Reklama

Reklama

Bez soucitu

  • Francie From Paris with Love (více)
Trailer 1

Osobní poradce amerického velvyslance ve Francii, James Reese, má záviděníhodný život v Paříži se svou překrásnou přítelkyní Caroline. Jamesova skutečná vášeň je však jeho vedlejší práce agenta nízkého stupně pro CIA. Resse touží stát se agentem vyššího stupně a zažít akci v terénu. Jeho přání se mu splní jednoho večera, kdy mu jeho drahá polovička Caroline připraví romantickou večeři a při její příležitosti Jamese požádá o ruku. Dá mu prsten po svém otci a donutí ho slíbit, že ho nikdy nesundá. Chvíli na to Jamesovi zavolá jeho tajemný šéf a vyzve ho, aby jel pro svého nového parťáka Charlieho na letiště. Jamesovou první zkouškou je, aby zařídil jeho propuštění z francouzské celnice, na které je držen, protože se nechce vzdát svých plechovek s energetickými nápoji. Jak Reese zjistí, Charlie není žádný sofistikovaný tajný agent, ale vulgární a násilnický Američan, který celníky jen uráží. Reese vyřeší problém tak, že na tašku s plechovkami nalepí samolepku Diplomatic Mail. V autě, když jedou na večeři do restaurace, kterou Charlie vybral, Jamesovi vysvětlí, proč se obyčejných plechovek nechtěl vzdát. Měl v nich totiž ukrytou svou zbraň. Charlie Jamesovi prozradí, že byl poslán do Paříže, aby objevil drogový gang, který je zodpovědný za smrt děvčete, které bylo neteří ministra obrany. V čínské restauraci, kde poté, co oba sní večeři, Charlie zaútočí na číšníka a nato se strhne přestřelka, při které Charlie zabije všechny pracovníky restaurace. Naživu nechá jen jednoho, který mu prozradí, kde je ukrytý kokain, který Charlie hledal. James časem zjistí, že příběh s neteří ministra obrany je smyšlený a že ve skutečnosti je Charlieho úkolem vysledovat skupinu pákistánských teroristů. Důkazy je zavedou až do bytu, kde se teroristé ukrývají. Charlie je všechny pozabíjí a na základě stop, které oba agenti najdou v bytě, usoudí, že se teroristé chtěli pokusit o útok s výbušninami připnutými k tělu. Další zajímavou skutečností je to, že jsou v bytě na zdi pověšeny fotografie právě Jamese... (TV Prima)

(více)

Diskuze

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

Tony.cs: Bože můj, ano, asi je to tím, že neumí anglicky. :( Ale takové Srdečné pozdravy z Paříže by nebyly vůbec od věci.

Waldir

Waldir (hodnocení, recenze)

tak ale zase niekedy je SK názov lepší ako CZ :P.. ale musí sa uznať, že máme naozaj "Podivných" distributorov (narážka na Crazies :)

Kamkon

Kamkon (hodnocení, recenze)

Tak toto je fakt trapný. Kdo to vymyslel, tak by si zasloužil dostat kulometem od Travolty přímo do mozku

Arachneuss

Arachneuss (hodnocení, recenze)

Na Slovensku by se to tutově jmenovalo Pomsta Johna Travolty a toho z Tudorovců.

Curlyman

Curlyman (hodnocení, recenze)

Bez soucitu? Som normalne rad, ze to na Slovensku do distribucie nepojde, lebo tu by vymysleli este vacsi bullshit. :)

L_Johnny

L_Johnny (hodnocení, recenze)

Mě se to taky líbillo :-) vcelku dobry akčňák a zápletka mě docela překvapila xD nwm ale docela mi to připomělo Cobru 11 ps. Stejně nejlepší Akční film tohoto typu je ,,Zastav a nepřežiješ,, :-)

tufr

tufr (hodnocení, recenze)

měěě se to líbilo!!! Travolta v poho...hlášky taky proběhly...taže dobrý!!!!

murakamigirl

murakamigirl (hodnocení, recenze)

ja som simoc neužila ani Johna Travoltu, do tejto "komedie" mi nejak nezapadol :( možno s iným vo dvojke a mohlo to vyzerať vyrazne inak, prinajmenšom pre mňa zábavnejšie .. neverím že toto je práca toho istého Morela

UN

UN (hodnocení, recenze)

druhy taken to samozrejme neni po tych ohlasoch som cakal nejaky slaby akcnak, ale neuveritelne som sa bavil snad v kazdej scene + travoltove hlasky

Milagros

Milagros (hodnocení, recenze)

Tak konečně jsem zkoukla a musím říct, že po těch spíš negativních recenzích jsem byla příjemně překvapená, že to není takovej průšvih, za jakej to všichni vydávali. Pravda, scénář nic extra. Ale Travolta a Meyers jsou dohromady fakt dobří! Jakákoli politická nekorektnost a rasismus jsou mi úplně ukradený. Meyersovi vousy sluší :-) = můj osobní názor :-))) První půlka filmu pomalejší rozjezd, jaksi jsem se moc neorientovala, druhá půlka mnohem lepší. SPOILER! Když Travolta střelil tu kámošku do hlavy, jen mi spadla čelist!!! Meyersovu přítelkyni jsem podezřívala skoro hned o začátku, takže tam se moc o překvápko nejednalo. Nejlepší scéna z filmu: JRM jde s vázou po schodech a kolem něj padají mrtvolky :-))) Podotýkám, že nejsem typ, kterýmu by se líbily bezduchý akční filmy :-)

ještěžiju

ještěžiju (hodnocení, recenze)

Velmi slabá jednohubka ze současné Bessonovské hamburgrárny ... cool look Travolty rychle omrzí a pak si uvědomíte, že ten film je to nejslabší, co se dalo poslední dobou vidět, narozdíl od 96 hodin, která přes trapně jednoduchej scénář byla v podání charismatického Liama Neesona i slušně zahraná akčárna, toto bylo trapné plivnutí do filmových vod... ti kdo tédle flaxe dali 5 hvězd museli být jednoznačně zhulení pod obraz, vlastně si asi dali to zbožíčko z té vázy, kterou nevím proč ten borec až do rozbití furt nosil :-)

gunsmoke01

gunsmoke01 (hodnocení, recenze)

Nádherná, naprosto politicky nekoretní, akční podívaná. Skutečně jsem si to užil!

vBaker

vBaker (hodnocení, recenze)

Travolta byl dost dobrej, ale jinak ptákovina, ****, jsem moc mírný.

Jinak mi Wax vizáží připomíná Maxe ze hry Max Payne 3, která se připravuje. Akce by byla dost podobná jak ve hře (předchozích dílech).

AkrObatiX

AkrObatiX (hodnocení, recenze)

Velice povedená akční komedie sice bez zajímavého příběhu ale celý film sem se bavil a John Travolta s novým účesem:-D je suprový a i ta jeho postava je naprosto perfektní!!

Příspěvek byl smazán administrátorem.

MAJkLSON

MAJkLSON (hodnocení, recenze)

Tak film teda chaby, na Taken se to rozhodne nechyta, coz je skoda. Chybi tomu tempo, vubec nejaka zapletka je tezko uchopitelna a tak dale... Skvely je akorat Travolta, zbytek sed a prumer, ne-li podprumer.

Milagros

Milagros (hodnocení, recenze)

Po smíšených recenzích jsem fakt napnutá a zvědavá. Premiéra filmu v ČR až na konci dubna??? WTF??? :-(((

Související novinky

Režisér 96 hodin se prostřílí Balkánem

Režisér 96 hodin se prostřílí Balkánem

20.08.2012

Pierre Morel si získal pověst akčního boha díky 96 hodinám. Krátce nato si reputaci částečně zkazil výplachem Bez soucitu. Několik velkých hollywoodských projektů, se kterými byl spojován (třeba nová… (více)

Taken 2 nebo Duna 3D?

Taken 2 nebo Duna 3D?

31.01.2010

Luc Besson (foto) během tiskovky k akčnímu nátěru From Paris With Love oznámil, že scénář k Taken 2 je dokončený a natáčení je na dohled. Pokračování oldschoolového thrilleru, u nás nazvaného 96… (více)

A na písečku si bude hrát ...

A na písečku si bude hrát ...

06.01.2010

Pierre Morel. To je opravdu nečekaná volba. Někdy na podzim se na novou filmovou adaptaci Duny vykašlal Peter Berg (protože šel k Universalu režírovat sci-fi prvkami opepřený námořní Battleship).… (více)

Zamilovat se do nájemné vražedkyně

Zamilovat se do nájemné vražedkyně

18.07.2009

...může být životu nebezpečné. Francouzský talent Pierre Morel právě dokončil akční thriller From Paris With Love s Johnem Travoltou v hlavní roli a pomalu začíná s Lucem Bessonem pomýšlet na… (více)

Reklama

Reklama