Reklama

Reklama

Připoutejte se a připravte se na divoké, necenzurované pokračování nervy drásajícího kasovního trháku Joy Ride! S “dvojitou porcí napětí a akce oproti originálu” posouvá Joy Ride 2: Dead Ahead “hrůzu na silnici na zcela novou úroveň!” (DreadCentral.com) Když se čtyři přátelé vydávají do Las Vegas za zábavou a trochou levného vzrušení, nemají ani tušení, že na ně místo toho čeká hrůza, utrpení a ryzí strach nasáklý krví! Když se jim uprostřed pustiny porouchá auto, přátelé chtějí co nejdříve nalézt cestu zpět do civilizace. Ale jejich plány brzy neujdou pozornosti nebezpečného řidiče kamionu jménem Rusty Nail. Tohle vraždící a pomstychtivé monstrum, které je ovládáno neukojitelnou touhou po mrzačení a způsobování bolesti, je odhodláno od každého z nich vybrat krutou daň… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (106)

klerik 

všechny recenze uživatele

Veľmi slušné pokračovanie, ktoré len vo finále trochu zvolní, kvôli mučeniu, ktoré nie je až také pôsobivé. STOPÁR, WOLF CREEK, JEEPERS CREEPERS, AUTO ZABIJAK atď. Film kráča podľa pravidiel a oproti jednotke sa nebojí drzejšie citovať ÚNOS... Záležitosť určená pre žánrových fanúšikov... Viac v recenzii... ()

Alexandre 

všechny recenze uživatele

Film už nemá ten originální děj, ale i přesto jsem se bavil od začátku až do konce. Začátek byl docela nudný, ale začalo se to parádně rozjíždět. Nechybělo napětí, akce, dramatická hudba, ani mrazivá atmosféra. Dvojka byla rozhodně o něco drsnější - možná některé scény nemusely být tak drastické - ale i tak se mi dvojka líbila. Docela povedený horor - dávám 75%. ()

Reklama

zdenny 

všechny recenze uživatele

Ale jo, dám tři. Ikdyž tento příběh už se milionkrát opakoval a milionkrát ještě bude. Jeden úchylák v kamionu a kolik dokáže nadělat pekla. V těchto filmech je nejhorší (což sebere divákovi i ten kousíček naděje), když kluk, který vypadá rozumově i postavově na to, že by partu dokázal ochránit a najít cestu z té zapeklitosti ven, umře jako první. Jinak klasika tohoto subžánru i s povinnou dávkou brutality. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Když jsem v roce 2011 viděl pokračování velmi slušného počinu Jízda do pekel, byl sem nadšený. Běsnící řidič tiráku opět v akci, to bude pecka! Bohužel přišlo velmi hořké zklamání a comeback se nedostavil. Škoda! 20% *** Po dostaveníčku trojky sem opět usedl k tv a dal sem si kompletní trilogii od znova (9.8.2014), abych nasál tu pravou atmosféru. Musím uznat, že něco málo kvalit sem tam přibral, ale je hodně znát, že film je pouze pro domácí videofily. A konec je opět nečekaným zvrat(k)em ve filmovém průmyslu (hrozné klišé)!!! 40% ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

!!!VAROVÁNÍ!!! komentář se stává spoilerem!!! pokud nechceš vědět něco, co by ti zkazilo film, dále nečti!! je tu zase ta ohraná písnička.. mladí lidé.. jedou do nějakého města (tady do Vegas) a co se nestane?? rozbije se auto.. tentokrát vinnou holky, která nemá ani páru, že by se měl kontrolovat olej a co víc.. dokonce ho doplňovat ;) motor kaput :) tak jdou pouští hledat záchranu.. narazí na opuštěný dům, kde hodně dlouho nikdo nebyl.. ale ve stodole je auto, v docela zachovaným stavu i s klíčky.. no dobrá beru.. a tím to všechno začalo.. ten dům a auto patří no komu asi?? :-D když vezmu stranou tenhle nepravděpodobný a nudný začátek.. tak prostředek filmu byl zajímavější... styl mučení a úkoly co po nich chtěl.. to už bylo nápaditější.. ale opět.. dost drastický.. proč sakra ve všech filmek fikají prsty?? a vrchol mýho blaha nastal až, když hráli hru.. takovýhle kosty bych nepřála nikomu.. za tenhle nápad... neřadím film do odpadu ;) ale co čert nechtěl.. konec mě zklamal.. BOŽE.. jak se to lidi snažíte přežít.. když už jednou máte převahu a vraždící monstrum leží na zemi.. vy držíte lopatu.. a mlátíte do něho... i když jsi ženská.. tak snad máš nějakou sílu a pud sebezáchovy... pár ranami ho nevyřadíš ze hry... já bych do něj mlátila hlava nehlava.. a dokud bych neviděla hodně krve nepřestala bych.. a jak je to u těhle zabijáků jasný.. ty jentak neumírají... v tu chvíli bych snad použila lopatu jako rýč a s jeho hlavou bych si zahrála fotbal :-D jsem nechutná já vím.. ale tak by ty filmy aspoň byli zajímavý... a úplnej konec všech konců.. to už radši nebudu komentovat... horší konec bych snad nevymyslela ani já ;) sečteno podtrženo... film je slabší podpůměr.. no.. tak jsem napsala co jsem chtěla.. a teď můžu v klidu spát :) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Britské Kolumbii ve městech Cache Creek a Kamloop a v kanadském Vancouveru. (Terva)
  • Přestože tomu snímek nenasvědčuje, poušť byla ve skutečnosti studená a celý štáb musel pracovat v mokru a zimě. (camper)

Reklama

Reklama