Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Val je velmi atraktivní a vzdělaná mladá dáma posedlá sexem. Je schopna milovat se s kýmkoliv, kdykoliv a kdekoliv. Permanentně loví nové muže a každé toto setkání jí přináší uspokojení. Její deník je svědkem všech milostných eskapád se spoustou pikantních detailů. Posedlost se stále zvyšuje a proto se vzdá lukrativního zaměstnání a stane se prostitutkou v luxusním privátním klubu. Postupně ale odhaluje i stinnou stránku tohoto „povolání“: násilí a drogy. Smrt její blízké přítelkyně ji přesvědčí, že je čas postavit se na vlastní nohy... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (284)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem v srdceryvné drama, které očím diváka předhodí syrovost a útrapy života ženy, která je už od přírody trochu dost hodně veselejší v rozkroku. Abych ale nezlehčoval mou hlubokou myšlenku a postřehy hloupými připomínkami, jelikož jsem místním expertem na louskání ořechů v nulové gravitaci, musím se pozastavit nad skutečností, že film mi ze slibovaného přinesl pouze nahotu a pár pseudo mouder. Dle mého názoru se o čistokrevnou nymfomanku ani tak nejednalo, nebo nebyla představena divákům tak, jak jsem čekal. Poslední možnost je ta, že nymfomanka je každá druhá dívka, hodnocena jako hezká či krásná s alespoň trochu normálním libidem. Nevšiml jsem si ničeho, co by nějak zásadně devastovalo život hlavní hrdinky, krom jejího výběru životního partnera, který byl očividně hysterický zamindrákovaný žárlivec. Zamilovat se do něj však dokázala a jak někteří místní panicové jistě dobře znají, i sušit hubu nějaký ten čas vydržela. Představoval jsem si zcela jiný scénář, ve kterém bude obětí svého chtíče, lapena jako srna v reflektorech. Otrokem své vášně a těla, nemoha si sama pomoci. Skutečně ubíjející, neúmyslně krutě sobecká, likvidující své okolí a vztahy, pouze podřízena svému klínu. Ve výsledku je to ale jen příběh promiskuitní slečny, která se v životě malinko hledá. A že má ráda sex není vlastně ani tak na škodu. Co víc, v dnešní době docela normální. Takto mohu pochválit jen spanilé tělo hlavní herečky, kterého si divák užije skutečně dostatečně a v detailech častokrát nevídaných na díla tohoto formátu. Tedy za vidění určitě stojí, ale není dobré v něm hledat hloubku a myšlenku. Je to jen slabý obrys skutečnosti, načrtnutý uhlem na papíře. 50% ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Nymfomanie řecky nymfé - dívka, maniá - vášeň. Hypersexualita je zvýšená sexuální aktivita na základě zvýšeného sexuálního pudu, která se projevuje závislostí. Z lékařského hlediska se jedná o poruchu. Jedná se o psychický problém. Člověk postižený hypersexualitou nevyhledává sexuální styk kvůli tomu, že by si to žádalo jeho tělo, ale proto, že si to vyžaduje jeho mysl. U mužů byla tato posedlost pojmenována jako satyriáza. - Vyhledáno přes Wikipedii. A teď všichni ruku na srdce.. kolikrát někdo použil slovo satyriáza.. a kdo vůbec toto slovo zná?? moje feministická stránka se musí projevit.. u chlapa je normální, že má rád sex.. je to ve Vás, že?? :-D ale u ženský je to nenormální!! slušně řečeno a necitováno z filmu :) docela mě překvapuje, že tady každý líčí: on tam byl pořád jenom sex... bóže co jste čekali?? radši se tu nebudu rozčilovat a číst více komentářů.. můj názor: Film má myšlenku..i poučení.. a dát mu odpad! může dát snad jen panic(panna), kterej(á) záviděl(a).. pardon pánové a dámy! :-) ()

Reklama

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Neskutečná pakárna... A teď kdo má pravdu, já nebo zbynekv?:) Kdo ví... _____ Pro zbynekv: "film...o svobodě a emancipaci" ? "feministickej názor" ? Cooože?:) nic takového (možná hodně vzdáleně), v tom filmu nebylo (teda já to tam neviděl.) Kde ty? Třeba když se Val sprchovala doma nahá?.) Proč tam ta scéna asi byla.... A jak moc feministický je tenhle plakát? Nebo ty myslíš monolog o tom, jak nymfomanii vymysleli muži? Nevím..pro film mám jen slova odsouzení, za nepovedenou psychologii postav a jejich schematičnost, celý scénář mi přišel jako sbírka klišé a nechápu, jak je možné, že ho napsala žena. (Prokázala svému pohlaví medvědí službu.) V tomhle filmu se o nymfomanii nedozví divák zhola nic, stejně jako o práci v bordelu. ()

Autogram odpad!

všechny recenze uživatele

Čistá telenovela o normálnej žene, ktorá strieda samých divných týpkov, napríklad aj neurotického blázna, ktorý ju podozrieva, že ho podvádza so svojim teplým šéfom. Herečka v hlavnej postave sa snaží, ale nedá sa to zachrániť. Podľa názvu by sa dalo aj pomyslieť, že je to erotický film, no takýchto scén je poskromne a televízii JOJ sa podaril geniálny ťah, že (okolo polnoci) zaradili nejakú verziu s cenzúrou a aj scény, ktoré by dal Jakubisko do večerníčka, sú s rozmazanými detailami. ()

brutale odpad!

všechny recenze uživatele

Tento zblitok splní naozaj svoj "účel", keď sa zavŕta do mysli násťročnej devy, ktorá sa práve hľadá... ešte by to chcelo spraviť podobnú snímku s fetom, popr. kobminovať... Dosť o obsahu, ešte si to pýta spetchovať formu. Kto sa díval do kamery? Film prepchatý sexom, ale žiadna scéna som mnou ani nepohla, brutálne nemastné, neslané, so scenárom od "majstra perfekta", ktorý aspoň keď promiskuitnosť považuje za bežnú normálnu vec, slovo kondóm by mal spomenúť skôr ako po polovici filmu... ()

Galerie (36)

Zajímavosti (1)

  • Valérie (Belén Fabra) říká, že panenství ztratila roku 1993 a později doplňuje, že od té doby uplynulo čtrnáct let. Avšak z náhrobku její ve filmu zemřelé babičky Marie Tasso (Geraldine Chaplin) vyplývá, že uplynulo pouze třináct let. [Zdroj: IMDb] (hellstruck)

Reklama

Reklama