Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akční komedie, ve které agent CIA zjistí, že být špiónem je vlastně jen legrace v porovnání s úkolem pohlídat tři děti. Zasloužilý tajný agent s tváří hvězdy kung-fu filmů Jackie Chana má před sebou další z řady životu nebezpečných misí, při níž musí využít všech svých schopností tvrdého výcviku - musí zvládnout ohlídat tři děti své přítelkyně, aby měl šanci na odměnu v podobě jejího ANO. Nikdy si nechtěl brát práci domů, ale jedno z dětí omylem stáhne z jeho počítače supertajná data, která z domu udělají cíl odvěkého nepřítele z řad ruských teroristů. I bez toho to bylo o život, ale teď nastává opravdový blázinec... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (239)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

"A co děláš celý den ty? - Nic. Jsou mi 4." Typický Jackie Chan v trochu méně typické rvačce... Takové to nezamrzí, ale nenadchne. Už nám holt stárne a tak to není úplně ono. Bitky jsou fajn, ty děcka mě občas bavily, občas štvaly, ale jinak je to jen typická vata. Ta malá holčina aka Já jsem kyborg z budoucnosti a vyhodím tě do povětří mě asi dostávala nejvíce. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Jednoduché, nenáročné, dětské, akční, Jackie Chan × americké, rozmazlené, drzé. Klasický film o klasických rozmazlených amerických dětech z rozvedených rodin, kteří nechtějí přijmout nového rodiče. Navíc když je to agent. Jackie už stárne a akčních vtipných honiček moc nespatříte. Vtípky taky nic moc. ..ale musím říc, že se u toho bezvadně vybaluje.. ()

Reklama

Pepy 

všechny recenze uživatele

A je to tady opět, to pude stále dokola, filmy s takovým to rozpočtem, nemůžou dojít daleko. Začínám si zvykat na tyto podmínky, ale bohužel, že do těch rolí se musí zaplést Jackie Chan, má na lepší role, než jsou tyhle. Je to klasický film, který má všechno co by měl film obsahovat, ale stejně nějaké vyvrcholení či zápletka tak nejsou vidět. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan ve svých úctyhodných 56 letech předvádí standardní podívanou plnou skoků a přeskoků. Akce je značně omezena, ale není se co divit… Já až dovrším tohoto věku, budu ráda, že se ohnu k zemi abych si sebrala právě vypadlé zuby, takže mu tleskám, že stále má co předvést. Dětičky mu solidně sekundují, i když jejich repliky jsou dosti přihlouplé, ale co jako? Všechny nemůžou být tak vtipné jako já v dětství. Chůva v akci je normální rodinná komedie, které nechybí špetka humoru, akce, rodinných problémů a hodně té lásky :o) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Myslím že teď už praktiky každý nový akční film Jackieho Chana bude začínat větou o tom že už není zkrátka nejmladší. Rád bych napsal že neoprávněně, ale bohužel je tomu tak. Začátek filmu nám běží ukázky z předchozích Jackieho počinů a tak by se neznalý divák mohl lehce namlsat. Čeho se ovšem nenamlsám já, jsou tyto rádoby dětské komedie ve kterých hrají rváči filmového plátna. Zářným případem se zdá být Ochránce, kde se nechal vláčet s kojeneckou lahví Vin Diesel. Jackieho taková blamáž sice nepotkala, ale stejně to moc nevyhrál. Ta cílová hranice pro 6 leté publikum tam prostě je dost cítit. PS: Nejvíce mě dokáže znechutit když 13letá dcera říká vlastní matce křestním jménem. To už je ten svět opravdu tak prdeli? ()

Galerie (121)

Zajímavosti (4)

  • Jackie Chan o scénáři k filmu řekl: „Scénář má trochu ze všeho. Akce, komedie, romantika, dobrodružství, no prostě všechno.“ (ČSFD)
  • Natáčení začalo na konci října 2008 v Rio Rancho v Novém Mexiku a bylo dokončeno na konci prosince 2008. (ČSFD)
  • George Lopez vysvětlil důvod, proč chtěl natočit tento film. Řekl pouze dvě slova: „Jackie Chan.“ (ČSFD)

Související novinky

Bombastické návraty asijských ikon

Bombastické návraty asijských ikon

23.10.2009

Konkrétně do Šaolinu a k obouruční střelbě, aneb nové projekty Jackieho Chana a Chowa Yun-Fata. Jackie minulý týden rozčílil své fanoušky trailerem k rodinné břečce Špeh od vedle, a aby je uklidnil,… (více)

Reklama

Reklama