Reklama

Reklama

H2O: Stačí přidat vodu

(seriál)
  • Austrálie H2O: Just Add Water (více)
Rodinný / Fantasy / Drama / Dobrodružný
Austrálie / Německo, (2006–2010), 32 h 30 min (Minutáž: 25 min)

Kamera:

Zenon Sawko

Hrají:

Cariba Heine, Phoebe Tonkin, Claire Holt, Indiana Evans, Brittany Byrnes, Craig Horner, Jamie Timony, Lincoln Lewis, Angus McLaren, Lucy Fry, Luke Mitchell (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(78)

Tři dospívající dívky uváznou na zdánlivě opuštěném ostrově a připletou se ke kouzelnému jezírku, které z nich udělá mořské panny s čarovnou mocí. (Netflix)

Recenze (124)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

2* dávám jen proto, že to není pro mě a fakt jsem se nepobavil ani nic nenaučil. Je to bohužel hrozně hloupé a trochu mě mrzí, že argument typu "je to pro mladé a dospívající holky" je tu tolik přetřásán. Je to hloupé a kdo to sleduje a jakože se mu to líbí, hloupý zákonitě být nemusím, to netvrdím. Ale evidentně nemá vkus a stačí mi k zábavě fakt málo. Asi tak. :D Viděny všechny díly :D :D ()

anusha 

všechny recenze uživatele

je to hlupost lenze je to hlupost pre 9-13-rocne dievcata .. a uplne chapem preco sa im to tak paci .... 3 strašne sexi kočky ktore ziskaju superschopnosti navyse si nemusia vymyslat ziaden kostym pre superhrdinou maju ho prirodzeny pretoze su morske panny .. pocas splnu su vzdy trosku mimo a vyvedu nejaku hlupost co je samozrejme strasna zabava ...v kazdej serii a sa objavi nejaka dalsia dievcina na ktorej opis staci jedno slovo-bitch ,ktora im robi same naprieky no nakoniec sa ju dievcatam podari porazit... a nemozno zabudnut ta chlapcov nasich morskych panien zalubia a vonkoncom im ich ryby chvost neprekaza .... im no ordinary girl i come from deep blue underworld.... ()

Reklama

Lennie 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem si myslela, že to je jedna z nějvětších hloupostí, jaké jsem kdy viděla. Ovšem díky Jetixu, který své seriály pouští stále dokola, jsem aspoň jednou viděla první díl, čímž u mě tento seriál stoupl... Poté jsem viděla něco nazvané Hannah Montana a musela jsem přidat ještě jednu hvězdičku. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Raz som pri komentáre na hannu montanu napísal že je toto strašná blbosť. Lenže musím svoje tvrdenie mierne pozmeniť, pretože až pred nedávnom som si uvedomil aké sú mladší súrodenci dakedy dôležitý pre vás kultúrny rozvoj. Sestrenka toto pozerala len tak s princípu no a ja som náhodou raz zostal, dal tomu šancu, a pozrel som si jeden diel. potom som si stiahol celé dve série a včera som to dopozeral a som nadšený. Ide o to že sila tohoto seriálu aj keď je mierne tupučký a jedná sa vlastne o príbeh o troch morských pannách musím podotknúť že sila seriálu spočíva v postavách, ktoré za celý čas prechádzajú nejakým tým vývinom, je radosť sledovať ich trápenie a aj keď je to skôr určené hlúpučkým dievčatám, nejak ma to chytilo. Rozhodne vzťah medzi lewisom a cleo je veľmi intenzívny a natočený s ľahkosťou, takže máte dojem že sledujete nejakú nadprirodzenú love story, ktorá ale má tú výhodu že nesklzavá do sentimentality a udržuje si status niečoho pekného. Neviem ako to mám inak popísať. skrátka sa tu striedajú humorné a dramatické scény, mierne to kazia počítačové efekty ale o nich to nie ale ako štúdia teenagerov s normálnymi problémami okorenená o trošku nadprirodzena rozhodne tomuto seriálu zelenú pretože ma zaručene pobavil a úplne som sa pri ňom uvoľnil. samozrejme že kvalita dielov balansuje medzi podpriemerom a nadpriemerom, ale nakoniec sa ustálim na 4*. a zabite ma ak sa vám to nepáči. ()

phoenixer 

všechny recenze uživatele

Lewis je alfa, co tam sazi hlasku za hlaskou. Ty tri slecny ala male morske vily, ktere jsou castokrat na facku bych klidne vymenil. Presto je to necim zabavne, ackoliv nektere dily vazne trpite, jelikoz je to cisty cringe. Jako dite bych dokoukal asi vsechny serie, jako dospeleho mi to pouze urychluje rakovinu mozku. ()

Galerie (301)

Zajímavosti (34)

  • Ostrov Mako opravdu existuje, nicméně se jmenuje Malpelo, a je na Islandu. (Casspy)
  • Domovskou stanicí seriálu opravdu byla australská Network Ten, přesto premiéra 3. série proběhla na anglické stanici Nick. Dokonce i v ČR byl odvysílán první díl 3. série dříve než v domovské Austrálii. (ČSFD)
  • Herečky, ktoré mali plutvu, nemohli veľmi hýbať nohami, a preto mali natiahnuté ruky dopredu, aby nepadali na dno. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama