schovaní naši tři muší dobrodruhové. Kouzelný animovaný příběh tří malých much, které se stanou součástí prvního přistání na Měsíci. Napínavé, komediální i dojemné vesmírné dobrodružství pro všechny generace nabízí díky 3D technologii jedinečný trojrozměrný zážitek. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (142)

duklak2 

všechny recenze uživatele

A tak jdu zase do kina. Tento rok už posedmé. Což si myslím, že je docela dobrý výkon:-) Na to, že je teprve začátek února. Tentokrát je to tento film. Byl jsem hlavně zvědavý, jaký budu mít z promítání zážitek, když mně pokladní dala nejen vstupenku, ale i 3D brýle. Byl jsem docela překvapen, poněvadž nikdy jsem film nesledoval v brýlích. Kdo by se nechtěl na Měsíc podívat. Myslím si, že asi každý z nás by si přál strávit alespoň hodinu na Měsíci. Bohužel, finanční náklady jsou v dnešní době velmi vysoké. A tak se tam může podívat jen nějaký arabský šejk:-( Všechno je jednou poprvé a tak ani mě nemohla minout 3D animace a brýle k tomu určené. Příběh je na ucházející úrovni. Nic moc. I když je spíše pro děti. Ruské mouchy se vydaly na Měsíc a prožijí veliké dobrodružství. Kdo by to byl kdy řekl, že tam budou létat nejen lidé, ale i pro mně velmi odporný hmyz, který lidem pije krev. Během děje se nedočkáte ničeho, co by vás mohlo překvapit. Za to 3D záběry se povedly a povím vám. S těmi brýlemi je to opravdu zážitek. Připadalo mi, že mouchy mám na dosah ruky. Občas jsem chmatal rukama a chtěl si na mouchy, nebo předměty sáhnout. Budete se cítit jako v jiném světě. A neustále budete nad něčím přemýšlet. Alespoň u mně to tak bylo. Musím pochválit technické detaily. Např. let raketou, nebo móda z 60. let patří mezi nejvydařenější. Nesmím zapomenout ani na velmi hezké zobrazení řídícího centra v Houstonu. A když kamera prolétala trávou, tak jsem skoro oněměl. Malou kaňkou na snímku je průměrný dabing. I ty dialogy mohly být lepší. Možná jsem udělal chybu, že jsem na film nezajel do pražského kina IMAX, které je jediné, kde si film 100% vychutnáte. Na závěr chci všechny upozornit, kdo film ještě neviděli a čekají na dvd rip. Nečekejte a běžte do kina. Cestu na Měsíc hodnotím horšími 4 hvězdami. A těším se, až se tam někdy, třeba v podobě mouchy podívám. ()

Avalon820 

všechny recenze uživatele

3D je zde bohužel předností, i kamenem úrazu. Mnoho ze scén, které se ve filmu vyskytují, jsou zde jen proto, aby demonstrovali "krásu" oné 3D projekce. Já však viděl film v klasickém 2D podání na televizní obrazovce a jako takový je to názorná ukáza průměrnosti. Průměrná animace, průměrný příběh, průměrně vtipné, průměrná zábava. 3D projekce by možná hvězdičku přidala, ale silně o tom pochybuji. ()

Reklama

Torgal 

všechny recenze uživatele

Videl som len záver, ale to mi bohato stačí na ohodnotenie. Toto je totiž očividne film cielený na tých najmenších, ktorý sú natoľko nenáročný, že im neuveriteľne odbytá animácia a naivný dej nebude vadiť. Jedna hviezda v podstate ani neviem za čo, snáď len kvôli tomu, že hodnotím len na základe asi dvadsiatich minút filmu. 2/10 PS: Aldrinov dovetok na konci filmu, ktorý v podstate neguje celý film je priceless, takto rozbiť deckám sny. ()

hwnd 

všechny recenze uživatele

Sice silně tendenční a propandistické, ale vlastní cesta na Měsíc a přistání na něm mi přišlo udělaný moc pěkně a v 3D jsem si to prostě užil. Pravda, příběh nic moc. A dlouho jsem váhal, jestli nesebrat * za scény s ruskými fanatiky (tam už ta propaganda hodně gradovala), ale celkově to pro mě byl příjemnej zážitek. Zakže tak. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Nie som si celkom istý na akú vekovú kategóriu sa autori animáku chceli zamerať...vlastne neviem či to vedeli aj oni sami. A tak sa stalo, že výsledok nieje pre nikoho ideálny...Príbeh je síce priamočiary, len so štipkou humoru čo by ukazovalo skôr na zameranie pre deti, ale kedže muchám sú pripisované ťažkosti ľudí a samotný príbeh je tak trošku aj dokumentom a nahliadnutím za malým krokom človeka a veľkým pre ľudstvo ( čo si asi ťažko deti budú uvedomovať)...zostáva naozaj otázkou, či tvorcovia nechceli až príliš....Ja sám som to však nevidel v 3D kde by ten dojem rozhodne mohol byť lepší.... ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Kromě celovečerní verze filmu byly natočeny další dvě verze snímku o délce 49 minut určené pro promítání v zábavných parcích po celém světě. (Terva)
  • Natáčení probíhalo ve studiích v Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama