Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Užvaněný a potrhlý jelen Elliot a zdomácnělý medvěd grizzly Boog tvořili tu správnou dvojku, která v prvním díle Lovecké sezóny uhájila les a jeho obyvatele před krvelačnými lovci. A protože se jim v konkurenci animované záplavy roku 2006 dařilo nad očekávání dobře, vykoledovali si pokračování. V něm dojde na rozhodující souboj na život a na smrt mezi dvěma živočišnými skupinami, které se navzájem nenávidí - divokými a domácími zvířaty. Jediný jezevčík Buřtík, který zdrhnul svým páníčkům, aby ochutnal tu pravou svobodu, stále neví, na jakou stranu se má přidat. V divočině Buřtíka láká bezbřehá volnost, na druhý břeh ho zase přitahují vitamínové kosti, které na něj líčí jeho panička ve snaze ho najít. Před nemateriální svobodou nakonec zvítězí pamlsky v tlamě a na Buřtíka spadne klec, respektive za ním zaklapnou dveře obytného karavanu jeho páníčků. V tu chvíli si uvědomí cenu svobody, ale to už je trochu pozdě. Naštěstí má divoké kamarády, kteří ho nenechají ve štychu a s nasazením vlastních krků půjdou v jeho stopách, aby ho uchránili před osudem domácího mazlíčka. Naneštěstí Buřtíkovi páníčci směřují na sraz chovatelů domácího zvířectva, kterému šéfuje jeden věčně zpruzený pudl, jenž kromě špatně provedené ondulace nenávidí ještě jednu věc - divoká zvířata. Střet, který se blíží, je zcela nevyhnutelný, a Elliot s Boogem budou muset oprášit všechny triky, aby z téhle krize vyšli se zdravou kůží a navíc ještě zachránili kamaráda Buřtíka. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (182)

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Skôr príhoda ako recenzia, no vypovedá o kvalitách filmu. Raz sme sa s kamarátom rozhodli urobiť dojem na dve nežné pohlavia tým, že sme im nechali voľnú ruku pri výbere filmu. Tak ako jediný s vodičákom štartujem starý Opel Cadett ročník 90´ a hurá smer Polus. V Biografe vzhľadom na skorú hodinu výber filmov nepatril k tomu najlepšiemu, čo rok 2008 priniesol, a tak hlasná prosba mladšej zúčastnenej vidieť Loveckú sezónu obmäkčila zvyšok osadenstva. Bez akýchkoľvek očakávaní sa v správnom poradí naše pozadia usadili v úzkych sedadlách, zhasli svetlá a mohol začať jeden z najkratších celovečerných zážitkov. Prvé minúty neveriacky hľadím na plátno, kde pobehujú zvieratká v rádoby vtipných pózach a zhruba tucet ďalších prísediacich sa na nich výsostne baví. Minúty ubiehajú a ja s pocitom, že sledujem iný film sa asi po štvrťhodinke zahľadím do seba. A zostala tma. Zrazu čosi so mnou kmitá natoľko, že sa prebúdzam, ale už v prázdnej kinosále s rozsvietenými svietidlami, zhasnutým plátnom a neveriackym pohľadom slečny v rovnošate, držiacej plastové kelínky. "Pane, film už skončil." mi dievčina hovorí. Pozviecham sa na nohy, podám je ten svoj a so slovami "To bola ale pičovina“ odchádzam. Aby som ale nevynechal happyend, po pár minútach nachádzam tri úsmevy napchávajúce sa cheesburgermi s pripravenou táckou práve pre ten môj * * * * * Poučenie na záver? za prvé - nechodiť na náhodný film a navyše vybraný násťročnou. Za druhé - neplatiť nekresťanské peniaze, ktoré sa vám predražia o lístok násťročnej. Za tretie - nezaspať s neodloženým nápojom, ktorý vám s najväčšou pravdepodobnosť skončí v rifliach skôr, než násťroč... :) ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Původně ohodnoceno jako odpad, nicméně po nedávném zhlédnutí prvního dílu jsem musel lehce přehodnotit svůj názor. Tak tedy, oproti jedničce, která přeci jen měla něco do sebe, tohle má již velice jednoduchý děj, od kterého se pak odvíjí všechno. Bohužel, největším dopadem je zpracování, které je zde dost hrozné (křiklavě digitální a odfláklé). Zbytek taky nestojí za moc, nicméně pro fanoušky prvního dílu to může být jako taková oddychovka, která nenadchne ale může v několika případech i pobavit. Jen se divím, že to vůbec ještě šlo do kin. ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

Druhé pokračovanie je dosť zbytočné a chýba trocha soli a masti, ale nakoniec mi to celkom rýchlo ušlo aj vďaka krátkej stopáži. Dej aj animácia je strašne slabá, čo sa aj dalo očakávať od video filmu s podstatne nižším rozpočtom na rozdiel od predraženej jednotky. Je to predsa pre decká a tie sa pri tom určite zabavili. Mne tu chýba viacej vtipu. 45% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Elliot a jeho parohy, tak začíná a končí film. První Loveckou sezónu jsem viděl ve 3D a docela jsem se bavil. Druhá Lovecká sezóna se mi moc nelíbila. Dal jsem původně z nějakého impulzu - odpad - , ale nedavno jsem viděl všechny tři části pěkně za sebou a musím změnit své hodnocení. Úroveň sice klesá, ale vždy tak o jednu hvězdu. ()

P. J. D. 

všechny recenze uživatele

Strohé, hrubé, nevýrazné, nezajímavé, nepropracované jednotlivé složky filmu. Tak by se celý snímek dal shrnout. Nejenže postavy jsou tak absurdně špatné, až mnohý člověk z té nudy zívá, ale i ten scénář, scénář, kde by se mohlo něco zachránit je mizerný, jak dnešní výrobky od Bati (a to je co říci). Jediné, co bych snad dokázal pochválit je animace, která zas tak mizerná není. Jen díky ní dávám tu jednu hvězdičku. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (1)

  • Příběh filmu se odehrává přesně rok po prvnímu dílu. (Terva)

Reklama

Reklama