Reklama

Reklama

VOD (1)

Sean McArthur je typickým dítětem ulice. Nemá peníze, byt ani slušné děvče. Jedinou jeho předností jsou pěsti, se kterými umí docela slušně zacházet. Vydělává si na holé živobytí prodejem padělaného zboží až do chvíle, kdy mu štěstěna postaví do cesty podvodníka Harveyho Boardena, který se stává Shawnovým managerem a nabízí mu vstupenku do světa nelegálních pouličních zápasů ve volném stylu. Ze Shawna se téměř přes noc stává zápasnická hvězda, jež v ohromující sérii vypjatých soubojů poráží nejlepší profesionální boxery i mistry bojových umění. Ale ten nejtěžší boj jeho života ho teprve čeká... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (224)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Ouuu, tak tohle je průser na entou! Když si vzpomenu na rok 2008 na film Never Back Down, což byla neuvěřitelně cool záležitost, která nabídla dobrou zábavu a hlavně jsem po dlouhé době mohl vidět pořádný bojový film. Never Back Down mně uchvátil. Pak se z ničeho nic objevil trailer na film Fighting. Stylový trailer s vkusně vybranou hudbou. A já se začal těšit, že to bude něco jako Never Back Down. A nebylo! Místo toho jsem dostal dost úbohy film, jenž jakoby kopíroval Lví srdce. Film nese název Fighting. Anglicky Fight znamená boj. Já jsem se zde dočkal jen tří soubojů a ještě tak příšerných, že něco podobného jsem dlouhou dobu neviděl a asi jen tak neuvidím. Choreografie soubojů...jo počkat, tam vlastně žádná není. Bojovnící jen machají rukama kam je napadne, občas se muchlaj na zemi a to je celé. Do toho absolutně debilní dialogy a slabé herecké výkony. Channinga Tatuma mám rád. To samé platí i o Terrenci Howardovi, ale co předvádí tady je opravdu hrozné. Jeden výraz ve tváři. Sem tam úsměv, jinak nic. Si můžu rovnou postavit žehlicí prkno do kouta místnosti a koukat na něj. Hudba je zde velkým pozitivem pro mně. Pokud máte někdo v plánu se na tento snímek podívat, tak doporučuji podívat se pouze na trailer a uděláte opravdu dobře, když zůstanete jen u něj. Pokud se podívate na celý film, tak je to Vaše blbost a asi máte hodně volného času, když s tímhle klidně ztravíte 105 minut! ()

Torision 

všechny recenze uživatele

O tom, že je to hovadina na jedno zkouknutí není pochyb. Stejně jako není pochyb o tom, že se jedná o další tuctovou story o nule, která se stane hrdinou.. Jasně. Já mám třeba tyhle filmy rád, stejně jako Channinga a pouliční brawls, takže jsem s dokoukáním Fightingu neměl problém a nijak extra jsem se ani nenudil. Poslední bitka stojí fakt za to, i když v Never back down byla mnohem lepší. :) Pozn. A vůbec, jestli jste ještě neviděli Never back down, tak si ho pusťte. :) ()

Reklama

Aknah 

všechny recenze uživatele

Film jsem chtěla vidět hlavně kvůli Channing Tatumovi, jenže to nestačilo. Film má naprosto nevyužitý potenciál, který byl už tak dost nízký. Nečeká vás tady žádný převrat, film je zaplácán prázdnými rozhovory, které jim ani moc nevěříte... Emocí jsem se nedočkala a film se táhnul, lásky jsem myslela, že tu bude víc, ale dejme tomu že tady jde fakt jen o ten boj a je to drama... ale ani tak na mě snímek nepůsobil... a jsem hodná, takže za 3. ()

svobik 

všechny recenze uživatele

Staré přísloví praví, že když je něco jiné, nemusí to ještě být horší, to však neplatí v tomhle případě. Život je boj je možná v bitkách nasnímán poměrně originálním způsobem a i ten soundtrack bych si možná poslechnul víckrát, jinak mě ale nenapadá, za co ten film vlastně pochválit. Ze začátku se snaží maskovat všemožná hollywoodská klišé, co to jen jde, nicméně i ty potom začnou rychlostí blesku vylézat na povrch a bolí to mnohem víc. Scénář nepřichází s ničím novým, režie vesměs průměrná a herci (především Howard) hoodně slabí. 4/10 ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Když se máte v životě na koho usmívat, pak vám to jako boj nepříjde. Prostě máte pro koho dejchat, tečka. Shawn někoho měl, ale stejně to byl debil. Pak se ptáte, proč lidi závislí na hip-hopu nosí řetězy. Aby je při běhu kastrovaly? Možná. Když už nic, tak se je alespoň čemu smát. A Tatum? Taky nosím kapucu, ale macho- divocha to ze mě rozhodně nedělá. Život je boj je možná o lásce, bitkách a hustejch řečích až za hrob, ale jelikož mě Bůh evidentně nevybavil schopností držet se při rozhovoru za koule, asi nejsem s to pochopit to. Nepomlouvám, konstatuju. Neodsuzuju, žiju. Peace ♥ ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Channing Tatum si zlomil nos během jedné z bojových scén. (sir-dave)
  • Ve scéně v úvodu filmu, kdy jde Shawn McArthur (Channing Tatum) po ulici v dešti a nese krabici deštníků, zahlídne Harveyho (Terrence Howard) v restauraci, přičemž krabice je mokrá. V následující scéně je suchá a viditelně jinak potrhaná, načež je opět mokrá. (Raziel811)
  • Vo filme pochádza Channig Tatum z Birminghamu v Alabame a Terrence Howard zo Chicaga v Illinois. V skutočnosti sa Tatum narodil v Cullman v Alabame a Howard v Chicagu v Illinois. (ČSFD)

Související novinky

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

06.01.2012

Akční hrdina minulého a podle traileru na G.I. Joe: Retaliation i tohoto roku Dwayne Johnson pokračuje v linii filmů, ve kterých spíš někdo dostane nakládačku, než objetí od šťastné rodiny.… (více)

Reklama

Reklama