Reklama

Reklama

Film sa krúti okolo tínedžerky Mitchie, ktorá chce za každú cenu stráviť leto v prestížnom rockovom tábore, ale tam sa môže dostať iba ak bude pracovať v kuchyni ako kuchárka. To sa jej podarí. Keď ju v tábore začuje spievať tínedžerský popový spevák Shane Gray - inak známa hviezda, tak sa Mitchie otvoria dvere do sveta pop music. Spevák chce zistiť komu patrí ten krásny hlas. Mitchie však najprv musí prekonať svoje obavy, vyjsť z kuchyne a ukázať sa na verejnosti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (161)

renegrido 

všechny recenze uživatele

Tak tohle sledují dnešní teenageři? Podle mě jde o typický teenagerovský příběh zabalený do trošku jiného obalu (rockový tábor, kde btw zazněla snad jen jedna rocková písnička, jinak jsem celou dobu slyšela jen pop). Objevují se zde všechny prvky novodobých amerických komedií - zazobaná blonďatá mrcha, kluk, po kterém jedou snad všechny holky, které se ve filmu objeví, a nepříliš bohatá slečna, která se snaží dostat do přízně bloncce, ale ta ji nakonec odkopne, v závěru samozřejmě Popelka skončí v náručí svého prince a bloncka se jako zázrakem napraví a omlouvá, všichni je přijmou mezi sebe a natočí společně desku, konec... Ale dívat se na to dalo. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Možná to mělo být něco jako High School Musical, ale dopadlo to mnohem hůř. A nechápu, proč název filmu je Camp Rock, když rocková písnička tam snad nezazněla ani jednou. Demi Lovato mně příjde hrozně umělá a Jonas Brothers žádní herci taky nejsou. Blbost, ale ať nežeru, tak pár písniček se mi tam líbilo... :) ale to je asi jediný plus filmu. ()

Reklama

RigorMortis odpad!

všechny recenze uživatele

Walt Disney by sa asi v hrobe obracal, keby vedel, čo za pomyje vysielajú pod jeho menom. Ak si porovnám celý Disney Channel so starým Cartoon Networkom, je to niečo totálne odlišné. A k samotnému filmu? Úchylná vlastnosť niektorých indivíduí vytrieskať čo najviac z hviezdičiek na jednu sezónu sa prejavila aj tu. Síce to určite splnilo predstavy tvorcov filmu a oslovilo cieľovú skupinu (povedzme 10-14- ročné deti), no mať tak dieťa v tomto veku, to mu radšej kúpim nejakú kvalitnú knihu. A vôbec, mnoho seriálov na Disney Channel sú totálne priblblé výšplechy, ktoré by sa radšej mali ísť od hanby zahrabať, než honosiť menom takého génia, akým bol Walt. ()

carly 

všechny recenze uživatele

bolo to celkom vtipné. a to je asi tak všetko pozitívne, čo o tejto 90 minútovej reklame na Jonas Brothers môžem povedať. má to byť muzikál, a tak sa dejom zaoberať nebudem. muzikál nepotrebuje mať do detailu prepracovaný dej, ak má super hudbu. a tie decká naozaj vedia spievať. ale tie songy sú nudné a ani jeden netúžim počuť znovu. a hlavne sú do filmu natlačené dosť nasilu. k hercom - Jonas Bros ma silne iritujú, aj keď Kevin by sa ako komediálny herec celkom uplatnil. hlavná hrdinka sa v kuse cerí na celé kolo a po pol hodine to začne byť dosť iritujúce. no a hlavná antagonistka sa snažila až príliš. takže ste ju nemohli s radosťou nenávidieť až do jej trpkého konca, ale ani odceniť jej záverečnú premenu. a čo sa týka romantickej linky, tá mimo toho, že bola v podstate non-existent, tak jej v prvom rade chýbala chémia medzi hlavnými predstaviteľmi. ja som jednoducho nepochopila, prečo by jeden o druhého mali prejaviť záujem z iného dôvodu, než že on je hviezda a jemu sa páčila jej pieseň. takže nakoniec jediní pozerateľní tam boli Uncle Brown a mamička hlavnej hrdinky. a to je trochu málo aj na Disney movie made for teens. aj keď Joe Jonas sa tam objavil bez košele. ale že by to úroveň tomuto pokusu nejak extrémne zvýšilo, sa povedať nedá. ()

Tereza666 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo se tady ohání kecama typu "Kdo má rád hudbu, nechápu proč dává odpad!" .. Jak se tohle může považovat za hudbu? Copak nemáte vážení žádný respekt k hudbě? Banda romazlenejch fracků, kteří do mikrofonu odporně kňourají, vrchol všeho hnusu je Lovato s obrovským předkusem, vypadající jako by vás chtěla sežrat. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • Původní názvy filmu byly Rock Camp Rules a Camp Rock On. (Cheeker)
  • Camp Rock je historicky prvním "televizákem" z produkce Disney Channel, který byl ihned po premiéře uvolněn i pro jiné kabelové televize. (Rodriguez)
  • Ve scéně, kdy Shane (Joe Jonas) běží, zakopne. Joe Jonas skutečně zakopl a režisér se rozhodl, že tuto scénu ve filmu ponechá. (LUKICKK)

Reklama

Reklama