Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři malí muší uličníci jsou nerozluční kamarádi. Každý je jiný: Nat je snílek a rozený vůdce, IQ má chytrý mozek a Scooter je neuvěřitelně žravý. Rok 1969: „Kosmická raketa Apollo 11 startuje první misi na Měsíc. Na palubě ponese tři odvážné astronauty - Armstronga, Aldrina a Collinse. Jejich kroky budou prvními kroky lidí po mesíčním povrchu…“ Pro Nata a jeho kamarády je to ta pravá příležitost splnit si svůj sen o obrovském dobrodružství… 3… 2… 1… START! Motory jsou zažehnuty a na palubě Apolla 11, v helmách astronautů, jsou schovaní naši tři muší dobrodruhové. Kouzelný animovaný příběh tří malých much, které se stanou součástí prvního přistání na Měsíci. Napínavé, komediální i dojemné vesmírné dobrodružství pro všechny generace nabízí díky 3D technologii jedinečný trojrozměrný zážitek. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (142)

hellequine 

všechny recenze uživatele

Přestože je film určený hlavně pro děti, v kině se sešla věková skupina 15-20 let. Uznávám, že film má poměrně jednoduchý příběh, který ale plně vyvažuje 3D projekce. Za nic bych nevyměnila okamžiky, kdy se mi raketoplán málem zapíchl do hlavy, kdy se mi Igor pokusil vypálit oči a kdy jsme si s krásnou vážkou koukali do očí. Co bych naopak zapomenout chtěla je scéna, kdy se mi půl metru před obličejem vznáší obrovský trojrozměrný(!) pavouk.. No nic, dávám 5*. ()

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

Tak jako docela jo, děcka se trochu poučily o prvním přistání na měsíci, mě rozbolely oči asi po pěti minutách těch thrí-dí (d)efektů a brambůrky došly asi po deseti minutách od začátku filmu. Jinak mě to celé přišlo celkem o ničem, vtipy poskrovnu, dialogy tak akorát pro tříletý smrady... Ale jádrem pudla jsou právě ty 3D efekty, které třeba jsou prostorové (ačkoliv opravdu prostorové byly asi jen tři scény), ale použitá technologie nedovoluje velkou škálu barev (resp. žádnou) a oči celou dobu trpí pohledem na prakticky šedo-bílo-barevně-vyblutý film se směšnými brýlemi na nose. Příště prosím nechte 3D snímky speciálním kinům. Ale děcka! Berte kina útokem!!! 1,44:1 - IMAX ()

Reklama

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Možná je to tím, že jsem film neviděl ve 3D, ale stejně si myslím, že by i tak stál za prd. Příběh stojí naprosto za starou bačkoru, podobně jako animace, která vážně nemá čím zaujmout.. Hodina a něco se vleče o něco déle, než by člověk čekal a tak se z Cesty na Měsíc stává jednorázovka, kterou snad vícekrát neuvidím.. 44% ()

piglit 

všechny recenze uživatele

Věru zajímavé dílko - snad jen bych propříště zvolil jako hrdiny něco méně nechutného - doporučuji škrkavky, případně kolonii spirochet (bakterie způsobující syfilis). Fakticky se mi v té superrealistické kompozici párkrát zvednul kufr. Asi stárnu a už nedokážu vychutnat opravdové umění, když ho vidím... ()

baruss 

všechny recenze uživatele

Neviem, čo znamenajú tie obrázky v galérii, ale ja som ten film farebne teda nevidel... Bol v akejsi bielomodrej verzii... hm.. myslím si, že prevázdkári kina nezvládli svoju úlohu... vôbec... Možno by pomohli plastové okuliare... A to nehovorím o nesympatiách, voči všetkým postavám vo vedľajších úlohách... okrem troch hlavných hrdinov som všetkých ostatných nenávidel... bieda.. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve studiích v Los Angeles. (Terva)
  • Kromě celovečerní verze filmu byly natočeny další dvě verze snímku o délce 49 minut určené pro promítání v zábavných parcích po celém světě. (Terva)

Reklama

Reklama