Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akční komedie, ve které agent CIA zjistí, že být špiónem je vlastně jen legrace v porovnání s úkolem pohlídat tři děti. Zasloužilý tajný agent s tváří hvězdy kung-fu filmů Jackie Chana má před sebou další z řady životu nebezpečných misí, při níž musí využít všech svých schopností tvrdého výcviku - musí zvládnout ohlídat tři děti své přítelkyně, aby měl šanci na odměnu v podobě jejího ANO. Nikdy si nechtěl brát práci domů, ale jedno z dětí omylem stáhne z jeho počítače supertajná data, která z domu udělají cíl odvěkého nepřítele z řad ruských teroristů. I bez toho to bylo o život, ale teď nastává opravdový blázinec... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (239)

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Pro spoustu diváků je Jackie Chan spíše akční hrdina, pro mnohé i komik, který si umí udělat srandu. Mnoho jeho filmů je dobrých a mnoho bohužel špatných, tenhle patří do druhé skupiny. Film je to o ničem a tak hvězdička pouze za ukrácení času a za mého oblíbence. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Cakal som peklo, dostal som peklo. Aj filmy pre deti sa daju robit na takej urovni, aby boli nezavadne pre dospelych (napriklad Rockov Tooth Fairy, ktory mal na prvy pohlad ovela debilnejsi namet). Navyse zaverecny zostrih nepodarenych scen je jednoznacne to najhorsie, co Jackie doteraz natocil. Smutny pohlad na byvalu akcnu megahviezdu. Pokial chce takto Jackie pokracovat dalej, tak by mal radsej splnit svoj davny slub a postavit sa uz len za kameru. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Je mi velice líto, že musím dát takové hodnocení filmu, kde hraje zrovna jeden z mých oblíbenců. Všechno bylo okaté, jak souboje a hlavně ty létající, tak i scénář, který je opravdu až moc jednoduchý a nezábavný. Piškoti byli také nevýrazní a Amber Valletta mi přišla jako slepice. Pro fanoušky Jackieho jistě zklamání! Fuj! 20% ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to podpriemerná akčná komédia s Jackie Chanom, ktorú považujem za jeho najhorší film. Má slabý príbeh o agentovi tajnej služby, ktorý sa rozhodol skončiť s prácou, aby sa mohol venovať svojej láske. Rozhodne sa získať rešpekt jej detí tým, že sa o ne bude pár dní starať, ale nájde si ho jeho posledná úplne nedokončená úloha v podobe ruských teroristov. Spracovaný je tiež podpriemerne, hlavne prvá polovica je na tom veľmi zle, druhá sa už vylepší, dokonca sa v určitých častiach dokáže udržať na úrovni priemeru, ale o spokojnosti v žiadnom prípade hovoriť nemôžem. Akcie je pomerne dosť, ale nepáči sa mi. Jackie Chan je na svoj vek stále veľmi šikovný, ale aj tak to nič nepomôže, kedže sa jedná o detskú komédiu a tak je tomu podriadená aj akcia. A tak tu nie je žiadna akčná scéna, ktorá by sa mi páčila, iba občas trochu poteší nejaký moment ako napríklad boj s bicyklom. A navyše tu ešte je aj maximálne otravný prvok návratu protivníkov. Nepriateľov je tu pomerne málo, ale kedže Jackie Chan nielen nikomu z nich viac neublíži, ale dokonca nikoho ani nezatkne, tak sa takmer stále bije s tými istými. Herecké obsadenie je presne také, aké sa aj dá čakať, teda okrem Chana nezaujme vôbec nikto. A trápnejších záporákov ako sú ruskí teroristi z tohto filmu som snád´ ani nevidel. Humor tu prakticky tiež za nič nestojí, iba sa občas nájde nejaký lepší moment. Ale aj tak nemôžem povedať, že by som bol sklamaný, pretože som dostal presne to, čo som aj čakal. Bolo mi jasné, že to bude Chanov najhorší film, ale musel som si ho pozrieť kvôli doplneniu zbierky. Ale už ho viac neuvidím. 40% ()

Maki89 

všechny recenze uživatele

je vidno ze Jackie uz ma to najlepsie za sebou, ale stale je ocividne v perfektnej forme - narozdiel od takeho Seagala... zaner ako romanticka alebo rodinna komedia prave nemusim, ale toto bolo pomerne vydarene, vyborne som sa skoro cely cas bavil... akurat klasika Chanovych filmov => nepodarene sceny na konci boli dake onicom - vela breptov, malo nepodarenej akcie... kde su tie casy, ked sme sa najviac smiali na tom ako sa Jackie snazi prepchat cez rebrik alebo nakupny vozik? :) ale aj tak - 7/10 ()

Galerie (121)

Zajímavosti (4)

  • Jackie Chan o scénáři k filmu řekl: „Scénář má trochu ze všeho. Akce, komedie, romantika, dobrodružství, no prostě všechno.“ (ČSFD)
  • Natáčení začalo na konci října 2008 v Rio Rancho v Novém Mexiku a bylo dokončeno na konci prosince 2008. (ČSFD)
  • George Lopez vysvětlil důvod, proč chtěl natočit tento film. Řekl pouze dvě slova: „Jackie Chan.“ (ČSFD)

Související novinky

Bombastické návraty asijských ikon

Bombastické návraty asijských ikon

23.10.2009

Konkrétně do Šaolinu a k obouruční střelbě, aneb nové projekty Jackieho Chana a Chowa Yun-Fata. Jackie minulý týden rozčílil své fanoušky trailerem k rodinné břečce Špeh od vedle, a aby je uklidnil,… (více)

Reklama

Reklama