Reklama

Reklama

Připoutejte se a připravte se na divoké, necenzurované pokračování nervy drásajícího kasovního trháku Joy Ride! S “dvojitou porcí napětí a akce oproti originálu” posouvá Joy Ride 2: Dead Ahead “hrůzu na silnici na zcela novou úroveň!” (DreadCentral.com) Když se čtyři přátelé vydávají do Las Vegas za zábavou a trochou levného vzrušení, nemají ani tušení, že na ně místo toho čeká hrůza, utrpení a ryzí strach nasáklý krví! Když se jim uprostřed pustiny porouchá auto, přátelé chtějí co nejdříve nalézt cestu zpět do civilizace. Ale jejich plány brzy neujdou pozornosti nebezpečného řidiče kamionu jménem Rusty Nail. Tohle vraždící a pomstychtivé monstrum, které je ovládáno neukojitelnou touhou po mrzačení a způsobování bolesti, je odhodláno od každého z nich vybrat krutou daň… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (106)

zdenny 

všechny recenze uživatele

Ale jo, dám tři. Ikdyž tento příběh už se milionkrát opakoval a milionkrát ještě bude. Jeden úchylák v kamionu a kolik dokáže nadělat pekla. V těchto filmech je nejhorší (což sebere divákovi i ten kousíček naděje), když kluk, který vypadá rozumově i postavově na to, že by partu dokázal ochránit a najít cestu z té zapeklitosti ven, umře jako první. Jinak klasika tohoto subžánru i s povinnou dávkou brutality. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Celkem dost překvapení, takovýhlech filmů je haba děj. Takže jsem čekal nějakej průměr až srajdu. Ale nakonec se z toho vyklubala zábavná odpočinková kravinka, na jedno zkouknutí film mě fakt bavil, jen ten začátek byl takovej fakt pomalej a nudnej, sem tam se sice objevila dobrá scéna, ale nic extra. Pak se to rozjelo a já se bavil do konce, některý scény sice byly dost přichycený za vlasy třeba to že ten kamioňák měl až moc navrch a to se mi nezdálo. Brutální scény byly celkem obstojný sice jich bylo málo ale byly celkem pěkný.Za mě spokojenost. Jen ten emák byl taky dost pochybnej. Ale dávám slabší 4*. jednička byla lepší to zas jo. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě ničím neupoutalo. Scénář se čtyřmi mladými, kterým se rozbije auto, byl klišovitý až běda a jeden dva solidní úkoly, které krvelačný kamioňák uděloval zbylé trojici po únosu jejich kamaráda, mě také příliš neoslovily. a to samé platí o hercích, které obstal klasický vzorek no name tváří, které se zúčastňují snad všech castingů na céčkové slashery. Jednička byla docela svěží záležitostí, ale tohle je, dle očekávání, sračka. 10% ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"A nesnaž se dělat chytrýho !!" ;) Velmi výstižné, zejména tedy co se týká reflexe směrem k tvůrcům tohoto, když už nic tak alespoň dynamického, sequelu s několika málo velmi výživnými gore efekty, která však měla přijít rozhodně ještě před jeho natočením..;) Tentokrát horormaker a béčkař Louis Morneau opravdu zklamal, když spoustu kvalitních nápadů s hracími kostkami v čele buď nechává bez pointy jen tak vyšumět nebo zbaběle střihá, střihá a uhýbá s kamerou.. ()

Alexandre 

všechny recenze uživatele

Film už nemá ten originální děj, ale i přesto jsem se bavil od začátku až do konce. Začátek byl docela nudný, ale začalo se to parádně rozjíždět. Nechybělo napětí, akce, dramatická hudba, ani mrazivá atmosféra. Dvojka byla rozhodně o něco drsnější - možná některé scény nemusely být tak drastické - ale i tak se mi dvojka líbila. Docela povedený horor - dávám 75%. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Britské Kolumbii ve městech Cache Creek a Kamloop a v kanadském Vancouveru. (Terva)
  • Přestože tomu snímek nenasvědčuje, poušť byla ve skutečnosti studená a celý štáb musel pracovat v mokru a zimě. (camper)

Reklama

Reklama