Reklama

Reklama

Danny a Wheeler se živí reklamou na energetický nápoj Minotaur. Wheeler je velký sukničkář a nechce se vázat, Danny je znechucený životem. Myslí si, že když požádá svoji přítelkyni Beth o ruku, jeho život nabere jiný směr. Ona ho ale odmítne. Danny pak schválně nabourá služebním vozem do sochy před školou. Za to mají jít oba na 30 dní do vězení. Mají na výběr, buď nastoupí do vězení, nebo odpracují 150 hodin prospěšných prací jako dobrovolníci, kteří se věnují dětem s problémy. Wheeler dostává na starost desetiletého Ronnieho, který používá nejostřejší vulgární výrazy a miluje ženské poprsí. Danny bude mít na starost Augieho, který je posedlý středověkem. Zprvu se zdá, že to bude peklo pro všechny... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (327)

boshke 

všechny recenze uživatele

Velcí bratři stále balancují mezi tím, co jsme již nesčetněkrát viděli a něčím novým. Mezi otřepanými šablonami a originálními dialogy a postavami. Zároveň jako by se autoři nemohli rozhodnout, koho svým humorem chtějí oslovovat; chvíli učí Stifler (pardon, Wheeler) sedmiletého kluka, jak očumovat kozy, chvíli si zase utahujeme z bláznů mlátících se v parku molitanovými meči. Ve finále to však není až tak špatné, jak by se mohlo zdát... 60% ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Klasická, priemerná oddychová komédia, pri ktorej sa pobavíte, ale aj spýtate prečo je tam tak trápna scéna. Seann bol dobrý, Paul mi už lezie na nervy, ale z Chrisa niečo bude. Film si ide v dobrom tempe a jeho minutáž je tak akurát. Páčila sa mi záverečná scéna, ktorá bola vo Warp súboji-akcii, ktorej sa chcem aspoň raz v živote zúčastniť. ()

Reklama

Matty 

všechny recenze uživatele

Pár hlášek, které stojí za citaci, právem velká role pro Paula Rudda, neprávem malá role pro Elizabeth Banks, důkaz, že Seann William Scott umí zahrát i snesitelnou modifikaci Stiflera a jako bonus upozornění, že Christopher Mintz-Plasse připomíná Marvina Hamlische zamlada. Nejvtipnější film o LARPu. 75% Zajímavé komentáře: Cervenak, genetique, teutates ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Levná komedie za necelých třicet milionů dolarů si na sebe suverénně vydělala už v kinech, těšila se i z příznivých reakcí kritiků i diváků. Na komediální evergreen si tvůrci zadělali zápletkou o dvou flákajících se třicátnících, kteří odmítají zodpovědnost. Peníze vydělávají objížděním škol a pořádáním bizarních přednášek o škodlivosti drog, jež slouží jako zastírací manévr k prodeji energy drinků. Serióznější zaměstnání je nezajímá, stejně jako rodinný život. Tihle budižkničemové spáchají přestupek a jsou odsouzeni k veřejně prospěšným pracím - odmakat si je mají v programu Velký bratr, v němž dospělí suplují kamarády a životní vzory dětem. Popkulturní narážky jsou naprostou povinností, naopak obvyklé propriety teenagerských komedií, gagy s exkrementy a jinými fekálními proprietami, se nekonají. Vytěsňuje je funkční vulgarita a chytře napsaná (plus přesně zahraná) palba hlášek. Škoda jen, že film Davida Waina není vystavěn kdovíjak pečlivě a netočil ho výraznější režisér. Naplno nefungují romantické a "poučné" momentky, čímž se koneckonců liší od slavnějších žánrových souputníků. Nicméně nekompromisnost, s jakou je přisprostlý humor ládován i do mluvidel malých kluků, aniž ubíjí trapností, dělá z Velkých bratrů kvalitní oddychovku bavící líp než většina komedií z kinodistribuce. ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

Takhle to opravdu vypadá na larpech?.o) Smál jsem se často a smál jsem se dost. Až mi bylo líto, že se postava Paul Rudda nakonec polepšila. Ty jeho cynické hlášky byly na filmu tím nejlepším. S.W.Scott zahrál svýho průměrnýho Stifflera a ani představitele dětí to nějak výrazně nekazili. Není tu nic moc, na co byste si po nějakém čase po zkouknutí vzpomněli, ale když už vám to běží před očima, běží to rychle a bez zbytečných záseků. 65% ()

Galerie (44)

Zajímavosti (15)

  • Film sa natáčal v Los Angeles a San Diegu (Kalifornia, USA). (Arsenal83)

Reklama

Reklama