Reklama

Reklama

H2O: Stačí přidat vodu

(seriál)
  • Austrálie H2O: Just Add Water (více)
Rodinný / Fantasy / Drama / Dobrodružný
Austrálie / Německo, (2006–2010), 32 h 30 min (Minutáž: 25 min)

Kamera:

Zenon Sawko

Hrají:

Cariba Heine, Phoebe Tonkin, Claire Holt, Indiana Evans, Brittany Byrnes, Craig Horner, Jamie Timony, Lincoln Lewis, Angus McLaren, Lucy Fry, Luke Mitchell (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(78)

Tři dospívající dívky uváznou na zdánlivě opuštěném ostrově a připletou se ke kouzelnému jezírku, které z nich udělá mořské panny s čarovnou mocí. (Netflix)

Recenze (124)

Judy24 

všechny recenze uživatele

V kategorii seriálů pro holky od 8 do 14 let je to jeden z těch dobrých. Pro seriálového fanouška s vytříbeným vkusem samozřejmě děsivý odpad, ale není to tak dávno, co mi bylo 13 a ten seriál se mi fakt líbil. Jo, je to taková ta pohádka pro starší, se spoustou hloupých triků, romantických linek, které nejsou reálné a nejdůležitější věcí na světě - holčičím přátelstvím. A ach ano - ty holky navíc mají ocas, jakmile se dotknou vody! Zápletky, navázané většinou na tenhle malý problém, jsou docela pěkné, takže v tomhle směru, jsem byla spokojená. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Úprimne vám poviem, že Austrálčania riadne prestrelili. Toto je totálna puberťácka hlúposť pre dievčatká do 15 rokov. Ja nemám nič proti príbehom o morských pannách, naopak niektoré sú zaujímavé, ale toto bolo nevkusné, polomoderné, odohrávajúce sa v zvláštnom prostredí s hlúpymi efektami. Tie dievčatá sa mi nijak zvlášť nepáčili, takže ani to to nemohlo zachrániť, naozajstný gýč. ()

Reklama

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Hm, právě jsem zjistil, že jsem nejspíše obyčejná 13letá holka ukrytá v těle 22letého kluka. Právě jsem dokoukal druhou sérii tohoto seriálu a musím říci, že tohle je výborný seriál na odreagování s veskrze sympatickými herci takřka ve všech rolích. Ano, je to často předvídatelné a některé díly jsou docela nudné, ale vše je takové milé, že to tomu snad musíte i prominout. Navíc všechny tři holky jsou kočky (moje favoritka je Phoebe Tonkin - jsem na brunetky ;-), Lewis je pohodář a má i výborný dabing a dokonce i postava Charlotte, která by měla být zápornou postavou po většinu seriálu působí neuvěřitelně mile (tedy až zhruba do poloviny druhé řady, ale to by byl spoiler...). Prostě je to moje guilty pleasure se nechávat těmito mořskými pannami bavit a držet pěsti Cleo s Lewisem :-) ()

vrch07256732 

všechny recenze uživatele

Ono je to klasická teenie záležitosť ale tak naivne až dobre zinscenovaná že sa na to dá pozerať, dokonca jednotlivé diely na seba naväzujú a utvárajú tak celistvý dej. 1+2 séria super, 3 séria - Emma von, Blair na scénu, už trocha pokrivkáva. Záverečný diel 2 séria mohol kludne ukončiť tento seriál, nakoľko sa jednalo o pohodové a pozitívne ukončenie série v krásne naivnom teenie svete. ()

elarkaso 

všechny recenze uživatele

H2O jsem viděl už jako malý, když jsme chytali stanici Jetix. Rozhodl jsem se celý seriál zhlédnout přes Netflix z nostalgických důvodů a podívat se na to okem již dospělého člověka. Obecně bych tento australský seriál hodnotil velice kladně, s obsazením jsem spokojený, herecké výkony nebyly špatné. Magie působila pohádkově, ale zároveň měla i svá úskalí a rizika. Rád bych ale, co se hodnocení týče, oddělil ještě první dvě série od té třetí, tam jsem začal cítit, že už to není ten stejný seriál, který jsem viděl v prvních dvou sériích. První dvě série byly skvělé, moc mě to bavilo, až na občasné momenty, které se mi zdály až moc absurdní a postavy byly občas až příliš otravné Třetí série už byla jaksi jiná, ale těmi změnami bych možná zmínil i nějaké spoilery, tak pouze zůstanu u toho, že byla jiná a necítil jsem se u ní stejně dobře jako u prvních dvou. ()

Galerie (301)

Zajímavosti (34)

  • Ostrov Mako opravdu existuje, nicméně se jmenuje Malpelo, a je na Islandu. (Casspy)
  • Dle bulváru spolu Angus Mclaren (Lewis) a Indiana Evans (Bella) chodí. (Casspy)
  • Cariba Heine si najala profesionálního trenéra, aby jí pomohl se zdokonalením plavání pro roli Rikki. (Elbarto08)

Reklama

Reklama