Reklama

Reklama

H2O: Stačí přidat vodu

(seriál)
  • Austrálie H2O: Just Add Water (více)
Rodinný / Fantasy / Drama / Dobrodružný
Austrálie / Německo, (2006–2010), 32 h 30 min (Minutáž: 25 min)

Kamera:

Zenon Sawko

Hrají:

Cariba Heine, Phoebe Tonkin, Claire Holt, Indiana Evans, Brittany Byrnes, Craig Horner, Jamie Timony, Lincoln Lewis, Angus McLaren, Lucy Fry, Luke Mitchell (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(78)

Tři dospívající dívky uváznou na zdánlivě opuštěném ostrově a připletou se ke kouzelnému jezírku, které z nich udělá mořské panny s čarovnou mocí. (Netflix)

Recenze uživatele Vabr k tomuto seriálu (1)

H2O: Stačí přidat vodu (2006) 

Snižuji hvězdu za 3. sérii, ve které jsem viděl jen 2 díly a pak přestal, protože je 3. série opravdu příšerná. Chtěl jsem dát 4 za cringe, nad kterým jsem se opravdu zasmál, ale někdy jsem i byl trochu rozhozený z toho, co se tady děje upřímně (Charlotte). Bylo to mnohem záživnější než třeba Pán Času. Měnit vodu v želé?! K čemu to sakra je? Přeměna všech postav, míst a hraje si to hrozně na něco velkolepýho. Emmu vyměnili za Bellu, což už dost naštve a když se přičtou ty další ošklivý mínusy (Ricky bar, postavy se chovají a oblékají jinak, jiný styl scénáře...), tak to opravdu vydržet nejde! 1. série - Velký cringe, hodně dobré nápady a postavy, ovládání schopností, Miriam, stěry a celkově vše dost pobaví a máte z toho hodně zážitků. Miriam je typická mrcha + její kámoška, u který se taky zasmějete. Konec série je absolutně napínavý a tak akční, že si 1. série zaslouží 5 hvězd. 2. série - O trochu horší. Vadí mi, že se zde postavy začínají balit. Ale Charlotte je boží. Popravdě jsem ji měl zezačátku rád. Cringe je tu taky, o trochu méně, ale taky super. Mega vtipnej je úplněk. Vadí mi kombinace Zayne a Ricky, Lewis je trochu horší než v předešlé sérii. Konec je taky bombový. Takový souboj jsem nečekal. Líbí se mi gradace nenávisti. Celkově - Celkem mi přijde dost zábavný, jak ty pravidla té přeměny nejsou zcela ustálené, pak vás napadá mnoho otázek, kdy se mohou a kdy se nemohou přeměnit. Nejlepší je podle mě Cleo. Nejhorší je Ricky. Nejlepší je podle mě mrazící schopnost. Ale je to opravdu těžké určit, zda je lepší mrazící nebo telekineze s vodou schopnost. OPRAVDU SI NEPOUŠTĚJTE 3. SÉRII OBROVSKY VÁS ZKLAME!!! VYHODNOCENÍ: DOTÝKÁM SE OROSENÉ FLAŠKY, ALE V MOŘSKOU PANNU SE NEPROMĚNÍM ()

Reklama

Reklama