Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akční komedie, ve které agent CIA zjistí, že být špiónem je vlastně jen legrace v porovnání s úkolem pohlídat tři děti. Zasloužilý tajný agent s tváří hvězdy kung-fu filmů Jackie Chana má před sebou další z řady životu nebezpečných misí, při níž musí využít všech svých schopností tvrdého výcviku - musí zvládnout ohlídat tři děti své přítelkyně, aby měl šanci na odměnu v podobě jejího ANO. Nikdy si nechtěl brát práci domů, ale jedno z dětí omylem stáhne z jeho počítače supertajná data, která z domu udělají cíl odvěkého nepřítele z řad ruských teroristů. I bez toho to bylo o život, ale teď nastává opravdový blázinec... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (239)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan patří mezi mé nejoblíbenější akční hrdiny pro originální choreografii soubojů spojených s humorem a bez využití kaskadérů a dublérů. I proto jsem mu dokázal odpustit některé kroky vedle (Tuxedo), tady to však nešlo. Jak už jsem několikrát zmínil, rodinné taškařice s dětmi jako skoro hlavními hrdiny nevyhledávám a štítím se jich jako čert kříže. Stejně mi to nedalo a na Spy Next Door jsem se podíval. Samozřejmě to byla chyba a já si následně měl nafackovat. V celém filmu je jedna koukatelná scéna (bitka v kuchyni) a to ještě musím přivřít oko. Jackie by se měl vrátit ke svým starším a originálnějším filmům jako První rána, nebo se vydat cestou Rytířů ze Šanghaje, s takovou s ním do budoucna přestanu počítat. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan se tímto filmem pomalu loučí s Amerikou a jeho rozlučka, alespoň dle mého osobního názoru, dopadla VELMI dobře. Ano, lze napsat, že to byla zbytečně kýčovitá moralitka s pár dobrými bojovými scénami, ale to by bylo hodně laciné. V rámci žánru rodinné komedie s akční hvězdou hlídající malé spratky však je tento snímek jedním z těch nejlepších. Zatímco Arnieho Policajt ze školky je dnes klasikou, The Rockova Zuběnka i Plán hry už byly pouze solidní a Dieslův Dudlíkátor (nebo chcete-li Ochránce) či Hulkův Pan chůva byly vyložený průser. Jackie stojí tak někde mezi. Jeho film je zábavný, i ve svém věku ukazuje (pomocí lan) svou gymnastiku a dobrou kondičku, některé bojové scény (a není jich málo!) jsou opravdu dobré. Na druhou stranu těch moralitních řečí je zde opravdu hodně a chování dětí spíše nevěřitelné. Čím ale tento film u mně zabodoval byla báječná atmosféra plná humoru, radosti z filmu a pohody. Kromě uvolněného a na rozdíl od čínských vážných rolí velmi úsměvného Chana k tomu přispěla i výtečná hudba Davida Newmana. Jackie, díky ti za tvé americké filmy a i když ne vždy to bylo ono, toto je dobrá tečka za tím tvým případem. Hudba: David Newman PS: oproti oběma posledním Křižovatkám smrti je tohle hotový poklad ()

Reklama

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Že je to hrozná konina o tom nepochybuju, ale však je to zaměřené především dětem a infantilně zaměřeným jedincům, jako jsem já. Sice jsem místy nad stupidností některých scén koulel očima, ale co naplat, většinu stopáže jsem si užíval, stejně jako herci v čele s Jackie Chanem o těch capartech nemluvě. Prostě přijemná oddychovka na víkendové odpoledne, která si na nic nehraje a přes tunu obligátních klišátek, kterými je žánr rodinná-komedie standartně protknut (děj je předvídatelný až hanba), se na to příjemně kouká. Spokojenost. ()

Maty85 

všechny recenze uživatele

J. Chan už není nejmladší a jde to bohužel docela znát. I když zrovna v tomdle případě má na tom větší vinu samotnej scénář a celkové pojetí snímku. Takže na můj vkus málo legrace, málo akce a všech těch dovedností kolem co jinak vždycky Jackie předvádí....tady byl zkrátka omezován dětičkama, což mě rozhodně příliš nebere. Btw. už se moc těším na nového Karate Kida... to bude určitě jiná písnička ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele

Díky velmi nízkým očekáváním se z toho vyklubalo celkem příjemné překvapení. Jinak řečeno, nebylo to tak trapné a infantilní, jak jsem se obával. Prostě taková průměrná rodinná komedie, kterou okořeňuje přítomnost Jackieho Chana a jeho akrobatických a kung-fu kousků. Pokud jste Jackieho fanda a máte malé děti, ze kterých chcete také vychovat jeho fanoušky, pak je tohle možná dobrý startovní film:-) ()

Galerie (121)

Zajímavosti (4)

  • Jackie Chan o scénáři k filmu řekl: „Scénář má trochu ze všeho. Akce, komedie, romantika, dobrodružství, no prostě všechno.“ (ČSFD)
  • George Lopez vysvětlil důvod, proč chtěl natočit tento film. Řekl pouze dvě slova: „Jackie Chan.“ (ČSFD)
  • Úvod je zostrihaný zo záberov z niekoľkých Jackieho predošlých filmov. (m.a.t.o.)

Související novinky

Bombastické návraty asijských ikon

Bombastické návraty asijských ikon

23.10.2009

Konkrétně do Šaolinu a k obouruční střelbě, aneb nové projekty Jackieho Chana a Chowa Yun-Fata. Jackie minulý týden rozčílil své fanoušky trailerem k rodinné břečce Špeh od vedle, a aby je uklidnil,… (více)

Reklama

Reklama